Αναλύσεις Αγώνων

02/07/2020

Οι πέντε καλύτερες στοιχηματικές το 2019

Κάθε χρόνο, οι παίχτες του στοιχήματος γίνονται και πιο απαιτητικοί και ζητούν περισσότερες επιλογές, υπηρεσίες και προσφορές από τις στοιχηματικές, αλλά και νέες τεχνολογίες που θα τους επιτρέψουν νέους τρόπους στοιχηματισμού. Και στην εποχή που ήδη το στοίχημα μέσω κινητού είναι κάτι συνηθισμένο και οι πρωτότυπες υπηρεσίες και προσφορές δεδομένες, οι στοιχηματικές σελίδες που θέλουν να ξεχωρίσουν θα πρέπει να εργαστούν ακόμη πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς πελάτες τους.

Πολλές από αυτές έχουν κάνει ήδη την αρχή, προκειμένου να βρεθούν στην κορυφή και το 2019, ετοιμάζοντας νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Άλλες φροντίζουν ήδη να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά τους εκείνα που τις έχουν κάνει εξαρχής δημοφιλείς.

Stoiximan

Ένα κορυφαίο παράδειγμα είναι η στοιχηματική Stoiximan. Η συγκεκριμένη έχει πρωτοπορήσει αρκετές φορές στον τομέα των προσφορών* και των τεχνολογιών (το mobile app της προσφέρει άλλωστε μοναδικές δυνατότητες) και σκοπεύει να το κάνει ξανά, μέσω της υπηρεσίας VR (Virtual Reality) στοιχήματος. Παράλληλα, η Stoiximan συνεχίζει να προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού, εντός και εκτός γηπέδων, όχι μόνο στα δημοφιλέστερα αθλήματα, αλλά και σε κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Game Of Thrones που ολοκληρώνεται φέτος.

Η Ελληνική Στοιχηματική πλατφόρμα

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαία πλατφόρμα και mobile
 • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών!

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Betshop

Η Betshop από την άλλη, παραμένει κορυφαία, χωρίς να έχει ανακοινώσει κάποια νέα τεχνολογία για το 2019. Οι υπεύθυνοι όμως κερδίζουν το βραβείο για τη δημιουργία μιας δεμένης κοινότητας, των Betshop boys, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν μοναδικές προσφορές, που μπορούν να τους αποφέρουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίζουν σε διαφορετικά αθλήματα και γεγονότα και να συμμετέχουν και σε άλλες προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο τους ή να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Η Betshop τέλος θα συνεχίσει να ασχολείται ακόμη πιο ενεργά με τον ελληνικό αθλητισμό, όπως έκανε το 2018 όταν έγινε χορηγός της Basket League.

100% ανανεωμένη

 • Επιβράβευση και συνεχείς προσφορές*
 • Πολλές επιλογές στο live στοίχημα
 • Πληρωμές εντός ολίγων ωρών

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Novibet

Η στοιχηματική Novibet από την άλλη, συνεχίζει μέσα στο 2019 να προσφέρει κάποια από τα πιο πρωτότυπα στοιχήματα της ελληνικής αγοράς. Η στοιχηματική πλατφόρμα ανακοινώνει πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και άλλα αθλήματα, μα και ειδικά στοιχήματα σε άλλες, πιο διασκεδαστικές κατηγορίες. Τα μέλη της μπορούν να είναι σίγουρα ότι θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στα μεγαλύτερα γεγονότα του 2019, είτε αυτά είναι αθλητικά είτε πολιτικά είτε τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά. Και ανάμεσα σε αυτά τα στοιχήματα βρίσκονται και τα πιο συνηθισμένα, τα οποία πολύ συχνά συνοδεύονται από κορυφαίες προσφορές*.

Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

 • Super Fast Αναλήψεις, με χρόνους ρεκόρ από 1 μέχρι 24 ώρες!
 • Από τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς
 • Έως και 100% αυτόματη ενίσχυση στα παρολί*

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Sportingbet

Kαι η Sportingbet δεν πρόκειται να αφήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει το 2019 να πάνε χαμένες. Η στοιχηματική σελίδα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, έστω κι αν δε συνοδεύεται από εντυπωσιακές ανακοινώσεις. Η Sportingbet συνεχίζει και το 2019 να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις σε δεκάδες αθλήματα (περισσότερα από πολλές πλατφόρμες του ανταγωνισμού) και να ενισχύει τις υπηρεσίες και τις προσφορές* της. Τα μέλη της άλλωστε μπορούν να εκμεταλλεύονται προσφορές* που υπόσχονται αύξηση των κερδών τους ή μείωση των χαμένων χρημάτων, ειδικά αν στοιχηματίζουν σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο. |21+

 • Κορυφαία πρωταθλήματα ζωντανά* στην οθόνη σου. |21+
 • Cashout*: Κλείσε το στοίχημά σου στη διάρκεια των αγώνων. |21+
 • Build A bet: Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται σε ένα στοίχημα. |21+

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Goalbet

Η Goalbet τέλος θα συνεχίζει να κάνει αυτό που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες του 2018. Το πρόγραμμα των προσφορών* της έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με ένα χρόνο πριν και αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, η Goalbet εκσυγχρονίζεται συνεχώς και δε θυμίζει σε τίποτα την πιο απλή ιστοσελίδα του παρελθόντος. Άλλωστε, το 2019 έχει περισσότερες απαιτήσεις από κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Cashout και Paysafe

 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Πάρα πολύ γρήγορες αναλήψεις
 • Παιχνίδια με 0% γκανιότα** και συχνές προσφορές*

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*