Sportingbet

Sportingbet

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 21+ | UKGC

Sportingbet

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις.
21+ | UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

 • Κορυφαία πρωταθλήματα ζωντανά* στην οθόνη σου. |21+
 • Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις. |21+
 • Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+

Μας άρεσαν

 • Build A bet: Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται σε ένα στοίχημα. |21+
 • Auto Cash Out*! |21+
 • Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις. |21+

Μας χάλασαν

 • Δεν έχει ασιατικά χάντικαπ
 • Δεν υπάρχουν ειδικά παικτών στο μπάσκετ

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

livestreaming

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

Sportingbet Info

 • Στοιχηματική: Sportingbet
 • Σελίδα: sportingbet.gr
 • Ιδρύθηκε: 1998
 • Χώρα άδειας: Ηνωμένο Βασίλειο
1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Εισαγωγή

H Sportingbet είναι μια από τις πιο παλιές στοιχηματικές ιστοσελίδες στην ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται νόμιμα στη χώρα μας, αφού έχει αποκτήσει μία από τις προσωρινές άδειες. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει στους Έλληνες παίχτες του στοιχήματος εκατομμύρια στοιχήματα και χρήσιμες υπηρεσίες, ενώ δεν έχει παραλείψει να συνδέσει το όνομά της με τον αθλητισμό, μέσω σημαντικών χορηγιών, όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Ιδιοκτήτρια εταιρία της Sportingbet στην Ελλάδα είναι η Sporting Odds Limited, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και ελέγχεται από την UKGC. Φυσικά διαθέτει άδεια νόμιμης δραστηριότητας και στην Ελλάδα και ελέγχεται από την ΕΕΕΠ.

Η Sportingbet τέλος διαθέτει μια από τις πιο πλήρεις και εντυπωσιακές ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, προσφέροντας πάρα πολλά στοιχήματα, υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των παιχτών και γενναιόδωρες προσφορές* που μπορούν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

 

Εγγραφή στην Sportingbet

Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, νόμιμες και παράνομες, ζητούν από τους παίχτες να φτιάξουν ένα νέο λογαριασμό, ώστε να μπορούν να στοιχηματίζουν. Ο λογαριασμός είναι πολύ περισσότερο απαραίτητος στις νόμιμες ιστοσελίδες, αφού θα πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι τα μέλη τους και να τους επιτρέπουν να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις

Οι παίχτες που θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό στην Sportingbet θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια απλή διαδικασία, η οποία απαιτεί να συμπληρώσουν σωστά τα στοιχεία τους. Πατώντας στο κουμπί της εγγραφής, οι παίχτες θα κληθούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό τους, την ηλικία, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail τους μεταξύ άλλων. Κατά την εγγραφή τους θα πρέπει επίσης να διαλέξουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα χρησιμοποιούν κάθε φορά για να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Μόλις συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα πεδία τέλος, οι παίχτες θα πατήσουν το κουμπί της ολοκλήρωσης και θα λάβουν ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού.

 

Sportingbet Ταυτοποίηση

Μια ακόμα διαδικασία που έγινε υποχρεωτική από το νόμο τα τελευταία χρόνια είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του λογαριασμού. Η ταυτοποίηση προβλέπεται από το νόμο, ώστε οι στοιχηματικές να γνωρίζουν τους πελάτες τους και να είναι σίγουρες ότι δεν είναι ανήλικοι ή δεν στοιχηματίζουν με σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στην Sportingbet, η διαδικασία είναι απλή και παίρνει μερικά λεπτά. Οι παίχτες θα πρέπει να συνδεθούν οποιαδήποτε στιγμή (πριν την πρώτη ανάληψή τους) στον λογαριασμό τους και να επιλέξουν τη διαδικασία ταυτοποίησης. Μετά θα πρέπει να ανεβάσουν ή να στείλουν τα αντίγραφα των απαραίτητων εγγράφων: ένα που να πιστοποιεί το ονοματεπώνυμο και την ηλικία τους και ένα που να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας τους.

