Αναλύσεις Αγώνων

28/03/2020

Οι καλύτερες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Οι καλύτερες στοιχηματικες ιστοσελίδες στην Ελλάδα βρίσκονται στην παρακάτω λίστα. Έχουμε αξιολογήσει όλες τις νόμιμες online στοιχηματικές σελίδες σε διάφορους τομείς όπως: Αποδοσεις, αξιοπιστία, ποικιλία, live στοιχημα, υποστήριξη, προσφορές* και πολλούς περισσότερους σας παρουσιάζουμε το πινακάκι εδώ⤵️

Καλύτερες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες 2020

Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Bet365.com

Κορυφαία στον Κόσμο

Κορυφαία στον Κόσμο

  • Κορυφαίο live betting*
  • Υψηλές αποδόσεις
  • Προσφορές* αφοσίωσης
Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Novibet

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι!

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

  • Ανανεωμένο σάιτ
  • Ολοκαίνουργιο App
  • Πλούσιο Live Streaming*

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα καλά κρατεί και καθεμία προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, προσελκύοντας περισσότερους πελάτες. Κάθε στοιχηματική έχει τους δικούς της τρόπους για να το καταφέρει αυτό, αλλά οι παίχτες δε θα πρέπει να παρασύρονται από κινήσεις εντυπωσιασμού. Θα πρέπει να αναζητούν την ουσία και να συγκρίνουν τις επιλογές τους ανάλογα με τους τομείς που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για να μπορέσουν να καταλήξουν στις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες της ελληνικής αγοράς, οι παίχτες θα πρέπει να συγκρίνουν τις επιλογές τους σύμφωνα με μια σειρά από κριτήρια αντικειμενικά και υποκειμενικά. Οι βασικότερες κατηγορίες τέτοιων κριτηρίων είναι οι εξής και από αυτές προκύπτουν οι καλύτερες στοιχηματικές: αποδόσεις, ποικιλία στοιχημάτων, live στοίχημα και live streaming, υπηρεσίες, προσφορές, συναλλαγές και εξυπηρέτηση πελατών.

Φυσικά, έχοντας ως δεδομένο ότι μιλάμε για εταιρίες που έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια, θεωρούμε ότι η αξιοπιστία τους είναι δεδομένη και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να προτιμά τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 

Αποδόσεις

Το ύψος των αποδόσεων που ανακοινώνει μία στοιχηματική ιστοσελίδα σε κάθε σημείο είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για να την επιλέξει κανείς. Άλλωστε, σκοπός κάθε παίχτη είναι να διεκδικήσει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη με το μικρότερο δυνατό ρίσκο και οι υψηλότερες αποδόσεις είναι αυτές που θα του εξασφαλίσουν κάτι τέτοιο. Οι αποδόσεις διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, αφού καθεμία διατηρεί διαφορετική προμήθεια, γνωστή και ως γκανιότα, σε κάθε σημείο. Όσο πιο μικρή είναι η γκανιότα τόσο μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις και πιο συμφέρων ο στοιχηματισμός στην ιστοσελίδα.

 

Ποικιλία στοιχημάτων

Η ποικιλία στοιχημάτων φαίνεται ως κάτι δεδομένο, αφού οι περισσότερες ιστοσελίδες καλύπτουν χιλιάδες αθλητικά γεγονότα κάθε ημέρα. Μια σύγκριση όμως μπορεί να δείξει τα πλεονεκτήματα της μίας και τα μειονεκτήματα της άλλης. Οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν μια τεράστια ποικιλία αθλημάτων και καλύπτουν ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που προσφέρουν στοιχήματα και σε άλλες κατηγορίες, όπως η διασκέδαση και η πολιτική. Επιπλέον, όλες λίγο-πολύ προσφέρουν ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά κάποιες προσφέρουν πολλές περισσότερες επιλογές.

Τέλος, κάποιες αγορές, όπως οι συνδυαστικές ή τα ασιατικά, δεν προσφέρονται σε όλες τις ιστοσελίδες και αυτές που καλύπτουν τέτοιου είδους ανάγκες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.

 

Live στοίχημα

Και στην περίπτωση του live στοιχήματος, η ποικιλία επιλογών παίζει τεράστιο ρόλο για να μπορεί μια ιστοσελίδα να συγκαταλέγεται στις καλύτερες. Κάποιες ιστοσελίδες καλύπτουν περισσότερα αθλητικά γεγονότα στο live, με αποτέλεσμα να μη μένει κανένα κενό, ακόμη και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Επιπλέον, κάποιες προσφέρουν μεγαλύτερο όγκο στοιχηματικών αγορών, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν. Σε κάποιες περιπτώσεις προσφέρονται αποκλειστικές αγορές στο live στοίχημα, με τις επιλογές να αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

 

Live streaming*

Το live streaming* έχει γίνει πια σταθερή απαίτηση των παιχτών, είτε στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του. Πολλές από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος μεταδίδουν ζωντανά αγώνες που καλύπτουν στοιχηματικά, αλλά και εδώ η ποικιλία επιλογών είναι το βασικότερο κριτήριο επιλογής. Τέλος, σημασία έχουν και οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αφού είναι μεν δωρεάν, αλλά απαιτούνται καταθέσεις και στοιχήματα από τους παίχτες.

