Αναλύσεις Αγώνων

03/06/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Gangneung Stadium

ΓΚΑΝΓΚΓΟΥΟΝ
ΗΝΗ
23/05/202010:30
ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ
ΗΝΝ

Η Γκανκγούον έβγαλε G/G+OVER 2.5 στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Σεονγκνάμ έβγαλε Under 2.5 στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Γκανκγούον βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι», αφού τη προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και ηττήθηκε στην έδρα της Σανγκζού με 0-2. Έτσι δεν κατάφερε να διπλασιάζει τις επιτυχίες, μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας με τη Σεούλ. Στη βαθμολογία τώρα είναι στην 6η θέση της κατάταξης. Σήμερα η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Κυμ Μπιαγκ Σου, ώστε να μην χάσει από νωρίς την επαφή με τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Η Σεονγκνάμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της 0-0 με την Ιντσεόν. Έτσι ξεκίνησε πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα με μία νίκη και μία ισοπαλία. Στη βαθμολογία είναι στη 5η θέση της κατάταξης. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και με τις οργανωμένες αντεπιθέσεις να καταφέρει να πετύχει το γκολ, ώστε να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει την εκπληκτική πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα.

Η Γκανκγούον στηρίζει πολλά στο παράγοντα έδρα και σήμερα, θέλει να φτάσει σε μία δεύτερη νίκη, ώστε να επιστρέψει γρήγορα στις επιτυχίες  Η Σεονγκνάμ από τη μεριά της, θέλει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με γκολ και από τους δύο αντιπάλους. Έτσι θα κρατήσουμε το αμφοίσκορο που είναι σε απόδοση 2.05

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-05-23 10:30Νότια Κορέα ΓΚΑΝΓΚΓΟΥΟΝ - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ
2020-05-23 10:30
G/G

2.05
2.05 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Bet365