Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Champions league | Groupama Arena

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
ΝΝΝ
16/09/202020:00
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
ΝΝΝ
Η Φερεντσβάρος δεν έχασε σε κανέναν από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβγαλε G/G στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Φερεντσβάρος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, επικράτησε άνετα εντός έδρας 5-0 με τη Πακσί. Έτσι παρέμεινε αήττητη στους τρεις τελευταίους αγώνες της, εκτός 1-1 με τη ΜΤΚ, εκτός 1-2 με τη Ζαλαεγκερσέγκι και εντός 5-0 με τη Πακσί. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 2η θέση με 7 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να εκμεταλλευτεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρα της και να φτάσει σε μία τεράστια νίκη και πρόκριση για τον επόμενο γύρο επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, έφτασε σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-2 με τη Χάιντουκ. Έτσι παρέμεινε χωρίς ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα, εντός 6-0 με τη Λοκομότιβα, εκτός 0-1 με την Ίστρα, εντός 4-1 με την Οσίγιεκ και εκτός 1-2 με τη Χάιντουκ. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 1η θέση με 12 βαθμούς. Σήμερα, έχει μία επικίνδυνη αποστολή με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος, ωστόσο θέλει έστω και δύσκολα να φτάσει στη νίκη και να συνεχίζει το δρόμο προς τα «αστέρια» του Champions League.

Είναι ένα παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στοχεύουν σε μία νίκη, ώστε να συνεχίζουν το «ταξίδι» τους για τα Play Off του Champions League και να είναι ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να δίνουν ως προτεραιότητα να μην δεχτούν κάποιο τέρμα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο που είναι σε απόδοση 2.00

ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
ΜΟΛΝΤΕ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
ΓΑΝΔΗ