Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Βέλγιο | Freethielstadion

ΜΠΕΒΕΡΕΝ
ΝΙΗ
19/10/202021:45
ΟΣΤΑΝΔΗ
ΝΙΝ

Η Μπέβερεν είχε εντός έδρας ρεκόρ: 0N-1I-3H.

H Οστάνδη δεν έχει ηττηθεί στους 6 τελευταίους αγώνες.

Η Μπέβερεν τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με τη Γκενκ. Έτσι αυτό το θετικό αποτέλεσμα, ήρθε να σταματήσει το μεγάλο αρνητικό σερί των 6 τελευταίων αγώνων χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Στη βαθμολογία είναι στη 17η θέση με 4 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να δώσει τα πάντα, να φτάσει στη πρώτη επιτυχία μετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να πάρει τα πάνω της και να πάρει ανάσα για τη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Η Οστάνδη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα εντός έδρας 3-0 με τη Λέουβεν. Έτσι συνέχιζε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου έφτασε τους πέντε συνεχόμενους αγώνες χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Στη βαθμολογία είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να πάρει το διπλό, ώστε να συνεχίζει την ανοδική πορεία  και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Ο Αλεξάντερ Μπλέσσιν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για αυτή τη μάχη.

Η Μπέβερεν θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει μία καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα. Ωστόσο θα αντιμετωπίσει τη πολύ καλύτερη ομάδα της Οστάνδης, θέλει να περάσει και από αυτή την έδρα και να συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα. Έτσι θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 1.93

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-10-19 21:45Βέλγιο ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΟΣΤΑΝΔΗ
2020-10-19 21:45
2

1.93
1.93 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Stoiximan
ΛΕΟΥΒΕΝ
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