Αναλύσεις Αγώνων

31/03/2020

Δωρεάν όλο το περιεχόμενο του PornHub στην Ελλάδα

Όλο το περιοχμένο του PornHub θα είναι για ένα συγκεκριμένο διάστημα ελεύθερο στη χώρα μας!

Η διάσημη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου είχε ανακοινώσει ότι θα επιτρέψει δωρεάν πρόσβαση στο Premium περιεχόμενό του στους πολίτες των χωρών της Ιταλίας και της Ισπανίας, λόγω της καθολικής απαγόρευσης.

Ένα μέτρο που ισχύει πλέον και για την Ελλάδα, με την εταιρία προσφέρει πλήρη πρόσβαση για τον επόμενο μήνα και στις IP από τη χώρα μας.

«Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να βάλουμε ένα χεράκι για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους», ανέφερε σχετικά ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κόρεϊ Πράις. Και συνέχισε:

«Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*