Αναλύσεις Αγώνων

15/08/2020

Stoiximan virtual sports (εικόνικά αθλήματα)

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

  • Αγώνες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά
  • Οι δημοφιλέστερες αγορές ποδοσφαίρου
  • Στοίχημα, καζίνο και virtuals με ένα πορτοφόλι

Μας άρεσαν

  • Άψογα γραφικά
  • ελληνική περιγραφή

Συνολική Βαθμολογία

Γραφικά

Περιγραφή

Αποδόσεις

Mobile/tablet

Stoiximan virtual sports Info

Ο στοιχηματισμός σε εικονικά αθλήματα έχει γίνει τελευταία ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει νέες δυνατότητες προβλέψεων στους παίχτες που στοιχηματίζουν είτε μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ είτε στο ίντερνετ. Ειδικά οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται online προσφέρουν στους παίχτες του στοιχήματος πολλές επιλογές, σε διαφορετικά αθλήματα και σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές.

Μια τέτοια στοιχηματική εταιρία είναι και η Stoiximan, ο οποίος πρόσφατα ξεκίνησε να προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε εικονικά αθλήματα. Χάρη στα νέα αυτά παιχνίδια της εταιρίας, οι παίχτες έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού σε διαφορετικά αθλήματα, ακόμη και σε ημέρες που το αγωνιστικό πρόγραμμα σε όλον τον κόσμο είναι άδειο!

Τα εικονικά αθλήματα της Stoiximan (αλλά και κάθε άλλης εταιρίας του ίντερνετ) έχουν πλούσιο πρόγραμμα, με αγώνες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά, ολόκληρο το 24ωρο. Οι παίχτες στοιχηματίζουν (και παρακολουθούν) σε αγώνες που διεξάγονται από το ειδικό λογισμικό. Ενώ όμως δεν πρόκειται για πραγματικούς αγώνες, τα αποτελέσματα δεν κρίνονται στην τύχη, αλλά με βάση τα ειδικά στατιστικά που προσφέρονται. Και φυσικά, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες που καλύπτει η Stoiximan.

Στην ειδική ιστοσελίδα της Stoiximan διεξάγονται αρκετά εικονικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, ιπποδρομιών, κυνοδρομιών, ποδηλασίας και speedway. Στα πλαίσια κάθε αθλήματος διεξάγονται διαφορετικές λίγκες και προσφέρονται διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού.

Για παράδειγμα, στο ποδόσφαιρο διεξάγεται μια ελληνική λίγκα (βασιζόμενη στην ελληνική Super League), με συνεχείς αγώνες ανάμεσα σε ομάδες που έχουν βασιστεί στις κορυφαίες ελληνικές και με τις δημοφιλέστερες αγορές ποδοσφαίρου, όπως το 1Χ2, το over/under, το ακριβές σκορ, τα συνολικά γκολ και η διπλή ευκαιρία. Στο μπάσκετ από την άλλη, η εικονική λίγκα και οι εικονικές ομάδες βασίζονται στο NBA και οι διαθέσιμες αγορές είναι ο νικητής, το over/under, το χάντικαπ και άλλες. Αντίστοιχα, η λίγκα του εικονικού τένις έχει βασιστεί στα κορυφαία παγκόσμια τουρνουά και περιλαμβάνει αγορές όπως ο νικητής, το σκορ και οι συνολικοί πόντοι. Τέλος, σε ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλασία και speedway, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μόνο στο νικητή κάθε κούρσας.

Φυσικά, μόλις στοιχηματίσουν οι παίχτες μπορούν απλά να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας της επιλογής τους και να τον παρακολουθήσουν ζωντανά. Αν και δεν μπορούν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκειά του, η παρακολούθηση ενός εικονικού αγώνα στην Stoiximan κρύβει συγκινήσεις, με σημαντικές φάσεις και άψογα γραφικά στους σύντομους αγώνες. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ μάλιστα υπάρχει και ελληνική περιγραφή σε κάθε αγώνα! Επίσης, στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες και στους αγώνες ταχύτητας υπάρχει αγγλική περιγραφή, ενώ στο τένις καμία περιγραφή.

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Stoiximan μπορούν λοιπόν να στοιχηματίζουν και σε εικονικά αθλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις να στοιχηματίζουν σε αθλήματα που δεν βρίσκονται στη λίστα με τα πραγματικά σπορ της ιστοσελίδας όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες. Και φυσικά μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως και στους υπόλοιπους τομείς στοιχηματισμού της Stoiximan.

Stoiximan Virtuals

  • Αγώνες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά
  • Άψογα γραφικά
  • ελληνική περιγραφή
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων των τουρνουά. * Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες την ημέρα διεξαγωγής τους. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας