Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Europa League | Stade du Pays de Charleroi

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΙΝΝ
01/10/202020:00
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
ΝΝΝ
Η Σαρλερουά δεν έχει ηττηθεί στους 8 τελευταίους αγώνες της.
Η Λεχ Πόζναν έβγαλε OVER 2.5 στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Σαρλερούα τη προηγούμενη αγωνιστική άφησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν,  βαθμούς στην έδρα της Μουσκρόν, αφού έμεινε στο 1-1. Έτσι σταμάτησε το εκπληκτικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 1η θέση με 19 βαθμούς, στο -5 από τη Βιλρέικ. σήμερα, θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα της, να φτάσει στη μεγάλη αυτή νίκη και πρόκριση για το μεγάλο στόχο, που είναι οι όμιλοι του Europa League.

Λεχ Πόζναν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε στη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε στην εντός έδρας νίκη 1-0 με τη Βάρστα Πόζναν. Έτσι σταμάτησε το άσχημο σερί των τριών αγώνων χωρίς θετικό αποτέλεσμα, εντός 2-2 με τη Βίσλα Πλοκ και εκτός 2-2 με τη Σλασκ Βρότσλαβ και εκτός 2-1 από τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 9η θέση με 5 βαθμούς. Σήμερα, θέλει με τη καλή ψυχολογία που με τα φτάσει στη νίκη, ώστε να φύγει από τη δύσκολη έδρα της Σαρλερούα, ώστε να μπει στη διαδικασία των ομίλων του Europa League.

Η Σαρλερούα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, από ότι η Λέχ Πόζναν. Είναι μία ομάδα, όπου ψάχνεται ακόμα στο πρωτάθλημα.. Έτσι θα πάμε με τον Άσο που είναι σε απόδοση 2.25

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-10-01 20:00Europa League ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
2020-10-01 20:00
1

2.25
2.25 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Stoiximan