5 θετικά και 5 αρνητικά των προσφορών στο online στοίχημα

Οι προσφορές* αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του online στοιχήματος, καθώς βρίσκονται σχεδόν παντού και σε αυτές οφείλεται και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του online από το επίγειο στοίχημα. Οι προσφορές* αυτές μπορούν να βοηθήσουν τους παίχτες να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους με πολλούς τρόπους και να τους προσφέρουν διάφορες ανταμοιβές*, για αυτό και πολλοί παίχτες τις προτιμούν και τις εκμεταλλεύονται.

Ωστόσο, οι προσφορές* αυτές δεν χαρίζουν απλά χρήματα. Σκοπός τους είναι να ενεργοποιήσουν τους παίχτες και να τους ζητήσουν ανταλλάγματα, ώστε να κερδίσουν και οι στοιχηματικές εταιρείες. Όπως κάθε πτυχή του online στοιχήματος, λοιπόν, οι προσφορές* έχουν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία, 5+5 από τα οποία θα εξετάσουμε παρακάτω.

Τα θετικά στοιχεία των προσφορών*

  1. Αυξημένα κέρδη: Το βασικότερο πλεονέκτημα μιας προσφοράς* είναι ότι μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη ενός στοιχήματος, χωρίς να αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο. Τέτοιου είδους προσφορές*, όπως η 0% γκανιότα** και η ενίσχυση αποδόσεων είναι και οι πιο συμφέρουσες, αφού συνήθως ζητούν τα λιγότερα ανταλλάγματα.
  2. Στοιχηματισμός με μειωμένο ρίσκο: Κάποιες άλλες προσφορές* υπόσχονται μείωση του ρίσκου. Συνήθως πρόκειται για προσφορές* που επιστρέφουν στους παίχτες τα στοιχήματα που έχουν χάσει σε επιλεγμένους αγώνες, αρκεί να καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις και να πραγματοποιηθούν κάποια σενάρια. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες μπορούν να χάσουν λιγότερα ή καθόλου χρήματα.
  3. Στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο: Η παντελής απουσία του ρίσκου είναι ένα ακόμη θετικό ορισμένων προσφορών*. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που θα χάσουν δε θα χάσουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς τους.
  4. Μεγαλύτερη στοιχηματική αξία: Οι περισσότερες συμφέρουσες προσφορές* ουσιαστικά αυξάνουν την αξία ενός στοιχήματος. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι υπόσχονται περισσότερα χρήματα, αλλά ότι μειώνουν αρκετά το ρίσκο ή αυξάνουν αρκετά τα κέρδη, ώστε να αποκτά μεγαλύτερη αξία το στοίχημα.
  5. Συνεχής παρουσία στις εταιρείες στοιχήματος: Ένα τελευταίο θετικό των προσφορών* είναι ότι οι παίχτες μπορούν να τις βρουν παντού! Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος ανακοινώνουν συχνά προσφορές* για κάθε περίπτωση: στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στα στοιχήματα από το κινητό, στα παρολί, στα live και αλλού.

Τα αρνητικά στοιχεία των προσφορών*

  1. «Ψιλά» γράμματα: Όλες οι προσφορές* ανεξαιρέτως συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις. Συνήθως, πρόκειται για μακροσκελή κείμενα που περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές των παιχτών.
  2. Ανταλλάγματα που δε συμφέρουν: Κάθε προσφορά* ζητά και ανταλλάγματα από όσους την εκμεταλλευτούν. Για παράδειγμα, μία προσφορά* που υπόσχεται στοιχήματα χωρίς ρίσκο απαιτεί να στοιχηματίσουν οι παίχτες συγκεκριμένα (συνήθως υψηλά) ποσά. Έτσι, πολλές φορές χάνεται η αύξηση της στοιχηματικής αξίας.
  3. Ισχύουν για επιλεγμένους αγώνες ή αγορές: Καμία προσφορά* δεν ισχύει για κάθε άθλημα, διοργάνωση, αγώνα ή αγορά. Συνήθως αφορούν σε επιλεγμένους αγώνες και στοιχηματικές αγορές, με αποτέλεσμα να μην προορίζονται για όλους.
  4. Παρασύρουν τους παίχτες: Το παραπάνω αρνητικό έχει κάποιες φορές και ένα ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα. Κάποιος που δεν σκοπεύει να στοιχηματίσει σε έναν συγκεκριμένο αγώνα ή να ρισκάρει ένα συγκεκριμένο ποσό μπορεί να παρασυρθεί και να το κάνει, μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτεί μια προσφορά*.
  5. Τζιράρισμα χρημάτων: Ένα από τα πιο αρνητικά χαρακτηριστικά των προσφορών* είναι το αντάλλαγμα που ζητούν, προκειμένου να απελευθερώσουν τα χρήματα από ένα πριμ, μια επιστροφή ή από τα κέρδη ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Συνήθως, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας αυτών των χρημάτων επί μία, δύο ή και περισσότερες φορές, για να απελευθερωθούν.

Όπως είδαμε οι προσφορές* των στοιχηματικών εταιριών είναι σημαντικες στο online στοίχημα αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοι και να διαβάζουμε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, παρακάτω θα βρείτε τις 3 εταιρίες στοιχημάτων με τις καλύτερες προσφορές*.

Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων με συνεχής προσφορές*

Εταιρία στοιχήματος
Προσφορές
παίξε νόμιμα
Εφαρμογή mobile και tablet
Paysafe και Cashout
Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα στο internet

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*