Αναλύσεις Αγώνων

02/07/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Πολωνία | Suzuki Arena

ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
ΝΝΗ
05/06/202019:00
ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ
ΝΗΝ
Η Κορόνα Κίελτσε δεν έχει χάσει από την Πιάστ Γκλίβιτσε στους 6 τελευταίους αγώνες της.
Η Πίαστ Γκλίβιτσε έβγαλε 2-3 τέρματα στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Η Κόρονα Κιέλτσε πήρε τα πάνω της, τη κατάλληλη στιγμή στο πρωτάθλημα, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε σε μία εύκολη νίκη εκτός έδρας 1-4 τη Βίσλα Πλοκ. Έτσι έφτασε τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα και πήρε καλή απόσταση από τη τελευταία Λόντζ. Στη βαθμολογία τώρα βρίσκεται στη 14η θέση με 29 βαθμούς. Σήμερα στοχεύει σε άλλη μία επιτυχία με την ισχυρή Πίαστ Γκλίβιτσε, ώστε να συνεχίζει τις τρομερές επιδόσεις των τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα.

Η Πιάστ Γκλίβιτσε είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε σε μία πολύ εύκολη νίκη στην έδρα της 4-0 με τη Βίσλα Κρακοβίας. Έτσι συνέχιζε τη τρομερή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα, αφού στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις έχει μόλις μία ήττα, αυτή εκτός έδρας 2-0 από τη Ρακόβ. Στη βαθμολογία τώρα είναι στη 2η θέση με 46 βαθμούς, μόλις στο -8 από τη 1η Λέγκια Βαρσοβίας. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, να φτάσει στους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής.

Η Κορόνα στην έδρα της είναι αξιόμαχη και τα δίνει μέχρι και το τελευταίο λεπτό τη μάχη της για τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο σήμερα θα αντιμετωπίζει την Πίαστ Γκλίβιτσε που είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πως να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Έτσι θα πάμε με το Διπλό που είναι σε απόδοση 2.30

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-06-05 19:00Πολωνία ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ
2020-06-05 19:00
2

2.30
2.30 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Stoiximan