 

Sportingbet γκανιότα και αποδόσεις

H Sportingbet προσφέρει αποδόσεις και στοιχήματα σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, αλλά οι αποδόσεις της καταφέρνουν να ξεχωρίσουν ελάχιστες φορές. Συνήθως, οι αποδόσεις της είναι πιο ανταγωνιστικές σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως οι ιπποδρομίες, αλλά κατά κανόνα δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σε δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, και σε κορυφαίες διοργανώσεις. Για παράδειγμα, στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, η γκανιότα που διατηρεί η Sportingbet κυμαίνεται στα υψηλότερα επίπεδα του μέσου όρου της αγοράς, ο οποίος βρίσκεται στο 5-7%. Η γκανιότα είναι σημαντική γιατί αποτελεί την προμήθεια που μειώνει κάθε απόδοση, ώστε να εξασφαλίζει κέρδος η στοιχηματική. Και από τη στιγμή που η γκανιότα της Sportingbet βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς, οι αποδόσεις της βρίσκονται στα χαμηλότερα, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα.

Η Sportingbet πάντως καταφέρνει αρκετά συχνά να ανακοινώσει κορυφαίες αποδόσεις, συνήθως χάρη σε ειδικές προσφορές*, όπως οι ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοινώνονται καθημερινά σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα της ημέρας.

 

Αγορές στην Sportingbet

Η Sportingbet έχει φροντίσει να καλύψει τις δημοφιλέστερες και σημαντικότερες πτυχές του παγκόσμιου αθλητισμού και προσφέρει στα μέλη της υπηρεσίες στοιχηματισμού σε δεκάδες αθλήματα, από τα πιο δημοφιλή έως τα πιο εξωτικά. Για παράδειγμα, η Sportingbet προσφέρει στοίχημα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο beach volley, στα βελάκια, στους αγώνες Nascar και στα esports. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και η Sportingbet έχει ετοιμάσει και αναλυτικούς οδηγούς για τον στοιχηματισμό σε πιο άγνωστα αθλήματα.

Επιπλέον, ειδικά στα δημοφιλέστερα αθλήματα, η Sportingbet προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών σε διοργανώσεις και αγορές. Ειδικά στον τομέα των αγορών, η στοιχηματική προσφέρει πολλές εναλλακτικές στοιχηματισμού, που ξεφεύγουν από τις κλασικές επιλογές. Δίπλα στα συνηθισμένα στοιχήματα του 1Χ2, του over/under, του χάντικαπ, του GG/NG, των σκόρερ και άλλων, βρίσκονται και πιο πρωτότυπα, όπως το ασιατικό χάντικαπ, το draw no bet ή το διπλό no bet, καθώς και μια σειρά στοιχημάτων που αφορούν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τέλος, η Sportingbet προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία ειδικών και μακροχρόνιων στοιχημάτων, ειδικά σε δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο.

 

Sportingbet live betting

Το live στοίχημα κοντεύει να γίνει δημοφιλέστερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή στοιχηματισμού και η Sportingbet κατανοεί ότι πρέπει να δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, πολλοί παίχτες προτιμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όταν έχουν δει τους δύο αντιπάλους, τις ικανότητες και τις προθέσεις τους. Για αυτό το λόγο, η Sportingbet προσφέρει ένα υπερπλήρες πρόγραμμα live στοιχήματος, το οποίο καλύπτει πολλά αθλήματα και ακόμη περισσότερες διοργανώσεις, εκτός των δημοφιλών που αναζητούν όλοι οι παίχτες.

Καθημερινά, το πρόγραμμα live στοιχήματος της Sportingbet περιλαμβάνει δεκάδες αναμετρήσεις από διαφορετικά αθλήματα και η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται φροντίζει να παρουσιάζει με τρόπο απλό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: από τις εξελίξεις στον αγώνα έως τις αποδόσεις σε διαφορετικές αγορές. Και η λειτουργία της πλατφόρμας είναι τόσο σταθερή και γρήγορη, που όσοι παίχτες δίνουν προσοχή δεν πρόκειται να χάσουν την παραμικρή ευκαιρία.

 

To live streaming* στην Sportingbet

Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν live στοίχημα φροντίζουν να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τα μέλη τους, εμφανίζοντας πληροφορίες κάθε αγώνα, όπως σκορ, στατιστικά και άλλα. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες καλύπτουν μόνο βασικές ανάγκες. Άλλωστε, οι παίχτες του live στοιχήματος θα πρέπει να παρακολουθούν ζωντανά έναν αγώνα και να ζυγίζουν τους αντιπάλους, πριν καταλήξουν στο στοίχημά τους.

