Αναλύσεις Αγώνων

03/06/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νησιά Φερόε | Við Margáir

ΣΤΡΕΪΜΟΥΡ
ΗΗΗ
23/05/202020:00
ΤΒ ΤΒΟΡΟΪΡΙ
ΗΗΗ

Η Στρέιμουρ έβγαλε Ν/G στους 4 τελευταίους αγώνες της.

Η Τβορόιρι έβγαλε 2-3 τέρματα στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

 

Η Στρέιμουρ τη προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε σε μία βαριά ήττα στην έδρα της 0-3 από τη Ρουνάβικ Έτσι ξεκίνησε με δύο ήττες στην εκκίνηση, ωστόσο είχε δύσκολες αποστολές με τα δύο μεγάλα φαβορί τη Ρουνάβικ και τη Τορσάβν. Στη βαθμολογία είναι στη 10η θέση της κατάταξης. Σήμερα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίζει τη πρώτη της νίκη, καθώς παίζει με τη Σκάλα και θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Τβορόιρι τη προηγούμενη αγωνιστική, ήταν πολύ καλή με την Κλακσβίκ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε με 1-2. Έτσι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν πήρε κάποιο βαθμό, όμως οι καλές εμφανίσεις ανέβαζε τη ψυχολογία τους, ώστε να είναι πανέτοιμη για τα καθοριστικά παιχνίδια που έρχονται. Στη βαθμολογία είναι στην 8η θέση της κατάταξης. Σήμερα παίζει σημαντικό αγώνα με τη Στρέιμουρ, όπου θέλει να φτάσει στους τρεις βαθμούς και να  πάρει τα πάνω της για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Είναι ένα αμφοίροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για τη παραμονή στη κατηγορία. Περιμένω ένα κλειστό ματς, με λίγες φάσεις και σκληρές μονομαχίες και από τους δύο αντιπάλους. Έτσι θα κρατήσουμε την Ισοπαλία που είναι σε απόδοση 3.70