Αναλύσεις Αγώνων

28/05/2020

Sportingbet virtual sports (εικονικά αθλήματα)

Αν πρέπει κάποιος να χαρακτηρίσει με μία λέξη την ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet, αυτή η λέξη θα είναι «ποικιλία». Η ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχήματος καλύπτει πάρα πολλά αθλήματα και διοργανώσεις ανά τον κόσμο και προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της. Και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των εικονικών αθλημάτων (virtual sports) που προσφέρει η Sportingbet. Η ποικιλία είναι για μια ακόμη φορά η λέξη-κλειδί, αφού οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετά διαφορετικά αθλήματα και ακόμη περισσότερες διοργανώσεις.

Τα εικονικά αθλήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Sportingbet είναι ουσιαστικά αγώνες που διεξάγονται μέσω του ειδικού λογισμικού. Δεν πρόκειται για πραγματικά γεγονότα, αλλά για αναμετρήσεις που διεξάγονται μόνο για τον σκοπό του στοιχηματισμού. Σε καθένα από αυτά όμως το αποτέλεσμα κάθε αγώνα δεν κρίνεται μόνο από την τύχη, αλλά και από τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να συμβουλευτούν οι παίχτες.

Και όπως είναι φυσικό, η τοποθέτηση στοιχημάτων είναι η μισή γοητεία του παιχνιδιού, αφού οι παίχτες μπορούν να παρακολουθήσουν και τους αγώνες ή τις κούρσες των εικονικών αθλημάτων σε πραγματικό χρόνο. Το λογισμικό της Sportingbet προσφέρει κορυφαία γραφικά και αξεπέραστα βίντεο που ενισχύουν την εμπειρία ρεαλισμού. Ενώ όμως μεταδίδονται ζωντανά όλα οι αγώνες των υπόλοιπων αθλημάτων, στο ποδόσφαιρο μεταδίδονται μόνο τα αποτελέσματα κάθε αγώνα.

Όσον αφορά στην ποικιλία που είναι και το βασικότερο πλεονέκτημα της Sportingbet και στον τομέα των εικονικών αθλημάτων, αυτή είναι μεγάλη. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες (και με αμαξίδια), κυνοδρομίες, ποδηλατοδρομίες και αγώνες ταχύτητας speedway. Πολλά από τα παραπάνω αθλήματα περιέχουν πολλές και διαφορετικές διοργανώσεις, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από πραγματικές. Για παράδειγμα, στο τένις είναι εμπνευσμένες από τα κορυφαία τουρνουά της χρονιάς, ενώ στις ιπποδρομίες από τις αγγλικές κούρσες.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι (όπως είναι λογικό) ο βασιλιάς και σε αυτή την περίπτωση. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αρκετές λίγκες, εμπνευσμένες από το Μουντιάλ, από το Champions League, από το Europa League, αλλά και τα εθνικά πρωταθλήματα. Ανάμεσα στα τελευταία συγκαταλέγεται και το ελληνικό!

Φυσικά, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στο 1Χ2, στο over/under, στο GG/NG, στο ακριβές σκορ, ακόμη και στον πρώτο σκόρερ κάθε αγώνα και στο ασιατικό χάντικαπ! Οι στοιχηματικές αγορές είναι λιγότερες σε άλλα αθλήματα, αλλά και πάλι ικανοποιούν. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στο νικητή, στο σκορ και στα σετ στο τένις και στο γκανιάν και στο πλασέ στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες και στα υπόλοιπα αθλήματα ταχύτητας. Και παράλληλα μπορούν να επιβεβαιώνουν αν κέρδισαν ιδίοις όμμασι, παρακολουθώντας τους αγώνες, με αγγλική περιγραφή. Και στην περίπτωση του τένις μπορούν να στοιχηματίζουν και live!

Η ενότητα των Sportingbet virtual sports αποτελεί για τους παραπάνω λόγους μια από τις αγαπημένες των Ελλήνων παιχτών. Άλλωστε, προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών και κορυφαίες υπηρεσίες στοιχηματισμού.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. ** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*