10 αγορές που βρίσκεις μόνο στο live στοίχημα

To live στοίχημα διαφέρει αρκετά από αυτό που μπορούν να παίξουν οι παίχτες πριν την έναρξη ενός αγώνα. Άλλωστε, στο live στοίχημα οι αποδόσεις αλλάζουν συνέχεια και οι παίχτες καλούνται να βρουν τις καλύτερες, στα σημεία που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευθούν.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι αποδόσεις που κάνουν την διαφορά. Στο live στοίχημα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και σε κάποιες νέες αγορές, που δεν έχουν ανοίξει πριν την έναρξη του αγώνα. 10 τέτοιες αγορές είναι οι παρακάτω, οι οποίες βρίσκονται σε αρκετές εταιρίες στοιχήματος, ανάλογα με τα όσα προσφέρουν.

1. Επόμενος παίχτης / επόμενη ομάδα που θα σκοράρει

Πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες και δημοφιλείς αγορές στο live στοίχημα. Οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ της αναμέτρησης, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να προβλέψουν και τον ποδοσφαιριστή.

2. Τρόπος επίτευξης επόμενου γκολ

Σε αυτή την αγορά, οι παίχτες δε χρειάζεται να προβλέψουν ποιος θα σκοράρει, αλλά πώς θα το κάνει. Οι επιλογές είναι συνήθως με κεφαλιά, με σουτ, με ελεύθερο σουτ κτλ..

3. Χρόνος επόμενου γκολ

Σε αυτή την αγορά, οι παίχτες έχουν τις επιλογές τους χωρισμένες ανά δεκάλεπτα του αγώνα (για παράδειγμα, 10-20, 20-30 κτλ.). Εφόσον στοιχηματίσουν σε αυτή την αγορά, θα πρέπει να προβλέψουν σε ποιο δεκάλεπτο θα σημειωθεί το επόμενο γκολ.

4. Επόμενο γκολ μέχρι…

Η συγκεκριμένη αγορά μοιάζει με την παραπάνω, αλλά διαφέρει γιατί έχει προκαθορισμένες επιλογές. Για παράδειγμα, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν (μέσω της απάντησης ναι ή όχι) αν θα σημειωθεί ένα γκολ έως το 30ό λεπτό.

5. Επόμενο κόρνερ / φάουλ / κάρτα

Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν ποια ομάδα θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ ή φάουλ ή ποια ομάδα θα δει την επόμενη κάρτα. Σε αυτή την αγορά οι επιλογές είναι μόνο δύο και δεν έχει σημασία ο χρόνος που θα σημειωθεί κάποιο από τα παραπάνω γεγονότα.

6. Γεγονότα επόμενου λεπτού / 5λεπτου

Οι δύο συγκεκριμένες αγορές είναι γνωστές και ως γρήγορες αγορές, αφού τα στοιχήματα διευθετούνται το επόμενο πεντάλεπτο ή λεπτό! Σε αυτές, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν αν θα σημειωθεί κάποιο γκολ, κόρνερ, φάουλ ή άλλα γεγονότα, εντός του χρόνου που αναγράφεται.

7. Επόμενο γεγονός

Και η συγκεκριμένη αγορά ανήκει στις γρήγορες του live στοιχήματος. Σε αντίθεση με την προηγούμενη, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν ποιο γεγονός (κόρνερ, γκολ, φάουλ, πλάγιο) θα σημειωθεί πρώτο.

8. Πρώτο γεγονός 1ου / 2ου ημιχρόνου

Αυτή η αγορά ανοίγει με την έναρξη του πρώτου ή του δεύτερου ημιχρόνου και κλείνει άμεσα. Ζητά παό τους παίχτες να προβλέψουν ποιο γεγονός θα σημειωθεί πρώτο στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου (για παράδειγμα, γκολ, κόρνερ, φάουλ κτλ.).

9. Γκολ στις καθυστερήσεις

Η εν λόγω αγορά ενεργοποιείται συνήθως κοντά στην ολοκλήρωση ενός ημιχρόνου και ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν αν θα σημειωθεί γκολ κατά τις καθυστερήσεις (δηλαδή, μετά το 45’ και μετά το 90’).

10. Τελευταίο γεγονός αγώνα

Η συγκεκριμένη αγορά ενεργοποιείται κοντά στο τέλος του αγώνα και ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν ποιο θα είναι το τελευταίο γεγονός του αγώνα. Οι επιλογές είναι γκολ, κόρνερ, φάουλ και πλάγιο.

Δείτε τις νόμιμες εταιρίες με το καλύτερο Live στοίχημα

Εταιρία στοιχήματος
Προσφορές
παίξε νόμιμα
Εφαρμογή mobile και tablet
Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα στο internet
Αμέτρητες επιλογές και Cashout
Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*