Τριάδα Πέμπτης… by Scorer

Καθόλου παραπονεμένοι δεν θα μείνουμε και σήμερα Πέμπτη, καθώς στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει και καταλήξαμε σε τρεις επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

Οστάνδη – Κλαμπ Μπριζ (21.30)
Αρκετά θέματα στην άμυνα αντιμετωπίζει η Οστάνδη, που παίζει ανοιχτά και το έχει πληρώσει πολλές φορές στα πλέι οφ. Σήμερα το έργο της απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, που κυνηγά ακόμη το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχει τις δικές της πιθανότητες για την ζημιά. Από το διπλό, προτιμότερο είναι το over 2,5.

Μπρέσια – Τράπανι (21.30)
Αρκετά κοντά στην παραμονή της στην Serie B είναι η Μπρέσια και με νίκη σήμερα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την εξασφαλίζει χωρίς να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τον ίδιο στόχο έχει και η Τράπανι, όμως περιμένουμε την έδρα να παίξει τον ρόλο της. Προβάδισμα στον άσο.

Λέστερ – Τότεναμ (21.45)
Εδώ και δύο μήνες από την στιγμή που έφυγε ο Ρανιέρι, η Λέστερ παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει δυσκολέψει ακόμη και τις μεγάλες ομάδες. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, περιμένοντας να σκοράρει, αλλά και η ανεβασμένη Τότεναμ μπορεί να πράξει το ίδιο. Κρατάμε τοgoal/goal.

Οι προτάσεις

21.30 Οστάνδη – Κλαμπ Μπριζ   Over 2,5   @1,70 Goalbet
21.30 Μπρέσια – Τράπανι   1   @2,40 Interwetten
21.45 Λέστερ – Τότεναμ   Goal/Goal   @1,70 Stoiximan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*