Αναλύσεις Αγώνων

28/05/2020

Τι είναι τα Stoiximan Missions;

Τα προγράμματα ανταμοιβών* στο online στοίχημα αποτελούν ένα συχνό φαινόμενο και αρκετές εταιρίες στοιχηματισμού φροντίζουν να ανταμείβουν τα μέλη τους ανάλογα με τα στοιχήματα που τοποθετούν. Για παράδειγμα, σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες, οι παίχτες συγκεντρώνουν πόντους με κάθε τους στοίχημα και όταν συγκεντρώσουν αρκετούς μπορούν να τους ανταλλάξουν με χρηματικά έπαθλα και άλλα δώρα.

Τέτοιου είδους προγράμματα υπόσχονται πλούσιες ανταμοιβές, αλλά συνήθως η συμμετοχή σε αυτά είναι μηχανική. Με άλλα λόγια, τέτοια προγράμματα συμφέρουν, αλλά σπάνια διασκεδάζουν τους παίχτες…

Αυτό έρχεται να αλλάξει με το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής που ανακοίνωσε πρόσφατα η Stoiximan! Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος ανακοίνωσαν τη νέα προσφορά* Stoiximan Missions, η οποία ανταμείβει όσους παίχτες ολοκληρώσουν συγκεκριμένες αποστολές. Χάρη σε αυτή την προσφορά*, οι παίχτες μπορούν να κερδίζουν χρηματικά έπαθλα, στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αναμνηστικά από τις αγαπημένες ομάδες τους, ακόμη και εισιτήρια για κορυφαίες διοργανώσεις!

Το καλύτερο ίσως χαρακτηριστικό αυτής της νέας προσφοράς* είναι ότι κάθε αποστολή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα κάθε παίχτη. Συγκεκριμένα, δεν εμφανίζονται οι ίδιες αποστολές σε όλους τους παίχτες, αλλά καθεμία είναι προσαρμοσμένη στις συνήθειες τους.

Τέτοιες αποστολές (ή missions) εμφανίζονται κάθε μερικές ημέρες στους λογαριασμούς των παιχτών που στοιχηματίζουν μέσω της Stoiximan. Στην ειδοποίηση που λαμβάνουν οι παίχτες εμφανίζεται το αντικείμενο κάθε αποστολής, η ανταμοιβή και το χρονικό περιθώριο που έχουν για να την ολοκληρώσουν. Έτσι, οι παίχτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι μπορούν να κερδίσουν, ώστε να αποφασίσουν αν θα τη δεχτούν ή όχι.

Για παράδειγμα, μία αποστολή της Stoiximan μπορεί να λέει το εξής: Τοποθέτησε 3 live στοιχήματα σε αγώνες του Champions League από τις 18/4 έως τις 25/4, αξίας 5 ευρώ το καθένα και σε αποδόσεις 1.50 και άνω και κέρδισε 10 ευρώ σε μετρητά, ανεξάρτητα από την έκβασή τους.

Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης θα πρέπει να ξεκινήσει εγκαίρως να τοποθετεί τα απαραίτητα στοιχήματα. Και όσο τα τοποθετεί θα βλέπει την έκβαση της αποστολής του. Μόλις ολοκληρώσει και τα τρία σκέλη, θα λάβει επιβεβαίωση και μόλις τα στοιχήματα διευθετηθούν θα λάβει και την ανταμοιβή του.

Κάθε αποστολή μάλιστα συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες, ώστε ο παίχτης να γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει. Και εφόσον τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσει την ανταμοιβή του. Από τα missions της Stoiximan όμως εξαιρούνται κάποια στοιχήματα. Για παράδειγμα, δε μπορούν να συμμετάσχουν στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε αντικρουόμενα σημεία. Επίσης εξαιρούνται όσα στοιχήματα έχουν ακυρωθεί, αλλά και όσα έχουν κλείσει πρόωρα μέσω του cash out.

Η νέα προσφορά* της Stoiximan τέλος, όχι μόνο υπόσχεται ανταμοιβές στους παίχτες, αλλά τους δίνει και το δικαίωμα να επιλέξουν αν θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια αποστολή. Αν το αντικείμενο της αποστολής δεν τους αρέσει ή η ανταμοιβή δεν τους ικανοποιεί, μπορούν απλά να αγνοήσουν την αποστολή και να περιμένουν την επόμενη!

Η Ελληνική Στοιχηματική πλατφόρμα

  • Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαία πλατφόρμα και mobile
  • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών!

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*