Αναλύσεις Αγώνων

02/07/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Πολωνία | Stadion im. Kazimierza Gorskiego

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ
ΝΗΙ
31/05/202013:30
ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
ΝΗΗ

Η Βίσκλα Πλοκ ήρθε ισόπαλη στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Κορόνα Κιέλτσε έβγαλε Under 2.5 στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

 

Η Βίσλα Πλοκ τη προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αρκά Γντύνια. Έτσι έφτασε επιτέλους στους τρεις βαθμούς, μετά τις τρεις ισοπαλίες και τη μία ήττα. Στη βαθμολογία τώρα βρίσκεται στη 12η θέση με 36 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, με έναν αντίπαλο που είναι στα κυβικά της, ώστε να συνεχίζει το θετικό σερί που δημιούργησε από το προηγούμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

Η Κορόνα Κιέλτσε τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε τη νίκη έστω και με μεγάλη δυσκολία, αφού επικράτησε εντός έδρας 1-0 τη Λόντζ. Έτσι αυτή η επιτυχία ήρθε τη κατάλληλη στιγμή, καθώς σταμάτησε ένα αρνητικό σερί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία τώρα είναι στη 14η θέση με 26 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να τα δώσει όλα, να φτάσει σε αυτή τη πολύ σημαντική νίκη, ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι ένα αμφοίροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν την ίδια δυναμικότητα και να θέλουν αυτούς τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για τη παραμονή τους. Πιστεύουμε δεν θα γίνει καλό ματς, με λίγες φάσεις και τους δύο μονομάχους να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα στο εν λόγω παιχνίδι. Έτσι θα πάμε με την Ισοπαλία που είναι σε απόδοση 3.20

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-05-31 13:30Πολωνία ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
2020-05-31 13:30
Χ

3.20
3.20 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Interwetten