Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Alpensia Ski Jumping Stadium (Pyeongchang)

ΓΚΑΝΓΚΓΟΥΟΝ
ΗΙΗ
02/08/202013:00
ΣΑΝΓΚΖΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ
ΗΝΗ
Η Γκανγκγούον έβγαλε G/G+OVER 2.5 στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.
Η Σανγκζού Σανγκμού δεν έχασε σε κανέναν από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες.

Η Γκανγκγούον δεν είναι και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στην ισοπαλία εκτός έδρας 0-0 με τη Σεονγκνάμ. Έτσι παρέμεινε χωρίς νίκη, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όπου ήταν, εκτός 1-0 από την Ουλσάν και μέσα στην έδρα της Σεονγκνάμ με 0-0. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να βρει ξανά τις ισορροπίες της και να παραμείνει ζωντανή για τη προνομιούχο πεντάδα στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Σανγκζού τη προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, αφού υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της με 1-5 από την Ουλσάν. Έτσι επανήλθε στις αποτυχίες, μετά από το εξαιρετικό σερί με 6 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 4η θέση με 24 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, να φτάσει στη νίκη, ώστε να πάρει τα πάνω της και να εξακολουθεί να είναι έχει από κοντά τη 2η Τζεονμπούκ που είναι στο +5 στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Γκανγκγούον προβλημάτιζε έντονα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αφού παρέμεινε χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Σήμερα στοχεύει σε μία νίκη, ώστε να πάρει τα πάνω της και να βρεθεί πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Η Σανγκζού από τη μεριά της στο προηγούμενο αγώνα, έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις με αντίπαλο την Ουλσάν. Όμως μακριά από την έδρα της παίζει καλύτερα και μπορεί να αποδράσει με το μεγάλη αυτή νίκη. Έτσι θα κρατήσουμε το Διπλό που είναι σε απόδοση 2.85

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-08-02 13:00Νότια Κορέα ΓΚΑΝΓΚΓΟΥΟΝ - ΣΑΝΓΚΖΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ
2020-08-02 13:00
2

2.85
2.85 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Winmasters