Αναλύσεις Αγώνων

28/03/2020

Virtual sports στο online στοίχημα

Αν και τα virtual sports έχουν αποκτήσει τελευταία τεράστια προβολή και δημοτικότητα, χάρη στο γεγονός ότι είναι πλέον διαθέσιμα και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ (μετά τη συνεργασία του με την Inspired Gaming), οι πλατφόρμες online στοιχήματος προσέφεραν εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι παίχτες που προτιμούν το online στοίχημα γνωρίζουν ήδη τις δυνατότητες που προσφέρει.

Τα virtual sports αποτελούν ουσιαστικά εικονικούς αγώνες που ολοκληρώνονται σε μερικά λεπτά και προσφέρουν δυνατότητες στοιχηματισμού. Ο τρόπος που διεξάγονται τα virtual sports προσφέρει δύο πλεονεκτήματα: πρώτον, οι παίχτες δε χρειάζεται να αγωνιούν για πολλά λεπτά ή μερικές ώρες, έως ότου ολοκληρωθεί ο αγώνας, και δεύτερον, ένας νέος αγώνας ξεκινά κάθε μερικά λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι οι ευκαιρίες στοιχηματισμού είναι περισσότερες – πόσο μάλιστα, όταν δεν υπάρχουν κενές ημέρες στα virtual sports!

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

Stoiximan virtual sports

Εφαρμογή mobile και tablet

 • Αγώνες που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά
 • Οι δημοφιλέστερες αγορές ποδοσφαίρου
 • Στοίχημα, καζίνο και virtuals με ένα πορτοφόλι

Μας άρεσαν

 • Άψογα γραφικά
 • ελληνική περιγραφή

Συνολική Βαθμολογία

Γραφικά

Περιγραφή

Αποδόσεις

Mobile/tablet

Stoiximan virtual sports Info

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στα virtual sports στο ίντερνετ έχουν αρκετές διαφορετικές επιλογές. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ποδόσφαιρο και τένις, ενώ πολλές διεξάγουν και εικονικές κούρσες στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες ή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τέλος, κάποιες άλλες καλύπτουν και το μπάσκετ.

Και στα virtual sports μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές. Αν και συνήθως αυτές δεν είναι τόσες πολλές, όσο στα πραγματικά αθλήματα, πάντα υπάρχουν οι κλασικές και δημοφιλείς του τελικού αποτελέσματος, του σκορ, του over/under και του χάντικαπ. Και σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες πάντα υπάρχουν αυτές του γκανιάν, του πλασέ, του forecast και του tricast.

Πώς λειτουργεί λοιπόν ο στοιχηματισμός σε κάποιο virtual sport; Οι παίχτες που θα συνδεθούν με λογαριασμό που διατηρούν σε μια πλατφόρμα online στοιχήματος μπορούν να κατευθυνθούν στο πρόγραμμα των εικονικών αγώνων της ημέρας και να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Έπειτα, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους και να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε μερικά λεπτά, ακόμη κι αν μιλάμε για εικονικό αγώνα ποδοσφαίρου ή τένις (σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παίχτες βλέπουν τις κυριότερες φάσεις). Έτσι, σύντομα θα γνωρίζουν αν το στοίχημά τους έχει κερδίσει ή όχι.

Ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο μάλιστα, οι αγώνες δεν είναι καθόλου τυχαίοι και αποτελούν κομμάτια μιας ευρύτερης λίγκας. Και βέβαια, χάρη στη φύση των virtual sports, η λίγκα ολοκληρώνεται κάθε φορά μέσα σε διάστημα ελάχιστων ωρών. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της ύπαρξης λίγκας είναι το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των αγώνων δεν είναι εντελώς τυχαία και βασίζονται εν μέρει και σε πραγματικά στατιστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και στοιχήματα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την τύχη.

Τα virtual sports τέλος είναι αρκετά δημοφιλή και στην Ελλάδα και πολλές είναι οι εταιρίες στοιχήματος που φιλοξενούν εικονικούς αγώνες στις ελληνικές ιστοσελίδες τους. Αναλυτικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε virtual sports στις παρακάτω κορυφαίες ιστοσελίδες:

Στοιχηματικές εταιρίες με virtual sports (εικονικά αθλήματα)

 • Stoiximan Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις
 • Sportingbet: Ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες
 • Novibet: Ποδόσφαιρο, τένις
 • Betshop: Ποδόσφαιρο, κυνοδρομίες, ιπποδρομίες
 • Interwetten: Ποδόσφαιρο
 • Vistabet: Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις
 • Betrebels: Ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*