Αναλύσεις Αγώνων

13/11/2019

H συμμορία του La Casa De Papel εισβάλλει στο online στοίχημα

Οι εταιρίες στοιχήματος δε χάνουν καμία ευκαιρία για να προσφέρουν από τα πιο συνηθισμένα έως τα πιο ασυνήθιστα στοιχήματα στα μέλη τους, από τους εκατοντάδες αθλητικούς αγώνες που διεξάγονται ανά τον κόσμο έως γεγονότα πολιτικά, καθημερινά και τηλεοπτικά. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, κάποιες από τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να προτείνουν κάποια στοιχήματα που αφορούν στο πιο πρόσφατο τηλεοπτικό φαινόμενο: την ισπανική σειρά La Casa De Papel, η οποία επιστρέφει μέσα στο 2019 με την τρίτη σεζόν της!

Αυτό για τους παίχτες σημαίνει πολύ απλά ότι μπορούν πλέον να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις της σειράς και, αν καταφέρουν να προβλέψουν σωστά, να εξασφαλίσουν κέρδη, όσο παρακολουθούν το νέο σχέδιο της ισπανικής συμμορίας.

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν είναι αληθινή η πρόσφατη φήμη ότι ο Berlin είναι ακόμα ζωντανός! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η πιθανότητα να είναι ζωντανός είναι το φαβορί, με απόδοση το 1.65, ενώ το ενδεχόμενο να είναι όντως νεκρός τιμολογείται με 2.15. Ένα ακόμη στοίχημα που αφορά στον Berlin είναι αυτό που τον θέλει να είναι ο μεγάλος αδερφός του Professor, με την απάντηση “ναι” να είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί.

Τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύονται από πολλά περισσότερα στον Stoiximan. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των επεισοδίων της τρίτης σεζόν (under ή over 8,5), στη συνολική διάρκεια του πρώτου επεισοδίου και στο ποιος χαρακτήρας θα εμφανιστεί πρώτος στην οθόνη, όταν πέσουν οι τίτλοι αρχής του πρώτου επεισοδίου. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα συναντήσει επιτέλους η Nairobi τον γιο της, αν θα παντρευτούν ο Professor με τη Raquel και στο αν το παιδί της Monica θα είναι αγόρι ή κορίτσι και στο ποιος χαρακτήρας θα είναι ο πρώτος που θα συλληφθεί. Για την ιστορία, το φαβορί είναι ο Helsinki.

Update: Κατόπιν σχετικής οδηγίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π) προς όλους τους παρόχους διαδικτυακού και επίγειου στοιχηματισμού, αποσύρθηκαν οι αγορές σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel» και τα στοιχήματα σε αυτήν έχουν ακυρωθεί.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις **Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*