Αναλύσεις Αγώνων

21/11/2019

Oι καλύτερες στοιχηματικές για το Μουντομπάσκετ

Μαζί με τις μάχες των καλύτερων εθνικών ομάδων μπάσκετ του κόσμου για το Μουντομπάσκετ ξεκινά και η μάχη των στοιχηματικών εταιριών που προσπαθούν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να έρθουν στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των παιχτών. Όπως είναι λογικό, οι καλύτερες θα ξεχωρίσουν από την αρχή, χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρουν (αποδόσεις, ποικιλία στοιχημάτων και προσφορές μεταξύ άλλων) και ήδη κάποιες έχουν ξεχωρίσει και αποτελούν τις καλύτερες στοιχηματικές για το Μουντομπάσκετ, τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

Οι καλύτερες στοιχηματικές για Μουντομπάσκετ

Bet365

Η πρώτη από αυτές είναι η Bet365. Με αποδόσεις που συχνά ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, αλλά και μία από τις καλύτερες πλατφόρμες live στοιχήματος, η Bet365 συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό στοιχημάτων στο Μουντομπάσκετ. Και φυσικά, δε λείπουν από το καθημερινό πρόγραμμα και οι προσφορές* που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το cash out*, που στην περίπτωση της Bet365 μπορεί να είναι τμηματικό ή αυτόματο.

Stoiximan

Ο Stoiximan από την άλλη βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες θέσεις, χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει στους αγώνες μπάσκετ, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές*, οι οποίες προσφέρουν αρκετά κίνητρα στοιχηματισμού και ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελουν τα Stoiximan Missions, που ανταμείβουν* όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Μουντομπάσκετ. Επίσης διαθέτει fantasy τουρνουά στο μουντομπάσκετ το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει προσελκήσει πάνω απο 800 ομάδες!

Novibet

Με εντελώς ανανεωμένο site και application για κινητά η Novibet απλά ανέβηκε επίπεδο! Προσφορές* ανακοινώνει καθημερινά αλλά δεν είναι το μόνο δυνατό της σημείο. Η Novibet είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων, ειδικά στον τομέα των ειδικών. Ειδικά όσοι θέλουν να τοποθετήσουν ειδικά στοιχήματα στην Εθνική Ελλάδας θα βρουν δεκάδες επιλογές, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλους παίχτες. Επιπλέον, οι παίχτες θα βρουν αρκετές ενισχυμένες αποδόσεις*, που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Betshop

Και η Betshop καταφέρνει να προσφέρει πολλές χρήσιμες υπηρεσίες στα μέλη της, κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ. Πολλές από τις αποδόσεις της θα βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς, ενώ κάθε αγώνας συνοδεύεται από πολλές επιλογές στοιχηματισμού. Επιπλέον, δεδομένου και του περίεργου ωραρίου των αγώνων στην Κίνα, το γεγονός ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Bwin

Η Bwin τέλος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προσφορές* που ανακοινώνει για το Μουντομπάσκετ. Η Bwin ανακοινώνει κάθε ημέρα διαφορετικές προσφορές* για επιλεγμένους αγώνες, υποσχόμενη μειωμένο ρίσκο ή αυξημένα κέρδη, ενώ διεξάγει και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι οποίοι μπορούν να ανταμείψουν* με σημαντικά ποσά τους νικητές. Τέλος, προσφέρει και πάρα πολλές επιλογές στο live στοίχημα, με κάποιες από αυτές να μη βρίσκονται πουθενά αλλού.

Δείτε συνοπτκά τις καλύτερες στοιχηματικές στο Μουντομπάσκετ:

Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Bet365.com

Κορυφαία στον Κόσμο

Κορυφαία στον Κόσμο

  • Κορυφαίο live betting*
  • Υψηλές αποδόσεις
  • Προσφορές* αφοσίωσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*