Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Suwon World Cup Stadium

ΣΟΥΓΟΥΟΝ ΜΠΛΟΥΓΟΥΙΝΓΚΣ
ΗΝΗ
02/08/202013:00
ΝΤΑΕΓΚΟΥ
ΝΗΗ
Η Σουγούον δεν έχει χάσει με την Νταεγκού στους 12 τελευταίους αγώνες της.
Η Νταεγκού έβγαλε OVER 2.5 στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Σογούον τη προηγούμενη αγωνιστική, έβγαλε μεγάλο εγωισμό, πάθος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκουανγζού και έφτασε δίκαια στη νίκη με 0-1. Έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από το αρνητικό σερί των 7 αγώνων χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Στη βαθμολογία τώρα βρίσκεται στην 9η θέση με 14 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να φτάσει σε μία νέα επιτυχία, να χτίζει ένα καλό θετικό σερί, ώστε να καταφέρει να εδραιωθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Νταεγκού τη προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε σε μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας, εντός έδρας 3-0 με τη Μπούσαν ΙΠάρκ. Έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες και κατάφερε να σταματήσει τις δύο ισάριθμες ήττες που έβγαλε στο πρωτάθλημα, εντός 1-3 από την Ουλσάν και εκτός 2-0 από τη Σανγκζού Σανγκμού. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 5η θέση με 22 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη, ώστε να μην χάσει και άλλο έδαφος για τη 3η θέση που αυτή τη στιγμή σε αυτή είναι η Ποχάνγκ Στίλερς.

Είναι δύο ομάδες, που στηρίζονται στις επιθέσεις τους και παίζουν ανοιχτά στα περισσότερα τους παιχνίδια. Περιμένουμε ένα παιχνίδι, με καλό ρυθμό και πανδαισία από πολλά τέρματα. Έτσι θα πάμε με το OVER 2.5 που είναι σε απόδοση 2.10