Αναλύσεις Αγώνων

30/03/2020

Betshop bomb

Ο διαγωνισμός που έχει γίνει… θεσμός επιστρέφει δυνατά!

Η betshop είναι έτοιμη να «ενεργοποιήσει» ξανά τις betshop bombs και να μοιράσει έως 24.000€ μετρητά σε τυχερά betshop boys!

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα. και για μία ώρα, ο διαγωνισμός Betshop Bomb θα μεταδοθεί ζωντανά στην επίσημη σελίδα της betshop.gr στο Facebook και στο κανάλι της στο YouTube! Η διαδικασία παραμένει ίδια: κάθε 5’ λεπτά θα σκάει και μια διαφορετική βόμβα μετρητών, «φορτωμένη» με 2.000€ και άνω!! Κλικ εδώ!

Πως παίρνω μέρος στο Betshop bomb;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Για να μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό Betshop Bomb και να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τα απίθανα ποσά που θα προσφέρονται ανά πέντε λεπτά από την Betshop, το μόνο που πρέπει να έχεις κάνει, είναι να είσαι εγγεγραμμένος μέλος της συγκεκριμένης στοιχηματικής πλατφόρμας, και να έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης που απαιτείται.

Αφου ολοκληρώσεις τα δύο πολύ απλά βήματα (εγγραφή + ταυτοποίηση) είσαι πανέτοιμος να διεκδικήσεις το χρηματικό έπαθλο! Μπαίνεις στον ιστότοπο betshopbomb.gr και αφου κάνεις login με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που έχεις και στην στοιχηματική πλατφόρμα της betshop, περιμένεις ..να σκάσουν οι βόμβες! Με άλλα λόγια να δεις αν θα είσαι ένας απο τους μεγάλους τυχερούς που θα δουν το όνομα τους στην οθόνη και θα πατήσουν το κίτρινο κουμπί! Κλικ εδώ για εγγραφή!

Πως κερδίζω στο betshop bomb;

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που περνάει απο το χέρι σου να κάνεις για να κερδίσεις πέρα απο το να είσαι τυχερός! Εκτός απο τύχη όμως θα χρειαστεί να είσαι και σε εκγρήγορση γιατι αν δεις το όνομα σου στην οθόνη θα έχεις μόνο 15 λεπτά να πατήσεις το κουμπί για να σκάσει η βόμβα και να κερδίσεις το χρηματικό έπαθλο! Αν δεν προλάβεις μέσα στο 15λεπτό να πατήσεις το κουμπί τότε δυστυχώς δεν παίρνεις τίποτα!

Το ποσό όμως των “χαμένων” βομβών προστίθεται στην επόμενη βόμβα που θα ενεργοποιείται. Π.χ. αν ο πρώτος παίκτης που κληρωθεί δεν προλάβει να αποδεχθεί το έπαθλο €2.000 μέσα στο 15λεπτο τότε η επόμενη βόμβα που θα ενεργοποιηθεί μετά το πέρας του 15λέπτου θα έχει αξία €4.000! Αν και αυτή δεν ενεργοποιηθεί μέσα στο 15 λεπτο η επόμενη βόμβα θα έχει αξία €6.000. Υπενθυμίζουμε ότι στο τελευταίο betshop bomb event τον Μάϊο του 2019 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει βόμβα αξίας €6.000 ευρώ!

Πως παίρνω τα λεφτά αν κερδίσω;

Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι! Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον παικτικό λογαριασμό της betshop του νικητή χωρίς υποχρέωση τζιραρίσματος! Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις αμέσως ανάληψη το ποσό και να δεις στον τραπεζικό σου λογαριασμο (ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι) ένα πολύ σημαντικό ποσό απο αυτόν τον διαγωνισμό της betshop.

Πότε είναι το επόμενο betshop bomb;

Θα πρέπει να το παρακολουθείς γιατί ανακοινώνονται κάθε μικρό χρονικό διάστημα νέοι διαγωνισμοί betshop bomb! Μπορείς να μπαίνεις στο site της betshop για να βλέπεις αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή ακόμα πιο εύκολα να ενημερωθείς απο το Sportbet.gr εγκαίρως για να έχεις προλάβεις να ολοκληρώσεις εγκαίρως όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν τον διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα: Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα το 5ο betshop bomb με μετάδοση σε Youtube και Facebook. Κλικ εδώ για εγγραφή!

Πόσα χρήματα έχει δώσει ήδη το betshop bomb;

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός της Betshop ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 (Betshop bomb 1) και απο τότε έχουν γίνει άλλα δύο τέτοια events! Το πιο πρόσφατο (Betshop bomb 4) Έγινε το Οκτώβριο του 2019 μοιράζοντας απίθανα κέρδη στους τυχερούς της ημέρας! Το καλύτερο είναι ότι εκτός απο τα Betshop Bomb τα οποία μεταδίδονται Live σε facebook και Youtube, πραγματοποιούνται και κάποια Silent Bombs για τα οποία ενημερώνονται μόνο τα μέλη της Betshop και δεν διαφημίζονται προς τα έξω! Κλικ εδώ για εγγραφή στην Betshop!

Συνολικά στα 7 events έχουν ήδη μοιραστεί €63.000 σε τυχερά betshop boys!

1st Live bomb – 09/12/2018  – 8K

1st silent bomb – 25/01/2019 – 8K

2nd silent bomb – 18/02/2019 – 5K

2nd live bomb – 07/04/2019 – 6K + 550€

3rd live bomb – 19/05/2019 – 18K + 400€

4th live bomb – 20/10/2019 – 12K + 750€

3rd silent bomb – 18/12/2019 – 6K

5th live bomb – 23/02/2020 – ??.???k

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.