Αναλύσεις Αγώνων

27/01/2020

Interwetten virtual sports (εικόνικά αθλήματα)

Τα εικονικά αθλήματα (και πολύ περισσότερο το εικονικό ποδόσφαιρο ή virtual football) έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τους τελευταίους μήνες και στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποτελούν ένα νέο φαινόμενο. Πολλές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας άλλωστε προσφέρουν από την πρώτη στιγμή την ευκαιρία στα μέλη τους να στοιχηματίσουν σε εικονικά αθλήματα.

Σε αυτές τις εταιρίες συγκαταλέγεται και η Interwetten, η οποία προσφέρει στους παίχτες της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε εικονικά αθλήματα και συγκεκριμένα σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Η Interwetten διαθέτει τη δική της εικονική λίγκα στο ποδόσφαιρο και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της, οι οποίοι διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά!

Η λίγκα της Interwetten ολοκληρώνεται κάθε 150 λεπτά και σε αυτή συμμετέχουν 16 ομάδες ποδοσφαίρου. Οι παίχτες μπορούν να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν οποιαδήποτε στιγμή, στην αρχή, στη μέση ή στο τέλος της σεζόν, και να διεκδικούν κέρδη. Σε κάθε σεζόν πραγματοποιούνται 30 αγώνες και οι επιλογές που έχουν οι παίχτες είναι πάρα πολλές.

Ο κάθε αγώνας μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο στοιχηματισμού, αφού οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές σε αυτόν. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ή στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Επιπλέον μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under και στο χάντικαπ. Κάθε στοίχημα περιέχει και την κατάλληλη απόδοση που μπορεί να αποφέρει τα κέρδη στους νικητές. Οι παίχτες όμως θα πρέπει να στοιχηματίζουν στους αγώνες πριν την έναρξή τους, αφού δεν προσφέρεται live στοίχημα στο εικονικό ποδόσφαιρο της Interwetten.

Αυτό που προσφέρεται όμως είναι η ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Κάθε φορά, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 αγώνες και να παρακολουθήσουν ζωντανά αυτόν που τους ενδιαφέρει. Στη μετάδοση κάθε αγώνα παρουσιάζονται οι καλύτερες φάσεις, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν κομμάτια του αγώνα χωρίς εξελίξεις, και πως μαθαίνουν πολύ γρήγορα αν κέρδισαν ή όχι.

Η μετάδοση των αγώνων του εικονικού ποδοσφαίρου της Interwetten είναι κορυφαία. Το βίντεο είναι πολύ ρεαλιστικό και τα γραφικά καλοσχεδιασμένα. Από την άλλη, δεν προσφέρεται η επιλογή περιγραφής των αγώνων σε οποιαδήποτε γλώσσα. Οι παίχτες όμως μπορούν να μπαίνουν στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες.

Η Interwetten λοιπόν προσφέρει μόνο την επιλογή στοιχηματισμού στο εικονικό ποδόσφαιρο, αλλά η άψογη διοργάνωση της λίγκας της είναι τόσο ρεαλιστική που οι παίχτες δεν πρόκειται να παραπονεθούν για την έλλειψη άλλων αθλημάτων. Όλες οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που αναζητούν άλλωστε βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις **Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*