Αναλύσεις Αγώνων

28/05/2020

Για μια θέση στον τελικό!

Καλημέρα λαέ του Sportbet.gr!! Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ποδοσφαιρική πανδαισία έστω και μέσω καλοκαιριού με τις διοργανώσεις Κόπα Αμέρικα, Κόπα Άφρικα, Γιουρόπα Λιγκ (προκριματικά) και Gold Cup να μας λύνουν τα χέρια και να μας δίνουν επιλογές. Σήμερα, μένουν σχεδόν όλα στην άκρη και ασχολούμαστε μόνο με τον μεγάλο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα. Για να δούμε, πού θα στοχεύσουμε:

Βραζιλία-Αργεντινή: Η μητέρα των μαχών, ο μεγάλος ημιτελικός, που λόγω της Αργεντινής δεν αποτελεί τον μεγάλο τελικό, είναι γεγονός. Έναν αγώνα που τον περίμεναν και οι δύο ομάδες και εκτός από αγώνας τελικού είναι και αγώνας γοήτρου. Καμία από τις δύο δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα, μάλιστα θα λέγαμε ότι έχουν παίξει άσχημο ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τι αγώνα θα δούμε. Ισοδύναμες όσο δεν πάει και που σήμερα αναμένω έναν αγώνα σκοπιμότητας ξεκάθαρα. Η προϊστορία δε θα αναφερθεί από εμένα σήμερα, σκόπιμα, επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη. Οι νίκες τους πηγαίνουν εναλλάξ. Προσωπικά, θα τολμήσω το Χ που πέφτει και μοιάζει πιθανό με την εικόνα και των δύο στα κρίσιμα ματς να είναι διστακτική ως τώρα. Καλή τύχη!!

Προγνωστικά στοιχήματος

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStake
+/-
BookResult
03/07/2019 03:30Copa America
Ημιτελικά
Βραζιλία - Αργεντινή
03/07/2019 03:30
2-0
Χ

3.60
3.606
-6
Stoiximan 2-0
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. ** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*