Για αυτό το λόγο, το live streaming* είναι απαραίτητο σε κάθε παίχτη του στοιχήματος. Η Sportingbet μεταδίδει ζωντανά* και καθημερινά τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας, ώστε οι παίχτες να είναι πλήρως πληροφορημένοι. Επιπλέον, η υπηρεσία μετάδοσης μέσω βίντεο προσφέρεται σε όσους παίχτες έχουν ενεργό λογαριασμό στην Sportingbet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Cash Out* στην Sportingbet

Το cash out* είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υπηρεσίες στο online στοίχημα, αφού δίνει πλήρη έλεγχο στους παίχτες που έχουν τοποθετήσει στοιχήματα. Χάρη στο cash out* και στις διάφορες παραλλαγές του, οι παίχτες μπορούν να κλείνουν τα στοιχήματά τους πριν διευθετηθούν και να εξασφαλίσουν μειωμένα αλλά σίγουρα κέρδη.

Η Sportingbet προσφέρει τρεις παραλλαγές της υπηρεσίας cash out*: το απλό, το αυτόματο cash out* και την ειδοποίηση cash out*.

Απλό cash out*

Όσοι χρησιμοποιούν το απλό cash out* μπορούν απλά να βλέπουν το ανοιχτό στοίχημά τους και να πατούν το κουμπί του κλεισίματος, στο χρονικό σημείο που επιθυμούν. Με αυτόν τον τρόπο θα εισπράττουν το ποσό που αναγράφεται στο cash out*.

Αυτόματο cash out*

Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες δε χρειάζεται να περιμένουν πάνω από το ανοιχτό στοίχημα για να κάνουν cash out* την κατάλληλη στιγμή. Όταν τοποθετήσουν το στοίχημα θα πρέπει να επιλέξουν το αυτόματο cash out* και να θέσουν ένα ποσό, στο οποίο το στοίχημα θα κλείσει αυτόματα.

Ειδοποίηση cash out*

Όπως και στο αυτόματο cash out*, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο ποσό cash out*. Μόλις το ποσό αυτό εμφανιστεί στο cash out*, θα λάβουν μια ειδοποίηση και θα αποφασίσουν αν θέλουν να κλείσουν το στοίχημα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στο app του κινητού.

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Sportingbet mobile betting

Το mobile betting της Sportingbet προσφέρει πολλές αποκλειστικές υπηρεσίες στους παίχτες, όπως η ειδοποίηση cash out που αναφέραμε παραπάνω. Εκτός αυτού, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται όλες τις υπηρεσίες της Sportingbet και όλα τα στοιχήματα που είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του υπολογιστή.

Όσοι θέλουν να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους στην Sportingbet τέλος, μπορούν απλά να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της από το κινητό τους ή να κατεβάσουν το ειδικό app και να συνδέονται μέσω αυτού. Το app είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Sportingbet σε δύο εκδόσεις: μία για Android κινητά και μία για iOS.

 

Sportingbet Casino & Live Casino

Η Sportingbet (όπως και οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην Ελλάδα) δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες στοιχήματος, αλλά και άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως πόκερ και καζίνο. Στα δύο καζίνο της βρίσκονται χιλιάδες παιχνίδια, με τα περισσότερα να διεξάγονται αυτόματα. Κάποια από αυτά όμως (στο live καζίνο) διεξάγονται από ζωντανούς ντίλερ. Τέτοια παιχνίδια είναι η ρουλέτα, το μπλακτζάκ, το πόκερ και πολλά πρωτότυπα παιχνίδια όπως το Monopoly και το Crazy Time. Τα παιχνίδια του live καζίνο της Sportingbet έχουν σχεδιαστεί από τις Evolution Gaming και Playtech.

Στο άλλο καζίνο βρίσκονται κυρίως φρουτάκια, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και διαφορετικές εταιρίες λογισμικού. Οι παίχτες θα συναντήσουν πάρα πολλά φρουτάκια, με διαφορετικές γραμμές και διαφορετικά κέρδη (κάποια μοιράζουν και τζακπότ) που έχουν σχεδιάσει κορυφαίες εταιρίες όπως οι Microgaming, Netent, Betsoft και πολλές ακόμα. Στο καζίνο αυτό τέλος βρίσκονται και επιτραπέζια παιχνίδια που διεξάγονται αυτόματα, αλλά και παιχνίδια άμεσης νίκης.

