Σκαρής: Δυάδα σήμερα για μεροκάματο…

Καλημέρα σε όλους. Σίγουρα σήμερα είναι μέρα Euroleague, αλλά έχει και κάτι ποδοσφαιρικά ματσάκια που μπορεί να μας δώσουν ένα καλό ταμείο. Για πάμε να δούμε τι έχουμε ετοιμάσει λοιπόν για να πάρουμε 3.5 φορές τα λεφτά μας, γιατί έρχεται σαββατοκύριακο…

Γκαλγουέι – Χαρπς (21:45): Αγώνας μεταξύ ουραγών στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά για μένα είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι παίζουν μόνο άμυνα και προσπαθούν να κλέψουν τα παιχνίδια. Από την άλλη η Χαρπς προσπαθεί αν δημιουργεί, σκοράρει εύκολα, αλλά συχνά προδίδεται από την άμυνά της. Θα ακολουθήσω το χ2 σε απόδοση 1,83 στην Novibet.

Νέα Υόρκη – Τορόντο (02:30): Ομάδες αρκετά καλές με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει το λιμάνι τους στο MLS. Μέχρι τώρα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν φέτος όσο τίποτε άλλο τον τίτλο. Από την άλλη η Red Bull έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες στην Αμερική. Αμφότεροι έχουν καλή και σκληρή άμυνα, αλλά σε συνάρτηση με τους καλούς επιθετικούς, θα κινηθώ στα 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90 στην Novibet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*