Αναλύσεις Αγώνων

02/07/2020

Championsbet

Championsbet

0% γκανιότα** καθημερινά

Championsbet

0% γκανιότα** καθημερινά

 • 0% γκανιότα** καθημερινά
 • Πριμ στα παρολί έως 50%*
 • Cash out

Μας άρεσαν

 • mobile/tablet site
 • 100% προσφορές*
 • Κίνο (keno)
 • Πληρωμές Σάββατοκύριακα!

Μας χάλασαν

 • Δεν έχει livestreaming
 • Δεν έχει 24ωρη υποστήριξη

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

mobile / tablet

Championsbet Info

Championsbet

H Championsbet είναι μία από τις πρώτες ιστοσελίδες που ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Αν και η ιστοσελίδα της είναι απλή, κρύβει πολλά, ειδικά στον τομέα των επιλογών.

Ο αριθμός αθλημάτων που καλύπτει η Championsbet είναι ικανοποιητικός και το ίδιο συμβαίνει και στον τομέα των διοργανώσεων και των στοιχηματικών αγορών. Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ιστοσελίδας είναι αυτό των αποδόσεων, ειδικά σε περιπτώσεις που ενεργοποιείται η προσφορά της 0% γκανιότας**. Φυσικά, από την Championsbet δεν απουσιάζει ούτε το live στοίχημα ούτε το στοίχημα από το κινητό. Στην πρώτη περίπτωση όμως απουσιάζει η ζωντανή μετάδοση αγώνων και στη δεύτερη η πλατφόρμα είναι πάρα πολύ απλή.

Ιστοσελίδα/Υπηρεσίες

Η λιτότητα κυριαρχεί στην ιστοσελίδα της Championsbet. Οι παίχτες θα δουν μόνο τα βασικά και θα μπουν αμέσως στη διαδικασία αναζήτησης των στοιχημάτων που τους ενδιαφέρουν. Μπορούν όμως να διαλέξουν άθλημα από το μενού Α-Ζ στα αριστερά, έναν από τους αγώνες της ημέρας στο κέντρο (τους οποίους μπορούν να φιλτράρουν ανάλογα με τις αγορές που τους ενδιαφέρουν) ή από τη μηχανή αναζήτησης, αρκεί να γνωρίζουν το id του αγώνα.

Και στις υπηρεσίες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να βοηθά την Championsbet να ξεχωρίζει, πέρα από τα βασικά, όπως τα αποτελέσματα και τα στατιστικά.

Ποικιλία επιλογών

Στην Championsbet είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Οι επιλογές της ιστοσελίδας σε αυτόν τον τομέα είναι 15, αλλά επιλέγοντας ένα άθλημα, οι παίχτες θα βρουν πολλές επιλογές σε διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, η ποικιλία είναι μεγάλη και δεν πρόκειται να απογοητεύσει. Βέβαια, αν συγκρίνουμε τον αριθμό των αγορών της Championsbet με αυτόν που καλύπτουν πολλές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, θα φανούν λίγες.

Live Στοίχημα

Το live στοίχημα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στοιχηματικής εμπειρίας της Championsbet και η πλατφόρμα της καλύπτει έναν μεγάλο αριθμό γεγονότων καθημερινά. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε ικανοποιητικό αριθμό αγορών και να παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο τις εξελίξεις και τα στατιστικά του αγώνα.

Live Streaming

Αν και πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος μεταδίδουν ζωντανά αγώνες μέσω live streaming, η Championsbet δεν συγκαταλέγεται ανάμεσά τους. Η συγκεκριμένη δυνατότητα δε δίνεται και οι παίχτες μπορούν μόνο να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις του αγώνα, μέσω γραφημάτων.

Στοίχημα από κινητό/tablet

Αν επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Championsbet από το κινητό τους, οι παίχτες θα μπουν σε μια διαμορφωμένη πλατφόρμα που τους προσφέρει τις ίδιες ακριβώς επιλογές. Ο σχεδιασμός της όμως, όπως και αυτός της ιστοσελίδας που μπορούν να επισκεφτούν από τον υπολογιστή τους, είναι αρκετά λιτός.

Προσφορές*

Οι παίχτες που έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Championsbet μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές. Ειδικά η πρώτη κατάθεση θα είναι η πιο συμφέρουσα για τους παίχτες. Επιπλέον, πολλοί αγώνες συνοδεύονται από την προσφορά της 0% γκανιότας** που αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου.

Αθλήματα

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Ράγκμπι, Χάντμπολ, Darts, Κρίκετ, Βόλεϊ, Χόκεϊ, Μπιλιάρδο, Αυστραλιανοί Κανόνες, Πινγκ Πονγκ, Φλόρμπολ, Μπάντυ, Μποξ

0% γκανιότα καθημερινά

 • 0% γκανιότα** καθημερινά
 • Πριμ στα παρολί* έως 50%
 • Cash out

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες