Φοβού τη… βάφλα

Μου τα χάλασε ψες η ιστορική Πασκόε Βέιλ και κόλλησε στο ένα-ένα με την Κίνγκστον, χαραμίζοντας έτσι το γκολ-γκολ των κομητών, που έγινε στο οκτάλεπτο. Σήμερις όμως έχομεν Μουνδιάλ και δη μικρόν τελικόν, για να δούμε τι θα δούμε…

Οι πικραμένοι με τους πιο πικραμένους! Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί φίλτατοι η σημερινή μονομαχία για το μπρούντζινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπελλίου. Από τη μία οι βαφλάκηδες οι Βέλγοι, από την άλλη οι τσαγάκηδες οι Άγγλοι, που ονειρεύοντο τελικούς και κοσμοκούπες όμως εν τους γίνηκε το χατήρι.

Στην Αγίαν Πετρούπολην λοιπόν, οι δυο χαμένοι των τεσσάρων θα ψάξουνε παρηγοριά και η αλήθεια είναι πως οι κοκκινοδιαβολαίοι υπερέχουσι. Και πιο δυνατές ομάδες απέκλεισαν, και μίαν ημέραν παραπάνω είχανε για ξεκούρασιν και τα πάντα. Οι Αγγλαίοι από την άλλη το είχανε πιστέψει με τα ιτς κάμινγκ χόουμ και τα λοιπά και τώρα δεν τους εβλέπω να συνέρχονται. Τους την εκάνανε μία φορά οι Βελγάρες στον όμιλο και θα τους την ξανακάνουνε, θα ακούνε για βάφλα οι Μπρίτις και θα τρέχουνε… Ασάκιον, κύριοι, στο 2.34, σαν να μετράς είναι η απόδοση.

Περισσότερα στη σελίδα Koubanezos στο Φάτσαμπουκ

Προγνωστικά στοιχήματος

Date Διοργ. Game Pick
Odds
Odds Stake
+/-
Book Result
14/07/2018 17:00 Μουντιάλ 2018
Βέλγιο - Αγγλία
14/07/2018 17:00
2-0
1

2.34
2.34 20
+46.8
Stoiximan 2-0
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*