Στοιχήματα και αποδόσεις στη Eurovision

Στις 9-13 Μαΐου, στο Κίεβο της Ουκρανίας, διοργανώνονται οι ημιτελικοί και ο τελικός της Eurovision, ένα από τα γεγονότα που πολλοί τηλεθεατές περιμένουν πως και πως. Μαζί τους βέβαια, περιμένουν πως και πως τα τραγούδια, τις εμφανίσεις και τις βαθμολογίες και οι παίχτες του στοιχήματος. Η διοργάνωση άλλωστε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στον τομέα της διασκέδασης που συναντάμε στις ιστοσελίδες των εταιριών στοιχημάτων και τα στοιχήματα που προβλέπουν τα αποτελέσματα μετρούν μερικές χιλιάδες.

Φυσικά, κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει θα διεκδικήσει και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με την πρόβλεψή του. Πριν ξεκινήσει όμως, θα πρέπει να επιλέξει το καταλληλότεροι σημείο, εκείνο που του υπόσχεται τα περισσότερα κέρδη και συνοδεύεται από το μικρότερο ρίσκο. Και κρίνοντας από το πλήθος στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η Stoiximan, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες για κέρδη ακόμη περισσότερες!

Πρώτα απ’ όλα, όσοι στοιχηματίσουν στη Eurovision μέσω της Stoiximan μπορούν να επιλέξουν να προβλέψουν ή στους δύο ημιτελικούς ή στον τελικό. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, οι επιλογές είναι πολλές.

Στους ημιτελικούς μπορούν να προβλέψουν αρχικά ποιες χώρες θα προκριθούν, στοιχηματίζοντας στο ναι ή στο όχι δίπλα σε κάθε επιλογή. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια θα είναι η νικήτρια χώρα κάθε ημιτελικού. Φαβορί στον πρώτο είναι η Αρμενία (3.50), η Σουηδία (4.00) και η Πορτογαλία (4.50), ενώ στον δεύτερο η Βουλγαρία έχει με διαφορά τη μικρότερη απόδοση (1.75). Η Ελλάδα, πάντως, έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό, με απόδοση στο 1.12. Αντίστοιχα, οι πιθανότητες να είναι η νικήτρια του πρώτου ημιτελικού συνοδεύονται από απόδοση 8.00.

Εφόσον βέβαια η Ελλάδα προκριθεί στον τελικό, το έργο της δυσκολεύει. Όσοι στοιχηματίσουν στον τελικό και σκέφτονται να επιλέξουν την Ελλάδα για νικήτρια της διοργάνωσης θα δουν απόδοση 40.00 στην Stoiximan. Στη συγκεκριμένη αγορά πάντως, μεγάλο φαβορί είναι η Ιταλία (1.55), ενώ ακολουθεί με διαφορά η Βουλγαρία (9.00).

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στον τελικό της Eurovision και δε θέλουν να στοιχηματίσουν στον νικητή μπορούν να προβλέψουν την πρώτη τετράδα, όπου φαβορί είναι η Ιταλία (1.09), η Βουλγαρία (1.65), η Σουηδία (1.85) και η Πορτογαλία (2.00). Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στις χώρες που θα στοιχηματίσουν στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι επιλογές τους όμως δε σταματούν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν και μια από τις αγορές head to head, στις οποίες δύο χώρες τίθενται αντιμέτωπες και πρέπει να προβλέψουν ποια θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Για παράδειγμα, στην αγορά Ελλάδα vs Κύπρος, η πρόβλεψη που αναμένεται να επιβεβαιωθεί είναι η πρώτη να τερματίσει πιο ψηλά από τη δεύτερη. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν και στην κατάταξη κάθε χώρας, σε μια αγορά σαν over/under. Για παράδειγμα, αν η Ελλάδα θα τερματίσει στη 10η ή σε καλύτερη θέση (2.35) ή στην 11η ή χειρότερη (1.55). Παρόμοια είναι και η αγορά που ζητά πρόβλεψη για το σε ποια θέση (για παράδειγμα, 5η-10η θέση) θα τερματίσει κάθε χώρα.

Τέλος, η Stoiximan έχει ανακοινώσει και αρκετά ειδικά στοιχήματα, όπως το ποια σκανδιναβική ή βαλκανική χώρα θα τερματίσει υψηλότερα, αν κάποια χώρα θα τερματίσει με 0 βαθμούς, πόσα 12άρια θα εξασφαλίσει η Ελλάδα, ακόμη και αν οι παρουσιαστές ανακοινώσουν λάθος νικήτρια (η απόδοση φτάνει στο 125.00)!

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα τέλος κλείνουν λίγο πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, το βράδυ της 9ης Μαΐου.

*Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*