Αναλύσεις Αγώνων

28/05/2020

Βόμβες έως 24.000€, σκάνε σήμερα!💣

Είσαι έτοιμος για το μεγαλύτερο εκρηκτικό event; H betshop.gr φέρνει ξανά το διαγωνισμό που κάνει… μπαμ!

Σήμερα στις 5μ.μ. έχει προγραμματιστεί και πάλι η μεγάλη «έκρηξη» σε ζωντανή μετάδοση στην επίσημη σελίδα της betshop.gr στο Facebook και στο κανάλι της στο YouTube που θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα έως 24.000€ σε τυχερά betshop boys. Η betshop bomb δεν είναι μόνο μία. Κάθε 5’ θα σκάει και διαφορετική, περιμένοντας τον τυχερό ή την τυχερή που θα του χαρίσει πραγματικά χρήματα επί τόπου!

Βασική προϋπόθεση για να έχεις πιθανότητες να δεις το όνομα σου και να σκάσει η… βόμβα στα χέρια σου είναι να είσαι ταυτοποιημένος πελάτης της betshop.gr. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν. κλικ εδώ!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει! H betshop.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για όλες τις «εκρήξεις» live στο facebook.com/betshopofficial και στο YouTube στις στις 5 το απόγευμα. Eσύ θα προλάβεις; Τρόπος συμμετοχής εδώ!

*Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 210.923.7777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πως παίρνω μέρος στο Betshop bomb;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Για να μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό Betshop Bomb και να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τα απίθανα ποσά που θα προσφέρονται ανά πέντε λεπτά από την Betshop, το μόνο που πρέπει να έχεις κάνει, είναι να είσαι εγγεγραμμένος μέλος της συγκεκριμένης στοιχηματικής πλατφόρμας, και να έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης που απαιτείται.

Αφου ολοκληρώσεις τα δύο πολύ απλά βήματα (εγγραφή + ταυτοποίηση) είσαι πανέτοιμος να διεκδικήσεις το χρηματικό έπαθλο! Μπαίνεις στον ιστότοπο betshopbomb.gr και αφου κάνεις login με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που έχεις και στην στοιχηματική πλατφόρμα της betshop, περιμένεις ..να σκάσουν οι βόμβες! Με άλλα λόγια να δεις αν θα είσαι ένας απο τους μεγάλους τυχερούς που θα δουν το όνομα τους στην οθόνη και θα πατήσουν το κίτρινο κουμπί! Κλικ εδώ για εγγραφή!

Πως κερδίζω στο betshop bomb;

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που περνάει απο το χέρι σου να κάνεις για να κερδίσεις πέρα απο το να είσαι τυχερός! Εκτός απο τύχη όμως θα χρειαστεί να είσαι και σε εκγρήγορση γιατι αν δεις το όνομα σου στην οθόνη θα έχεις μόνο 15 λεπτά να πατήσεις το κουμπί για να σκάσει η βόμβα και να κερδίσεις το χρηματικό έπαθλο! Αν δεν προλάβεις μέσα στο 15λεπτό να πατήσεις το κουμπί τότε δυστυχώς δεν παίρνεις τίποτα!

Το ποσό όμως των “χαμένων” βομβών προστίθεται στην επόμενη βόμβα που θα ενεργοποιείται. Π.χ. αν ο πρώτος παίκτης που κληρωθεί δεν προλάβει να αποδεχθεί το έπαθλο €2.000 μέσα στο 15λεπτο τότε η επόμενη βόμβα που θα ενεργοποιηθεί μετά το πέρας του 15λέπτου θα έχει αξία €4.000! Αν και αυτή δεν ενεργοποιηθεί μέσα στο 15 λεπτο η επόμενη βόμβα θα έχει αξία €6.000. Υπενθυμίζουμε ότι στο τελευταίο betshop bomb event τον Μάϊο του 2019 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει βόμβα αξίας €6.000 ευρώ!

Πως παίρνω τα λεφτά αν κερδίσω;

Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι! Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον παικτικό λογαριασμό της betshop του νικητή χωρίς υποχρέωση τζιραρίσματος! Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις αμέσως ανάληψη το ποσό και να δεις στον τραπεζικό σου λογαριασμο (ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι) ένα πολύ σημαντικό ποσό απο αυτόν τον διαγωνισμό της betshop.

Πότε είναι το επόμενο betshop bomb;

Θα πρέπει να το παρακολουθείς γιατί ανακοινώνονται κάθε μικρό χρονικό διάστημα νέοι διαγωνισμοί betshop bomb! Μπορείς να μπαίνεις στο site της betshop για να βλέπεις αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή ακόμα πιο εύκολα να ενημερωθείς απο το Sportbet.gr εγκαίρως για να έχεις προλάβεις να ολοκληρώσεις εγκαίρως όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν τον διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα: Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το 4ο betshop bomb με μετάδοση σε Youtube και Facebook. Κλικ εδώ για εγγραφή!

Πόσα χρήματα έχει δώσει ήδη το betshop bomb;

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός της Betshop ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 (Betshop bomb 1) και απο τότε έχουν γίνει άλλα δύο τέτοια events! Το πιο πρόσφατο (Betshop bomb 3) Έγινε το Μαϊο του 2019 μοιράζοντας απίθανα κέρδη στους τυχερούς της ημέρας! Συνολικά στα 3 events έχουν ήδη μοιραστεί €45.000 σε τυχερά betshop boys!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*