Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Europa League | Oriel Park

ΝΤΑΝΤΑΛΚ
ΗΝΝ
01/10/202021:30
ΚΙ ΚΛΑΚΣΒΙΚ
ΝΙΝ

Η Ντάνταλκ έβγαλε OVER 2.5 στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Κλάκσβικ νίκησε στους 4 τελευταίους αγώνες της.

Η Ντάνταλκ δεν ήταν καθόλου καλή τη προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τη Σαμρόκ Ρόβερς. Αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4. Έτσι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της, έχει μόλις μία νίκη εντός έδρας 3-2 με τη Σελμπούρν. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 5η θέση με 17 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, στοχεύει σε μία εύκολη νίκη, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Η Κλακσβίκ είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 0-0 με τη Τορσάβν. Έτσι παρέμεινε αήττητη για όχδοο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 2η θέση με 48 βαθμούς, σε απόσταση 7 βαθμών από τη ΗΒ Τορσάβν. Σήμερα, θέλει να κάνει το τέλειο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντάνταλκ, να πάρει τη τεράστια αυτή νίκη, ώστε να πάρει το σημαντικό εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, όπως δείχνουν οι αποδόσεις, καθώς υπάρχει μία υποτίμηση στη Κλάκσβικ, όπου έχει τρομερό αήττητο στο πρωτάθλημα και είναι σε πολύ καλύτερη φάση από τη Ντάνταλκ. Έτσι θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το Χ2 που σε απόδοση 2.40

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-10-01 21:30Europa League ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΚΙ ΚΛΑΚΣΒΙΚ
2020-10-01 21:30
Χ2

2.40
2.40 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Winmasters