Αναλύσεις Αγώνων

29/03/2020

Online στοίχημα στο virtual football

Επειδή το αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο δεν μπορεί να είναι κάθε ημέρα γεμάτο και να αποτελείται από κορυφαίους αγώνες, η τεχνολογία έχει φροντίσει να προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος μία ακόμη επιλογή για να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η επιλογή αυτή είναι το virtual footballvirtual soccer ή εικονικό ποδόσφαιρο).

Virtual football online

Virtual football στον stoiximan

Το μεγάλο πλεονέκτημα του virtual football είναι ότι διεξάγονται αγώνες κάθε ημέρα. Και δε μιλάμε για μερικούς ή απλά για πολλούς αγώνες την ημέρα. Μιλάμε για δεκάδες αγώνες καθημερινά που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά και προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού από οποιοδήποτε πραγματικό πρωτάθλημα ανά τον κόσμο.

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

 • Αγώνες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά
 • Οι δημοφιλέστερες αγορές ποδοσφαίρου
 • Στοίχημα, καζίνο και virtuals με ένα πορτοφόλι

Μας άρεσαν

 • Άψογα γραφικά
 • ελληνική περιγραφή

Συνολική Βαθμολογία

Γραφικά

Περιγραφή

Αποδόσεις

Mobile/tablet

Stoiximan virtual sports Info

Τι είναι όμως το virtual football; Όπως φανερώνει και το όνομά του, πρόκειται για μια σειρά από εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Η τεχνολογία υποστηρίζει την αυτόματη διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, οι οποίοι δε διαφέρουν σε τίποτα από τους πραγματικούς και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Οι αγώνες αυτοί διαρκούν μερικά λεπτά και αποτελούνται από τις βασικές φάσεις, γεγονός που σημαίνει και ότι οι παίχτες μαθαίνουν πιο γρήγορα αν έχουν κερδίσει ή όχι.

Κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες για virtual football online

Στο εικονικό ποδόσφαιρο συμμετέχουν ειδικά διαμορφωμένες ομάδες (συνήθως βασίζονται στις κορυφαίες ομάδες των πρωταθλημάτων της Ευρώπης και του κόσμου), οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται έως το τέλος της ημέρας. Και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αυτούς τους αγώνες, αλλά και να τους παρακολουθούν.

εικονικό ποδόσφαιρο betshop

Virtual football στην Betshop

Χάρη στην υπηρεσία live streaming άλλωστε, οι αγώνες αυτοί μεταδίδονται ζωντανά στις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν virtual football και οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν τις καλύτερες φάσεις. Τα γραφικά των αγώνων είναι εξαιρετικά και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και την εικόνα ζωντανής μετάδοσης ενός πραγματικού αγώνα!

εικονικό ποδόσφαιρο Novibet

Virtual football Novibet

Όσο για τις επιλογές στοιχηματισμού στο virtual football, αυτές δεν είναι όσες θα συναντήσει κανείς και στο πραγματικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι αρκετές. Φυσικά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το ημίχρονο/τελικό και άλλες δημοφιλείς αγορές. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγορές όπως το gg/ng, το ακριβές σκορ, το σκορ ημιχρόνου και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και το ασιατικό χάντικαπ. Η ποικιλία στοιχηματικών αγορών εξαρτάται συνήθως από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η εταιρία στοιχήματος. Αυτό που δεν προσφέρεται στο virtual football όμως είναι το live στοίχημα.

Νόμιμες στοιχηματικές με virtual football online

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι, αν και οι αγώνες που παρακολουθούν (και στοιχηματίζουν) οι παίχτες στις ιστοσελίδες στοιχήματος δεν είναι πραγματικοί, τα αποτελέσματά τους δεν είναι εντελώς τυχαία. Φυσικά, όπως και στους πραγματικούς αγώνες ποδοσφαίρου, η τύχη παίζει ρόλο, αλλά τα αποτελέσματα βασίζονται κατά κύριο λόγο σε πραγματικά στατιστικά που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να τα μελετήσουν και να μην στοιχηματίσουν στην τύχη.

εικονικό τέννις στην sportingbet

Virtual tennis στην Sportingbet

Το virtual football τέλος είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό στις περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Σε αγώνες εικονικού ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Stoiximan, στη Betshop, στην Sportingbet, στην Vistabet, στην Interwetten, στην Betrebels. Όλες αυτές οι εταιρίες προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες virtual football, αλλά και εικονικούς αγώνες και σε άλλα αθλήματα, όπως το τένις, οι ιπποδρομίες, οι κυνοδρομίες, το μπάσκετ και οι αγώνες ράλι.

Στοιχηματικές εταιρίες με virtual sports (εικονικά αθλήματα)

 • Stoiximan Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις
 • Sportingbet: Ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες
 • Novibet: Ποδόσφαιρο, τένις
 • Betshop: Ποδόσφαιρο, κυνοδρομίες, ιπποδρομίες
 • Interwetten: Ποδόσφαιρο
 • Vistabet: Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις
 • Betrebels: Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*