 

Συναλλαγές στην Sportingbet

Πριν ξεκινήσουν να παίζουν στα παιχνίδια της Sportingbet, από το στοίχημα έως το καζίνο, τα μέλη της θα πρέπει να μεταφέρουν στον λογαριασμό τους χρήματα, ώστε να τα στοιχηματίζουν και να τα ποντάρουν. Για να το καταφέρουν αυτό, η Sportingbet τους προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους καταθέσεων και αναλήψεων στον λογαριασμό τους. Οι τρόποι είναι οι παρακάτω:

 

Κατάθεση

 • Visa
 • Mastercard
 • Viva
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Paysafe
 • Fast Bank Transfer
 • PromoCode

 

Ανάληψη

 • Visa
 • Mastercard
 • Viva
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • Bank Transfer
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Sportingbet εξυπηρέτηση πελατών

Ακόμα και οι πιο έμπειροι παίχτες του στοιχήματος μπορεί να συναντήσουν κάποιο πρόβλημα που δε μπορούν να λύσουν μόνοι τους. Η Sportingbet έχει δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό, για να λύνει κάθε πρόβλημα και απορία, αλλά ακόμα και όταν αυτός ο οδηγός δεν είναι αρκετός, προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Sportingbet λειτουργεί ολόκληρο 24ωρο (ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε) και μπορεί να σας βοηθήσει στα ελληνικά. Οι τρόποι που υποστηρίζονται τέλος είναι οι παρακάτω: e-mail, live chat και τηλέφωνο (09:00 με 22:00).

 

Υπεύθυνο στοίχημα στην Sportingbet

Η Sportingbet κάνει το χρέος της όχι μόνο απέναντι στο νόμο, αλλά και στα μέλη της και υποστηρίζει έμπρακτα τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Άλλωστε, όπως οι παίχτες κάθε τυχερού παιχνιδιού έτσι και αυτοί του στοιχήματος μπορούν να παρασυρθούν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Για αυτό το λόγο, η Sportingbet ενημερώνει πλήρως τα μέλη της για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και τους παρέχει πληροφορίες, στην περίπτωση που χρειάζονται τη βοήθεια των ειδικών.

Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως οι παίχτες μπορούν να θέσουν όρια στο παιχνίδι τους, ώστε να στοιχηματίζουν πιο υπεύθυνα. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι τα όρια καταθέσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να θέσουν μόνοι τους όρια στις καταθέσεις μιας ημέρας, μιας εβδομάδας ή ενός μήνα και να μην τους επιτρέπεται να τα ξεπεράσουν. Επιπλέον, ένα ακόμη εργαλείο τους επιτρέπει να ζητήσουν το προσωρινό ή το μόνιμο κλείσιμο του λογαριασμού τους.

 

Προσφορές* και λοιπές υπηρεσίες

Οι προσφορές* δε λείπουν από το πρόγραμμα της Sportingbet και έχει μάλιστα ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα επιβράβευσης* στον συγκεκριμένο τομέα. Τα μέλη της μπορούν να διεκδικούν ανταμοιβές ή αποζημιώσεις για τα χαμένα τους στοιχήματα. Επιπλέον μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους με κάθε στοίχημα, να αυξάνουν τα πιθανά κέρδη ενός παρολί* και να εκμεταλλεύονται καθημερινές προσφορές*, τοποθετώντας στοιχήματα στους κορυφαίους αγώνες της ημέρας. Όλες αυτές οι προσφορές* είναι διαθέσιμες μόνο στους παίχτες που έχουν ανοίξει λογαριασμό και όσοι συνδέονται σε αυτόν μπορούν να διαβάσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις που τους συνοδεύουν.

