Αναλύσεις Αγώνων

27/01/2020

Betshop virtual sports (εικόνικά αθλήματα)

H Betshop αποτελεί μία από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών στους παίχτες του στοιχήματος, αφού καλύπτει πολλά αθλήματα και ακόμη περισσότερες διοργανώσεις. Σε αυτές τις επιλογές έρχονται να προστεθούν εκατοντάδες ακόμη, οι οποίες εμφανίζονται καθημερινά και δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και να δουν τις προβλέψεις τους να διευθετούνται μέσα σε μερικά λεπτά.

Οι επιλογές αυτές προσφέρονται στην πλατφόρμα Virtual Plus, όπου διεξάγονται εικονικοί αγώνες σε διαφορετικά αθλήματα. Η Betshop προσφέρει πολλά εικονικά αθλήματα στην ιστοσελίδα της και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε ποδόσφαιρο, τένις και σε δύο κατηγορίες διάφορων αγώνων ταχύτητας, όπως ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλατοδρομίες και μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Φυσικά, η δημοφιλέστερη κατηγορία είναι αυτή του ποδοσφαίρου. Σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στην εικονική λίγκα της Betshop. Κάθε ημέρα της λίγκας διεξάγονται πέντε διαφορετικοί αγώνες, που διαρκούν μερικά λεπτά. Έτσι, κάθε αγωνιστική ολοκληρώνεται σύντομα και έρχεται η σειρά της επόμενης. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές στοιχηματικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, η διπλή ευκαιρία, το ημίχρονο/τελικό, το αμφίσκορο, το ακριβές σκορ, αλλά και το ασιατικό χάντικαπ. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν, όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Και όπως είναι φυσικό μπορούν μετά να παρακολουθήσουν τον αγώνα της επιλογής τους, χάρη στα εντυπωσιακά και ρεαλιστικά γραφικά της Betshop.

Και στο τένις, ξεκινά ένας νέος αγώνας κάθε μερικά λεπτά. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη ενός αγώνα και έπειτα να τον παρακολουθήσουν ζωντανά, για να μάθουν την τύχη του στοιχήματός τους. Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν στο τένις είναι οι αγορές του νικητή, των σετ και του σκορ. Ωστόσο, έχουν παράλληλα την επιλογή να στοιχηματίσουν και live κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε αγορές όπως ο νικητής ενός σετ ή γκέιμ και ο παίχτης που θα πετύχει τον επόμενο πόντο.

Στους αγώνες ταχύτητας τέλος, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε εικονικές ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλατοδρομίες και αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων και να επιλέξουν τις δημοφιλείς αγορές του γκανιάν, του πλασέ, του φόρκαστ και του τρίκαστ. Ανάλογα με την κατηγορία κουρσών που θα επιλέξουν μπορούν να περιμένουν να δουν αν κέρδισαν ή να το μάθουν αμέσως.

Όποιο άθλημα κι αν επιλέξουν οι παίχτες τέλος, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις των αγώνων, με περιγραφή στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον, όποιο άθλημα κι αν επιλέξουν θα μπορούν να μελετήσουν τα πραγματικά στατιστικά και να αποφασίσουν με μεγαλύτερη σιγουριά πού θα στοιχηματίσουν. Άλλωστε, τα αποτελέσματα των εικονικών αθλημάτων της Betshop δεν κρίνονται μόνο από την τύχη, αλλά βασίζονται και στην προϊστορία και στα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις **Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*