Αναλύσεις Αγώνων

03/06/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Ulsan Munsu Football Stadium

ΟΥΛΣΑΝ ΧΟΡΑΝΓΚ
ΝΝΙ
24/05/202013:00
ΜΠΟΥΣΑΝ ΙΠΑΡΚ
ΗΗΝ
Όταν παίζει εντός έδρας, η Ουλσάν δεν έχει χάσει από την Μπούσαν στους 11 τελευταίους αγώνες της.
Η Μπουσάν Παρκ έκανε την τελευταία της εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ουλσάν το 2010.

Η Ουλσάν Χοράνγκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα της Σουγουόν με 2-3, μάλιστα για ένα ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Έτσι μετά από αυτό το μεγάλο νικηφόρο πέρασμα από αυτή την έδρα, συνέχισε τη τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα και έχει το απόλυτο των βαθμών. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 1η θέση της κατάταξης. Στο σημερινό αγώνα, τώρα θέλει από την αρχή να μπει δυναμικά, να πάρει τη νίκη, ώστε να παραμείνει σταθερά στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Μπουσάν Πάρκ τη προηγούμενη αγωνιστική, προσπάθησε, έβαλε πολλά δύσκολα στην ισχυρή Τζεονμπούκ, ωστόσο στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 1-2. Όμως παρά την ήττα απέδειξε, ότι σε όλα της τα παιχνίδια θα είναι σκληρό «καρύδι» για όλους τους αντιπάλους και ότι θα «πολεμάει» μέχρι το τέλος για να διεκδίκηση των τριών βαθμών. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης. Στο σημερινό αγώνα, θέλει για ακόμα ένα παιχνίδι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προσπαθήσει να φτάσει στους πρώτους τρεις βαθμούς, ώστε να είναι μία νέα αρχή για τους επόμενους αγώνες που έρχονται στο πρωτάθλημα.

Η Ουλσάν Χοράνγκ έχει το πάνω χέρι για τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο θα τα βρει «σκούρα» απέναντι στη Μπούσαν Πάρκ, καθώς στοχεύει να κάνει τη ζωή της αντιπάλου δύσκολη και να  «κλέψει» το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε έστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε αυτούς τους τρεις βαθμούς, Έτσι θα κρατήσουμε τον 1+Under 3.5 που είναι σε απόδοση 2.45

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-05-24 13:00Νότια Κορέα ΟΥΛΣΑΝ ΧΟΡΑΝΓΚ - ΜΠΟΥΣΑΝ ΙΠΑΡΚ
2020-05-24 13:00
1+Under 3,5

2.45
2.45 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Vistabet