Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Σκωτία | St. Mirren Park

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
ΗΗΙ
16/09/202021:45
ΣΕΛΤΙΚ
ΝΝΗ
Η Σέλτικ έχει εκτός έδρας ρεκόρ: 2N – 1I – 0Η.
Η Σεντ Μίρεν δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους 5 τελευταίους αγώνες με αντίπαλο τη Σέλτικ.

Η Σεντ Μίρεν δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική υπέστη βαριά ήττα εντός έδρας 0-3 από τη Χιμπέρνιαν. Έτσι απογοήτευσε για ακόμα έναν αγώνα, καθώς έφτασε σε μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, εκτός 1-0 από τη Σεντ Τζόνστον και εντός 0-3 από τη Χιμπέρνιαν. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική με τη Σέλτικ και να κάνει μία δυνατή εμφάνιση, ώστε να ανέβει η ψυχολογία της για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Ράιαν Φλυν.

Η Σέλτικ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση εκτός έδρας 0-5 με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι. Έτσι παρέμεινε αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία είναι στη 3η θέση με 13 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να εμφανιστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, να φτάσει σε μία εύκολη νίκη, ώστε βρεθεί μία ανάσα από τη κορυφή και τη 1η Ρέιντζερς. Εκτός αποστολής θα μείνει ο μέσος Νιρρ Μπιτόν.

Η Σέλτικ μετά την εύκολη επικράτηση τη προηγούμενη αγωνιστική με τη Σεντ Τζόνστον. Θέλει και σήμερα να φτάσει σε άλλη μία άνετη επιτυχία, ώστε να συνεχίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε δεν θα ζοριστούν να φτάσουν σε αυτούς τους τρεις εύκολους βαθμούς και έτσι θα επιλέξουμε το 2+OVER 3.5 που είναι σε απόδοση 2.17

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-09-16 21:45Σκωτία ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΣΕΛΤΙΚ
2020-09-16 21:45
2+OVER 3.5

2.17
2.17 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Stoiximan