Αναλύσεις Αγώνων

13/11/2019

Μουντιάλ 2018

Προγνωστικά στοιχήματος για Μουντιάλ 2018

 

Το Μουντιάλ του 2018 είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2018 και όχι μόνο. Αποτελεί και το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός, αφού εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος αναμένεται να τοποθετήσουν προβλέψεις στα αποτελέσματα και σε άλλες πτυχές των αγώνων και της διοργάνωσης γενικότερα. Από αυτούς τους παίχτες, άλλοι θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην τύχη, άλλοι σε ομάδες που υποστηρίζουν, άλλοι στα αποτελέσματα που πιστεύουν πιθανότερα λόγω της μελέτης τους στις φόρμες και στα στατιστικά των ομάδων και άλλοι με βάση τα προγνωστικά του Μουντιάλ 2018.

 

Τέτοιου είδους προγνωστικά ήδη βρίσκονται παντού, στο ίντερνετ, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στις αθλητικές εφημερίδες. Και οι πληροφορίες που δίνουν οι ειδικοί, παράλληλα με μια μικρή ανάλυση κάθε αγώνα, αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για κάθε παίχτη που δε θέλει μόνο να στοιχηματίσει, αλλά και να κερδίσει.

 

Άλλωστε, όσοι ψάξουν για προγνωστικά του Μουντιάλ 2018 θα βρουν πάρα πολλές αναλύσεις και προβλέψεις. Για παράδειγμα, θα βρουν προγνωστικά για τα αποτελέσματα ή βασικές πτυχές κάθε αγώνα, όπως το over/under των γκολ, το ημίχρονο/τελικό και οι σκόρερ μεταξύ άλλων. Επιπλέον, μπορούν να βρουν και πολλά προγνωστικά για την πορεία των περισσότερων ομάδων στο Μουντιάλ. Για παράδειγμα, υπάρχουν προγνωστικά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ, ποιες θα προκριθούν στους ομίλους ή ποιες θα φτάσουν στον τελικό. Ειδικά στο ίντερνετ, οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του Μουντιάλ.

 

Αφού όμως υπάρχουν τόσα πολλά προγνωστικά του Μουντιάλ 2018 και πολλά από αυτά αποτελούνται από αντίθετες προβλέψεις, ποια είναι αυτά που θα πρέπει να εμπιστευτούν οι παίχτες; Η απάντηση δεν είναι απλή, γιατί τα προγνωστικά αποτελούν ουσιαστικά απόψεις που κανείς δεν περιμένει να επαληθευθούν 100%. Αποτελούν όμως απόψεις των ειδικών, εκείνων που έχουν μελετήσει χιλιάδες στατιστικά και γνωρίζουν καλά τη φόρμα κάθε ομάδας, προκειμένου να καταφέρουν να προτείνουν προγνωστικά που έχουν καλές πιθανότητες να επαληθευθούν.

 

Αυτό δε σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να εμπιστεύονται τυφλά τα προγνωστικά που διαβάζουν. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να βρίσκουν προγνωστικά του Μουντιάλ 2018 από πηγές που εμπιστεύονται, που έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν και γνωρίζουν ότι κατέχουν την τέχνη των προγνωστικών. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνουν και οι ίδιο τη δική τους έρευνα και να συγκρίνουν τα αποτελέσματά τους με αυτά των ειδικών. Και όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να διαβάζουν ολόκληρη την ανάλυση του αγώνα που συνοδεύει ένα προγνωστικό και όχι απλά να αντιγράφουν τυφλά το σημείο.

 

Με αυτόν τον τρόπο, τα προγνωστικά του Μουντιάλ 2018 μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο συμπληρωματικό εργαλείο, που θα προστεθεί στην εργαλειοθήκη κάθε παίχτη του στοιχήματος. Σε συνδυασμό με τις δικές τους γνώσεις, οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προγνωστικά του Μουντιάλ 2018 προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους και αύξησης των υπολοίπων που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις **Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.