Αναλύσεις Αγώνων

31/05/2020

Serie A: «Οι πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης»

Ο πρόεδρος της Τορίνο έκανε τη δική του εκτίμηση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει ξανά το ιταλικό ποδόφαιρο.

Ο Ορμπάνο Κάιρο σε δηλώσεις που έκανε, μοιράστηκε την άποψη ότι η Serie A θα ξεκινήσει είτε στις 13 είτε στις 20 Ιουνίου. Πάντως ο ίδιος προβληματίζεται ιδιαίτερα, όσον αφορά την υγεία των ποδοσφαιριστών και την πιθανότητα τραυματισμών.

«Μου φαίνεται ότι έχουν αποφασισθεί οι πιθανές ημερομηνίες, είτε 13 είτε 20 Ιουνίου και το πρωτόκολλο είναι έτοιμο ήδη» είπε αρχικά ο Ορμπάνο Κάιρο στο «Rai Radio 1» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει πάντως μεγάλο ρίσκο για τους ποδοσφαιριστές να τραυματιστούν μιας και έχουν μείνει εκτός δράσης για 2,5 μήνες. Πρέπει να σκεφτούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής. Έχω αμφιβολίες παρότι ψήφισα να συνεχιστεί η σεζόν. Αν πάμε ως τις 20 Αυγούστου, έχουμε δώσει όλη την ενέργεια μας, πως θα πάμε στην επόμενη. Οι παίκτες θέλουν διακοπές και μετά έναν μήνα προετοιμασίας. Οπότε το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τουλάχιστον στις 20 Οκτωβρίου».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*