Στον τομέα των υπηρεσιών από την άλλη, η Sportingbet δεν προσφέρει μόνο cash out* και live streaming*, αλλά και ειδικές υπηρεσίες που επιτρέπουν στους παίχτες να συνδυάζουν στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα σε ένα δελτίο (Build A Bet*) και να επεξεργάζονται τα ανοιχτά στοιχήματά τους (Edit My Bet*) μεταξύ άλλων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Γιατί να παίξετε στην Sportingbet

Η Sportingbet έχει συγκεντρώσει την προτίμηση πάρα πολλών παιχτών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται νόμιμα, χάρη στις κορυφαίες υπηρεσίες της, την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, τα οποία παραθέτουμε παρακάτω:

 • Τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών
 • Πρωτότυπες αγορές
 • Λειτουργική ιστοσελίδα
 • Μεγάλη ποικιλία στο live στοίχημα
 • Ικανοποιητική κάλυψη live streaming
 • Πλούσιο πρόγραμμα προσφορών*
 • Πρωτότυπες υπηρεσίες
 • Τρεις διαφορετικές δυνατότητες cash out
 • Αποκλειστικές υπηρεσίες στο mobile app
 • Πλούσιο online και live καζίνο
 • Φρουτάκια με κορυφαίο λογισμικό
 • 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών στις συναλλαγές
1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Συχνές ερωτήσεις για τη Sportingbet

Ειδικά οι πιο άπειροι παίχτες μπορούν να έχουν αρκετές απορίες σχετικά με τον στοιχηματισμό και τις υπηρεσίες στην Sportingbet και, με βάση τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

 

 • Πώς ανοίγω λογαριασμό στην Sportingbet;

  H εγγραφή στην Sportingbet είναι μια απλή διαδικασία, η οποία διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

  Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να επισκεφτείτε την Sportingbet και να πατήσετε το κουμπί της εγγραφής, το οποίο θα εμφανίσει τη φόρμα εγγραφής. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία, τα οποία απαιτούν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, την ηλικία, το e-mail και το τηλέφωνό σας μεταξύ άλλων.

  Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πραγματικά στοιχεία σας, να επιλέξετε όνομα χρήστη και κωδικό ασφαλείας και να πατήσετε το κουμπί της ολοκλήρωσης, ώστε να σας έρθει το e-mail ενεργοποίησης του λογαριασμού.

 • Πώς κάνω ταυτοποίηση στοιχείων στην Sportingbet;

  Στη διαδικασία της εγγραφής στη Sportingbet είναι απαραίτητα τα πραγματικά στοιχεία σας, γιατί μετά θα πρέπει να τα επιβεβαιώσετε, μέσω της διαδικασίας ταυτοποίησης του λογαριασμού.

  Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να επιλέξετε τις ρυθμίσεις και να διαλέξετε την επαλήθευση στοιχείων. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ανεβάσετε στον server της Sportingbet τα έγγραφα ταυτοποίησης που θα ζητηθούν και, μόλις εγκριθούν, ο λογαριασμός σας θα είναι 100% λειτουργικός.

 • Πώς κάνω κατάθεση χρημάτων στην Sportingbet;

  Για να μεταφέρετε χρήματα που θα στοιχηματίσετε στην Sportingbet ή θα ποντάρετε στο καζίνο της θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να πατήσετε το κουμπί της κατάθεσης.

  Στο νέο μενού που θα εμφανιστεί θα πρέπει να συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας και τον τρόπο που θέλετε να κάνετε τη συναλλαγή: Visa, Mastercard, Viva, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Paysafe, Fast Bank Transfer, PromoCode. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετική διαδικασία και να περιμένετε διαφορετικό χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η κατάθεση.

 • Πώς κάνω ανάληψη χρημάτων στην Sportingbet;

  Εξίσου απλή είναι και η διαδικασία ανάληψης χρημάτων της Sportingbet. Εφόσον έχετε θετικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη, αφού πρώτα συνδεθείτε.

  Έπειτα, θα πρέπει να επιλέξετε τις συναλλαγές και την ανάληψη. Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η ανάληψη (με άλλα λόγια, πού θα πάνε τα χρήματα της ανάληψης): Visa, Mastercard, Viva, Skrill, Neteller, Paysafe, Bank Transfer. Μόλις η ανάληψη εγκριθεί, θα λάβετε τα χρήματά σας, σε διάστημα που εξαρτάται από το ποιον τρόπο έχετε επιλέξει.