 

Υπηρεσίες

Κάποιες υπηρεσίες, όπως τα στατιστικά, τα ζωντανά αποτελέσματα και το cash out μπορούν πλέον να βρεθούν σε όλες τις ιστοσελίδες στοιχήματος και οι καλύτερες προκύπτουν από την ποιότητά τους. Επιπλέον, κάποιες ιστοσελίδες μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, όπως το αυτόματο και το τμηματικό cash out. Άλλες έχουν εγκαινιάσει πρόσφατα υπηρεσίες όπως η τοποθέτηση παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα ή η αίτηση στοιχημάτων που δεν βρίσκονται στην ιστοσελίδα.

Φυσικά, όλες οι υπηρεσίες είναι πολύτιμες, αρκεί να συνοδεύονται και από την απαραίτητη ποιότητα και να προσφέρουν νέα δυνατότητες στους παίχτες, χωρίς προβλήματα.

 

Προσφορές*

Ο τομέας των προσφορών είναι ο σημαντικότερος για πολλούς παίχτες, αλλά στην ουσία του παιχνιδιού παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόγραμμα προσφορών μιας ιστοσελίδας στοιχήματος μπορεί να τη φέρει σε υψηλότερη θέση της λίστας με τις καλύτερες. Προσφορές όπως το πριμ πρώτης κατάθεσης είναι πλέον δεδομένες, αλλά πολλές στοιχηματικές φροντίζουν να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά τους. Πολλές για παράδειγμα υπόσχονται να ανταμείψουν όσους κερδίσουν επιλεγμένα παρολί ή να αποζημιώσουν όσους χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη. Άλλες μοιράζουν ανταμοιβές μέσω προγραμμάτων πιστών πελατών, ενώ πολλές ανακοινώνουν νέες προσφορές κάθε ημέρα και μοιράζουν ανταμοιβές και αποζημιώσεις σε κορυφαίους αγώνες.

Σημασία όμως δεν έχουν μόνο οι προσφορές και τα έπαθλά τους, αλλά και οι όροι που τις συνοδεύουν. Κάποιες ζητάνε ελάχιστα ανταλλάγματα και κάποιες άλλες ζητούν τελικά από τον παίχτη να ρισκάρει πολλά. Για αυτό το λόγο, οι ιστοσελίδες με προσφορές όπως η 0% γκανιότα, που συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις, είναι και οι καλύτερες.

 

Συναλλαγές

Οι συναλλαγές είναι το Α και το Ω στο online στοίχημα, αφού επηρεάζουν τον τρόπο που θα μεταφέρουν οι παίχτες χρήματα προς και από τον λογαριασμό τους. Οι περισσότερες ιστοσελίδες προσφέρουν πολλές δυνατότητες συναλλαγών και καλύπτουν όλες τις δημοφιλείς μεθόδους (και ακόμη περισσότερες), αλλά σημαντικό κριτήριο είναι και η ταχύτητα ολοκλήρωσης των συναλλαγών, αλλά και τα ελάχιστα και ανώτατα όρια. Όπως είναι φυσικό, μια ιστοσελίδα με χαμηλά ελάχιστα όρια καταθέσεων και υψηλά όρια αναλήψεων είναι προτιμότερη.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο τελευταίος βασικός τομέας που θα πρέπει να αποτελέσει κριτήριο σύγκρισης των στοιχηματικών σελίδων. Κάθε παίχτης, ακόμα και ο πιο έμπειρος, θα βρεθεί κάποτε στη θέση που θα χρειάζεται βοήθεια από κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να μπορεί να απευθυνθεί άμεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Με αυτό το σκεπτικό, οι ιστοσελίδες εκείνες που διατηρούν ανοιχτό το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 24/7 είναι οι προτιμότερες.

Τέλος, είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχουν αρκετές επιλογές επικοινωνίας. Το τηλέφωνο, το fax και το e-mail μοιάζουν πια απαρχαιωμένες μέθοδοι και ιστοσελίδες που προσφέρουν πιο σύγχρονες επιλογές, όπως το live chat, το Viber και το Whatsapp, καταφέρουν να ξεχωρίσουν στον σκληρό ανταγωνισμό.

Όλα τα παραπάνω κριτήρια μπορούν να αποτελέσουν την πυξίδα των παιχτών που θέλουν να εντοπίσουν τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες της ελληνικής αγοράς και αποτελούν αντικειμενικούς τομείς. Κάθε παίχτης όμως έχει τις δικές του ανάγκες και τις δικές του προτιμήσεις, οπότε το υποκειμενικό στοιχείο θα παίξει σίγουρα ρόλο στην τελική επιλογή.