Παιχνίδι με δύο Under και ένα Over!

Γεια και χαρά σας φίλοι του sportbet. Ικανοποίηση άφησε η χθεσινή μέρα, αν στο Μιλάνο θα μπορούσαν άνετα να βάλουν όχι μόνο τέσσερις πόντους που θέλαμε, αλλά δεκατέσσερις. Τέλος πάντων, το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι πλούσιο και έχει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.

Στην Τουρκία, η Μπουγιουκτσεκμέτσε, υποδέχεται την Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά, είναι στο 3-1, ηττήθηκαν από την Φενέρ. Από το ρόστερ, ξεχωρίζουν οι πέντε Αμερικανοί που αποτελούν το βασικό όπλο τους. Μοναδικός γηγενής που προσφέρει είναι ο Τσαντάν, οι υπόλοιποι είναι μέτριοι. Επιθετικά σκοράρει 80.5 και το παιχνίδι της από την στιγμή που είναι βασισμένο στους Αμερικανούς, έχει πολλά τρίποντα. Από την άλλη η Μπεσίκτας, βρίσκεται στο 2-2, παρουσιάζει μέτριο ως κακό πρόσωπο. Επιθετικά έχει μεγάλο πρόβλημα, με πολλά άστοχα σουτ, κακές συνεργασίες και πολλά ατομικά λάθη. Περιμένω και από τις δύο να προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παρασύρουν την Μπεσίκτας στο γρήγορο παιχνίδι τους, γι΄ αυτό θα κρατήσω το over 151.5.

Στην Γερμανία, η Άλμπα, φιλοξενεί την Γκέτινγκεν. Η Άλμπα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Εντός συνόρων είναι στο 4-0 ενώ συνολικά βρίσκεται στο 9-1 έχοντας ηττηθεί μόνο από την Σεντέβιτα. Στο πρωτάθλημα, η επίθεση της διαλύει κάθε άμυνα, με 101.2 πόντους ενεργητικό, ενώ η άμυνα σπάει κόκκαλα καθώς δέχεται 71.2 πόντους. Η Γκέτινγκεν, είναι στο 4-1, μόνη ήττα από την Βόννη. Η επίθεση της βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με 88 πόντους. Περιμένω από την Άλμπα, να παρουσιάσει το εξαιρετικό, ως τώρα αμυντικό της πρόσωπο και να μην επιτρέψει στην Γκέτινγκεν να ξεπεράσει τους 80 πόντους.

Κλείνω με μία επιλογή από την Ισπανία. Η Τενερίφη υποδέχεται την Σαραγόσα. Οι νησιώτες, επιτρέπουν μόλις 75.5, ωστόσο εντός έδρας η άμυνα τους γίνεται ακόμα πιο σκληρή καθώς επιτρέπει 70 πόντους. Η Σαραγόσα συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες δείχνοντας ένα μέτριο πρόσωπο, με προβλήματα στην επίθεση. Η Τενερίφη βγάζει ενέργεια μέσα από την εξαιρετική της άμυνα, κάπως έτσι θα κυλήσει και αυτή η αναμέτρηση. To under 159.5 φαντάζει καλή επιλογή.

Υ.Γ. Έχουν ανέβει επιλογές από την Γ΄Εθνική Ελλάδας. Οι αναλύσεις αύριο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*