Πως να ακολουθήσετε στοιχηματικές συμβουλές

Το σημερινό κείμενο θα έχει τον χαρακτήρα της άποψης. Θα αναλύσουμε τι πρέπει να προσέξετε για να ακολουθήσετε σωστά και επιτυχημένα tips.

Η πλειοψηφία του στοιχηματικού κοινού, θεωρεί πως η ίδια μπορεί και έχει τις δυνατότητες να παίξει από μόνη της στοίχημα. Εν μέρη μπορεί να έχει δίκιο, αλλά αυτό δεν είναι και απαραίτητα σωστό.

Το στοίχημα μόνο απλή υπόθεση δεν είναι και σαφέστατα χρειάζεται υπομονή και γερό στομάχι. Οι αποτυχίες έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία από τις επιτυχίες, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης. Δηλαδή, πως αντιδράει κάποιος επαγγελματίας όταν στραβώσει η κατάσταση, εν αντίθεση με κάποιον που απλά το κάνει ως χόμπι ή θέλει να πιστεύει μέσα του, πως κατατάσσεται στην παραπάνω κατηγορία.

Πρέπει να πληρώσει κάποιος για να έχει αποτελέσματα;

Συνήθως οι συνδρομητικές υπηρεσίες, προσπαθούν πάντοτε να έχουν θετική κάβα και απολογισμό. Στην Ελλάδα, η πληρωμή ανάλογου τύπου site δεν είναι τόσο διαδεδομένη. Κυρίως έχουμε να κάνουμε με site «φαντάσματα», που υπόσχονται κέρδη με δελτία παιγμένα και καμία ασφάλεια. Φυσικά, υπάρχουν 1-2 στοιχηματικά site με σωστά διαπιστευτήρια, αλλά και εδώ έχουμε να κάνουμε, πως ο Έλληνας δεν δέχεται να πληρώσει. Θεωρεί, πως και μόνος του έχει τις δυνατότητες να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό κέρδος σε βάθος χρόνου.

Στο εξωτερικό υπάρχουν συνδρομητές υπηρεσίες, που ναι μεν παρέχουν αξιόπιστα tips, ωστόσο ο κάθε μήνας κυμαίνεται σε τιμές άνω των 500 ευρώ. Μιλάμε για ένα ποσό που ελάχιστοι μπορούν να διαθέσουν, επομένως και να απολαύσουν τα προνόμια.

Ελεύθερα στοιχηματικά site και εντοπισμός ικανών tipster

Αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα, να ασχολείται αρκετός κόσμος με τη στοιχηματική δημοσιογραφία. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που ανθεί ο συγκεκριμένος κλάδος, θέλετε αρχικά από χόμπι, από ψώνιο, από ανάγκη για να κατασταλάξει κάπου επαγγελματικά; Μην εντυπωσιάζεστε από δήθεν επαγγελματίες, με περιορισμένη διάρκεια ζωής στον χώρο και ελάχιστα δείγματα γραφής.

Φυσικά και υπάρχουν ικανά παιδιά στον χώρο, που έχουν δώσει διαπιστευτήρια όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης με το στοίχημα. Μπορώ κάλλιστα να μετρήσω 15-20 άτομα, που πραγματικά δίκαια βρίσκονται στο επάγγελμα και κάνουν τα καλύτερα-δυνατά για τους αναγνώστες. Κάτι ακόμα που χρειάζεται να γνωρίζετε, αυτά τα παιδιά επωφελούνται από τη συγκεκριμένη δουλειά, αφού και οι ίδιοι παίζουν ότι προτείνουν.

Η τελική επιλογή ανήκει σε εσάς

Η ευθύνη για ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Σκεφτείτε, πως κάνετε μία αγορά ενός ρούχου/αυτοκινήτου και απλά ζητάτε τη συμβουλή του εκάστοτε πωλητή. Η τελική απόφαση όμως ανήκει πάντοτε σε εσάς. Αν για παράδειγμα ακολουθήσετε τα προγνωστικά ενός tipster, ουσιαστικά τον έχετε κρίνει ικανό για να σας συμβουλέψει.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, έχετε την επιλογή να στραφείτε σε άλλον. Να έχετε το πίσω μέρος του μυαλού σας, πως κάθε επαγγελματίας του χώρου επιθυμεί περισσότερο από εσάς να έχει θετικά tips, αφού και ο ίδιος επωφελείται σημαντικά!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*