Αναλύσεις Αγώνων

27/01/2020

Οι Καλύτερες στοιχηματικές στο Champions League

Κάθε στοιχηματική προσπαθεί να προσφέρει κάτι καλύτερο από τους ανταγωνιστές της σε κάθε άθλημα και σε κάθε διοργάνωση, αλλά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και για το Champions League, που αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν μιλάμε για ανταγωνισμό των στοιχηματικών αλλά για πόλεμο! Κάθε στοιχηματική προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες αποδόσεις, υπηρεσίες και προσφορές* για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες του Champions League, αλλά εκείνες που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν είναι λίγες.

Οι καλύτερες στοιχηματικές για Champions League

Bet365

Η πρώτη από αυτές είναι η Bet365. Με αποδόσεις που συχνά ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, αλλά και μία από τις καλύτερες πλατφόρμες live στοιχήματος, η Bet365 συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό στοιχημάτων στο Champions League. Και φυσικά, δε λείπουν από το καθημερινό πρόγραμμα και οι προσφορές* που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το cash out*, που στην περίπτωση της Bet365 μπορεί να είναι τμηματικό ή αυτόματο.

Stoiximan

Ο Stoiximan από την άλλη βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες θέσεις, χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει στους αγώνες μπάσκετ, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές*, οι οποίες προσφέρουν αρκετά κίνητρα στοιχηματισμού και ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελουν τα Stoiximan Missions, που ανταμείβουν* όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Επίσης διαθέτει fantasy τουρνουά στο Champions League το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει προσελκήσει πάνω απο 800 ομάδες!

Novibet

Με εντελώς ανανεωμένο site και application για κινητά η Novibet απλά ανέβηκε επίπεδο! Προσφορές* ανακοινώνει καθημερινά αλλά δεν είναι το μόνο δυνατό της σημείο. Η Novibet είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων, ειδικά στον τομέα των ειδικών. Ειδικά όσοι θέλουν να τοποθετήσουν ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Ολυμπιακού θα βρουν δεκάδες επιλογές, για παίχτες, σκορ και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι παίχτες θα βρουν αρκετές ενισχυμένες αποδόσεις*, που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Betshop

Και η Betshop καταφέρνει να προσφέρει πολλές χρήσιμες υπηρεσίες στα μέλη της, κατά τη διάρκεια του Champions League. Πολλές από τις αποδόσεις της θα βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς, ενώ κάθε αγώνας συνοδεύεται από πολλές επιλογές στοιχηματισμού. Επιπλέον, το γεγονός ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Bwin

Η Bwin τέλος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προσφορές* που ανακοινώνει για το Champions League. Η Bwin ανακοινώνει κάθε ημέρα διαφορετικές προσφορές* για επιλεγμένους αγώνες, υποσχόμενη μειωμένο ρίσκο ή αυξημένα κέρδη, ενώ διεξάγει και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι οποίοι μπορούν να ανταμείψουν* με σημαντικά ποσά τους νικητές. Τέλος, προσφέρει και πάρα πολλές επιλογές στο live στοίχημα, με κάποιες από αυτές να μη βρίσκονται πουθενά αλλού.

Δείτε συνοπτκά τις καλύτερες στοιχηματικές στο Champions league:

Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Bet365.com

Κορυφαία στον Κόσμο

Κορυφαία στον Κόσμο

  • Κορυφαίο live betting*
  • Υψηλές αποδόσεις
  • Προσφορές* αφοσίωσης
Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Novibet

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι!

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

  • Ανανεωμένο σάιτ
  • Ολοκαίνουργιο App
  • Πλούσιο Live Streaming*

Οι Στοιχηματικές αυτές δεν καταφέρνουν απλά να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των αγώνων του Champions League, αλλά να συνδυάσουν τις καλύτερες υπηρεσίες και προσφορές για τα μέλη τους και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ξεχωρίζουν από το ανταγωνισμό και αναδεικνύονται ως οι καλύτερες στοιχηματικές στο Champions League.

Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως, θα πρέπει να ξεχωρίσουν πρώτα απ’ όλα στους βασικότερους τομείς. Και ο πιο βασικός από αυτούς είναι εκείνος των αποδόσεων. Οι κορυφαίοι αγώνες θέλουν και κορυφαίες αποδόσεις και εταιρίες όπως οι Bwin, Interwetten, Betshop και Winmasters καταφέρνουν πολύ συχνά να ξεχωρίσουν για τις αποδόσεις τους στο Champions League. Επιπλέον, εταιρίες όπως οι Novibet, Stoiximan, Goalbet και Championsbet διατηρούν συχνά 0% γκανιότα σε αγώνες του Champions League**, με αποτέλεσμα να ενισχύουν επιλεγμένες αποδόσεις.

Τεράστια σημασία έχει και ο τομέας της ποικιλίας. Άλλωστε, δεν αρκεί να καλύπτονται όλοι οι αγώνες του Champions League, θα πρέπει να υπάρχουν και στοιχήματα για κάθε ενδεχόμενο του αγώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεχωρίζουν στοιχηματικές όπως η Stoiximan, η Goalbet, η Bwin και η Sportingbet. Επιπλέον, η Novibet ανακοινώνει συχνά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Champions League.

Φυσικά, οι αγώνες του Champions League δεν είναι μόνο διαθέσιμοι για στοιχηματισμό πριν την έναρξη, αλλά και για live στοίχημα. Και στον τομέα του live στοιχήματος, οι μάχες των στοιχηματικών εταιριών είναι μεγάλες. Κάποιες βασίζονται στη μεγάλη ποικιλία επιλογών, όπως η Netbet που προσφέρει τις αποκλειστικές γρήγορες αγορές, ενώ άλλες βασίζονται στην εξαιρετική λειτουργία της πλατφόρμας τους, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Bet365. Και οι περισσότερες φροντίζουν να προσφέρουν τους αγώνες του Champions League σε live streaming.

Τέλος, μεγάλο κεφάλαιο στο στοίχημα στους αγώνες του Champions League παίζουν και οι προσφορές*. Οι περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ανακοινώνουν συχνά πυκνά προσφορές* για το Champions League, αλλά κάποιες (αυτές που είναι κορυφαίες στον τομέα) έχουν σχεδόν καθημερινά και μια νέα προσφορά. Για παράδειγμα, οι Goalbet, Championsbet, Stoiximan και Novibet διατηρούν συχνά 0% γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες της διοργάνωσης, ενώ οι δύο τελευταίες ανακοινώνουν συχνά και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Παράλληλα, εταιρείες όπως η Sportingbet και η Bwin έχουν κάθε ημέρα μία ή περισσότερες προσφορές για τους αγώνες του Champions League, οι οποίες υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο. Τέλος, εταιρίες όπως οι Bet365 και Interwetten έχουν κάποιες κορυφαίες σταθερές προσφορές, που οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Champions League.

Oι στοιχηματικές που ξεχωρίζουν στους παραπάνω βασικούς τομείς λοιπόν υπόσχονται μια κορυφαία εμπειρία στοιχηματισμού στο Champions League, καθώς οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν κορυφαίες υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές και συμφέρουσες προσφορές και να δώσουν νέα διάσταση στο παιχνίδι τους.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*