Σκαρής: Το σερί συνεχίζεται με Europa

Καλημέρα σε όλους. Χθες τα υψηλά όβερ στην Β’ Πορτογαλίας συνέχισαν να μας πληρώνουν και εμείς θα συνεχίσουμε έτσι όσο μας τα δίνουν πάνω από 2.00 απόδοση. Όλη τη χρονιά κάνουν το ίδιο λάθος και είμαστε ευχαριστημένοι από την χθεσινή μέρα αφού αποφύγαμε τον κουβά που λέγεται Μπαρτσελόνα. Σήμερα πάμε να δούμε τι έχουμε για το Europa League.

Σάλκε – Άγιαξ (22:05): Χαίρεσαι να βλέπεις μια ομάδα να προοδεύει όταν έχει 8 βασικούς παίκτες κάτω από τα 24. Αυτό σημαίνει υγεία και φυσικά μιλάμε για τον Άγιαξ, που νίκησε στο πρώτο ματς με 2-0 τους Γερμανούς. Σίγουρα έχει ένα μεγάλο αβαντάζ, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού εντός έδρας η Σάλκε βγάζει χαρακτήρα. Στο κάτω κάτω είναι ομάδα που δεν πάει για τίποτα άλλο φέτος και αυτό την καθιστά άκρως επικίνδυνη απόψε. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να περάσει η Σάλκε, αλλά αυτό που θα παίξω είναι το over 1.5 γκολ της Σάλκε σε απόδοση 1,80 στην Novibet.

Γκενκ – Θέλτα (22:05): Πραγματικά οι Βέλγοι με εντυπωσίασαν στο πρώτο ματς. Δεν τους περίμενα τόσο ανταγωνιστικούς μέσα στην έδρα της Θέλτα και το 3-2 τους κάνει να ελπίζουν σε μία ιστορική πρόκριση. Αμφότερες είναι επιθετικές ομάδες, αλλά σήμερα κυρίως η Θέλτα θα είναι πολύ προσεκτικοί. Το over είναι αρκετά χαμηλό και δεν πρόκειται να παιχτεί από εμένα. Εξαιρετικό βρίσκω τα 2-3 τέρματα σε απόδοση 2,00 στην Novibetαφού ο αγώνας θα έχει γκολ, αλλά και σκοπιμότητες αρκετές.

Μπεσίκτας – Λιόν (22:05): Οι δυο ομάδες είναι υπόλογοι στην uefa πλέον μετά τα επεισόδια του πρώτου αγώνα και το μόνο σίγουρο είναι πως η διοργανώτρια αρχή θα ήθελε να αποκλειστούν και οι δύο. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο και ίσως να δημιουργηθούν και πάλι φασαρίες και επεισόδια. Εμείς κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, που η Λιόν έχει το πρώτο χέρι για πρόκριση, αφού δύσκολα μένει στο 0 μπροστά. Προτιμάμε όμως το over 9.5 κόρνερ σε απόδοση 1,50 στην Novibet και όποιος θέλει παραπάνω απόδοση παίζει 2-3 κόρνερ πιο πολλά.

Τριάδα λοιπόν απόψε για να πάρουμε 5,50 φορές τα λεφτά μας. Καλή τύχη σε ό,τι παίξετε και καλά κέρδη. Τα λέμε πάλι αύριο….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*