 • Πώς στοιχηματίζω μέσω κινητού στην Sportingbet;

  Ο πιο απλός τρόπος για να στοιχηματίσετε μέσω κινητού είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Sportingbet mobile μέσω του browser του κινητού σας.

  Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε τα apps που έχει σχεδιάσει: ένα για Android και ένα για iPhone. Τα apps είναι διαθέσιμα για κατέβασμα στην ιστοσελίδα της Sportingbet, αλλά και στα Google Play και App Store. Αν επιλέξετε τα apps τέλος θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες της Sportingbet.

 • Πώς χρησιμοποιώ το cash out* της Sportingbet;

  Το Sportingbet cash out* είναι διαθέσιμοε μέσα απο τρεις διαφορετικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά λειτουργούν λίγο διαφορετικά.

  Στο απλό cash out* θα πρέπει να επισκεφτείτε το ανοιχτό στοίχημά σας και να επιλέξετε πότε θα πατήσετε το κουμπί του κλεισίματος, ανάλογα με το ποσό που θα εμφανίζει.

  Στο αυτόματο cash out* θα πρέπει να επισκεφτείτε το στοίχημα, να ανοίξετε τις ευθμίσεις cash out και να επιλέξετε ένα ποσό, στο οποίο το στοίχημα θα κλείσει αυτόματα.

  Και στην ειδοποίηση cash out* (η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στο mobile app) θα πρέπει και πάλι να επιλέξετε ένα ποσό μέσω των ρυθμίσεων. Μόλις το στοίχημα φτάσει σε αυτό το ποσό θα σας έρθει μια ειδοποίηση και θα αποφασίσετε αν θέλετε να το κλείσετε.

 • Πώς χρησιμοποιώ το Build A Bet της Sportingbet;

  Η υπηρεσία Build A Bet της Sportingbet σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα πολλαπλό στοίχημα, με αγορές από τον ίδιο αγώνα.

  Για να φτιάξετε το δικό σας στοίχημα, θα πρέπει να επιλέξετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, να δείτε τις αγορές που είναι διαθέσιμες στο Build A Bet και να συνδυάσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Οι επιλογές σας θα μεταφερθούν στο δελτίο, η απόδοση θα υπολογιστεί αυτόματα και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το ποσό στοιχηματισμού και το στοίχημα.

 • Πώς παρακολουθώ ζωντανά αγώνες μέσω της Sportingbet;

  Για να χρησιμοποιήσετε το Sportingbet Livestreaming* θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να επισκεφτείτε το live στοίχημα, όπου εμφανίζεται το πρόγραμμα της ημέρας.

  Οι αγώνες που μεταδίδονται ζωντανά από την Sportingbet έχουν το σήμα του live streaming* δίπλα τους και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που σας ενδιαφέρει και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία. Εναλλακτικά, μπορείτε να φιλτράρετε τους αγώνες του live στοιχήματος και να εμφανίσετε μόνο όσους μεταδίδονται ζωντανά*.

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω με την Sportingbet;

  Η Sportingbet σας προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

  Αφού επιλέξετε τον τομέα της βοήθειας μπορείτε να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας ή να επικοινωνήσετε μέσω ενός από τους τρεις διαθέσιμους τρόπους. Δύο από αυτούς, το live chat και το e-mail, λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο, ενώ ένας, το τηλέφωνο, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

 • Πώς βάζω όρια στην Sportingbet;

  Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας βρίσκεται η επιλογή τοποθέτησης ορίων στις καταθέσεις που θα πραγματοποιείτε κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα στην Sportingbet.

  Για να θέσετε τα όρια θα επιλέξετε την τοποθέτηση ορίων στις ρυθμίσεις λογαριασμού και θα συμπληρώσετε το χρηματικό όριο και το χρονικό διάστημα. Μόλις επιβεβαιώσετε τα όρια, θα μπορείτε να τα μειώσετε αλλά όχι και να τα αυξήσετε.

 

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο. |21+

 • Κορυφαία πρωταθλήματα ζωντανά* στην οθόνη σου. |21+
 • Cashout*: Κλείσε το στοίχημά σου στη διάρκεια των αγώνων. |21+
 • Build A bet: Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται σε ένα στοίχημα. |21+

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777.Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.Υπεύθυνο Παιχνίδι.