Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Sungui Arena Park (Incheon)

ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΙΙΙ
01/08/202014:00
ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ
ΗΙΗ

Η Ιντσεόν Γιουνάιτεντ έβγαλε 2-3 τέρματα στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Γκουανγζού δεν έχει κερδίζει στους 6 τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η Ιντσέον τη προηγούμενη αγωνιστική, στάθηκε όρθια στη δύσκολη έδρα της Ποχάνγκ Στίλερς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Έτσι έφτασε σε μία τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπου ήταν, εντός με τη Σανγκζού, εκτός με τη Ποχάνγκ Στίλερς και εντός με τη Τζεονμπούκ. Στη βαθμολογία βρίσκεται σταθερά στη 12η θέση με 5 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, έχει τη μεγάλη ευκαιρία, να φτάσει σε μία πολύτιμη νίκη, ώστε να πλησιάζει σε απόσταση βολής την 11η Σεούλ.

Η Γκουανγζού δεν είναι καθόλου καλά το τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα και αυτό το δείχνει σε κάθε αγώνα. Με τελευταίο παιχνίδι να είναι αυτό στην έδρα της, από τη Σουγούον, όπου υπέστη την ήττα με 0-1. Έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στη πρώτη της επιτυχία και πλέον αγνοεί τη χαρά του τριπόντου για 6 συνεχόμενες αναμετρήσεις. Στη βαθμολογία πλέον βρίσκεται στη 10η θέση με 11 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να σοβαρευτεί και να φτάσει στο διπλό, ώστε να επανέλθει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα.

Η Ιντσεόν στα τρία τελευταία της παιχνίδια, έδειξε σημάδια ανάκαμψης, καθώς προέρχεται από ισάριθμα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο σήμερα θέλει τη πρώτη της επιτυχία, ώστε να παραμείνει κοντά στις ομάδες που είναι από πάνω της και θα παλέψουν για τη παραμονή στη κατηγορία. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ιντσεόν, να φτάσει στους πρώτους τρεις βαθμούς, αφού από την άλλη η Γκουανγζού βρίσκεται στα χειρότερα της και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Έτσι θα πάμε με τον Άσο που είναι σε απόδοση 2.70

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-08-01 14:00Νότια Κορέα ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ
2020-08-01 14:00
1

2.70
2.70 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Betshop