Αναλύσεις Αγώνων

10/07/2020

Ζόρια αλλά και πρόκριση για τη Δανία

Καλημέρα λαέ του Sportbet.gr!! Στο 92.46′ κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να μας στερήσει η Σερβία το ταμείο δεχόμενη την ισοφάριση από την Ουκρανία. Προκριματικών συνέχεια και σήμερα, η προτελευταία μέρα και σχεδόν όλα, σχεδόν, έχουν κριθεί. Μένει να ξεκαθαριστεί η πρόκριση στον όμιλο της Ιρλανδίας και κάποιες πρώτες θέσεις. Με γνώμονα αυτό θα κινηθούμε και έχουμε μία επιλογή μονάχα, έξυπνη θαρρώ, στηριζόμενη σε στατιστικά και έμπνευση. Πάμε να τη δούμε:

Ιρλανδία-Δανία: Η επιλογή μας αφορά το μεγάλο παιχνίδι και τελευταίο για τον τέταρτο όμιλο όπου τρεις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση αλλά μόνο δύο θα την πάρουν. Η Ιρλανδία είχε ένα παιχνίδι να δώσει τον μήνα αυτόν και είναι το σημερινό. Δανοί κι Ελβετοί είχαν δύο, έδωσαν τον ένα προ δύο μερών, κέρδισαν και περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για την πρόκριση. Η Δανία κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση που τόσο δικαιούνταν. Έχει την καλύτερη επίθεση, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από την Ιρλανδία με την οποία ως τώρα έχουν 3/5 ισοπαλίες στο πρώτο ημίχρονο στα 5 πρόσφατα παιχνίδια τους με διαφορετικούς αντιπάλους. Η Ιρλανδία είναι τρίτη και θέλει μόνο νίκη. Η Δανία παίζει για δύο αποτελέσματα. Με νίκη και ισοπαλία περνά ενώ με ήττα αποκλείεται καθώς το πρώτο ματς ήρθε 1-1. Είναι φορμαρισμένη, παίζει με άνεση και λίγο η σκοπιμότητα λίγο η απραξία της Ιρλανδίας εδώ και έναν μήνα ίσως της ανοίξουν τον δρόμο. Φυσικά γνωρίζει ότι πρέπει να προσέχει ώστε να μην γκρεμίσει ό,τι έχτισε. Είναι ανοικτό το ματς σε προβλέψεις, παίζεται και σε τριπλή αλλά μέσα μου βλέπω πρόκριση της Δανίας. Για παν ενδεχόμενο όμως, πάμε στην ισοπαλία του ημιχρόνου μιας και έχουμε σφιχτές άμυνες που ειδικά σήμερα θα είναι προσεκτικές. Καλή τύχη!!

Προγνωστικά στοιχήματος

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStake
+/-
BookResult
18/11/2019 21:45Προκριματικά Euro
Φάση Ομίλων
Ιρλανδία - Δανία
18/11/2019 21:45
0-0 (α' ημίχρονο)
Χ ημίχρονο

2.00
2.005
+10
bwin 0-0 (α' ημίχρονο)
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*