Αναλύσεις Αγώνων

28/03/2020

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα διαθέτουν προσφορές* και προγράμματα επιβράβευσης* τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα μέλη τους, όμως δεν μπορούν να τα επικοινωνήσουν λόγω των απαγορεύσεων της επιτροπής Παιγνίων. Μόλις κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας ή νέα εγγραφή, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά, δείτε την αξιολόγηση μας⤵️

Νόμιμες Στοιχηματικές Σελίδες 2020

Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Bet365.com

Κορυφαία στον Κόσμο

Κορυφαία στον Κόσμο

 • Κορυφαίο live betting*
 • Υψηλές αποδόσεις
 • Προσφορές* αφοσίωσης
Συνολική Βαθμολογία Παίξε νόμιμα!

Novibet

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι!

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

 • Ανανεωμένο σάιτ
 • Ολοκαίνουργιο App
 • Πλούσιο Live Streaming*

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά online στοιχήματος στην Ελλάδα παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, όταν τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος για τα online τυχερά παιχνίδια και αντικαταστήσει τις σημερινές προσωρινές άδειες με μόνιμες. Έως τότε όμως, αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος, που ανήκουν σε εταιρίες του εξωτερικού, δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας και προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Αυτές οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, προσπαθούν να κερδίσουν και όσο μεγαλύτερο δυνατόν κομμάτι στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα όλες να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Για αυτό το λόγο, η ελληνική αγορά είναι άκρως ανταγωνιστική και προσφέρει αρκετές κορυφαίες ευκαιρίες παιχνιδιού στους Έλληνες παίχτες, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να αναζητούν παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Για να επιλέξουν την καταλληλότερη ή τις καταλληλότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες για τους ίδιους όμως, οι παίχτες θα πρέπει να αναζητήσουν και να συγκρίνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει καθεμία στους παίχτες. Και αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ, ξεχωρίζοντας τους βασικότερους τομείς που μπορούν να αναδείξουν τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος.

 

Στοιχηματικές αγορές και ποικιλία επιλογών

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πάρα πολύ σημαντική, αφού δείχνει το πόσες επιλογές έχουν οι παίχτες για να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους. Για να μπορέσει να θεωρείται μια στοιχηματική πλατφόρμα κορυφαία στον τομέα αυτό θα πρέπει να καλύπτει πολλά αθλήματα (και όχι μόνο τα βασικά), να περιλαμβάνει αγώνες από όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις και να καλύπτει όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές. Τέλος, θα πρέπει να προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και πολλά μακροχρόνια.

Τα στοιχηματικά site που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον τομέα είναι η Goalbet, η οποία προσφέρει σχεδόν 1000 στοιχήματα σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, η Stoiximan, η οποία προσφέρει πολλές στοιχηματικές αγορές, και η Novibet, η οποία προσφέρει τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στις κορυφαίες διοργανώσεις.

 

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις είναι αυτές που θα κρίνουν τα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σωστά σε κάποιον αγώνα, αφού από αυτές εξαρτώνται τα χρήματα που θα κερδίσουν. Κάθε στοιχηματική σελίδα μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις της, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια προμήθεια και το ύψος αυτής της προμήθειας (ή γκανιότας) είναι αυτό που κρίνει το ύψος των αποδόσεων. Με άλλα λόγια, όσο χαμηλότερη είναι η γκανιότα τόσο υψηλότερες είναι οι αποδόσεις, αλλά και τα πιθανά κέρδη.

Η Goalbet ξεχωρίζει και σε αυτόν τον τομέα, αφού οι αποδόσεις της είναι από τις κορυφαίες στην ελληνική αγορά, ενώ άκρως ανταγωνιστικές είναι και αυτές των Stoiximan, Novibet και Betshop.

 

Προσφορές*

Οι προσφορές* φροντίζουν να ανταμείβουν τους παίχτες και τους δίνουν τη δυνατότητα να μειώσουν το ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες* και να διεκδικήσουν ανταμοιβές* με τα κατάλληλα στοιχήματα. Κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος, όπως η Bet365 και η Interwetten, έχουν σταθερές προσφορές*, ενώ κάποιες άλλες, όπως οι Novibet, Goalbet, Sportingbet και Stoiximan ανακοινώνουν καθημερινά νέες προσφορές*. Κάποιες άλλες στοιχηματικές τέλος, όπως η Novibet και Betshop διοργανώνουν και διαγωνισμούς* με δώρα.

Καθεμία από τις προσφορές* που ανακοινώνει κάθε νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα όμως συνοδεύεται και από όρους συμμετοχής, οι οποίοι ζητούν ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι μόνο ποια ιστοσελίδα έχει τις περισσότερες προσφορές*, αλλά και ποια έχει τους πιο ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής.

 

Live Στοίχημα

Το live στοίχημα κοντεύει να γίνει πιο δημοφιλές από αυτό πριν την έναρξη ενός αγώνα και όπως είναι φυσικό κάθε ιστοσελίδα στοιχήματος θέλει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες ανταγωνίζονται στο ποια θα προσφέρει τους περισσότερους αγώνες και στο ποια θα προσφέρει τις περισσότερες αγορές, με κάποιες να προσφέρουν ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα στοιχήματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επιπλέον, οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν και live streaming*, επιτρέποντας στα μέλη τους να παρακολουθούν ζωντανά* επιλεγμένους αγώνες.

 

Άδεια και νομιμότητα

Η άδεια που κατέχει μια ιστοσελίδα στοιχήματος αποτελεί το θεμέλιο της αξιοπιστίας της, αφού δείχνει ότι ελέγχεται από κάποια αρμόδια Αρχή. Όλες οι ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει άδειες από το εξωτερικό (συνήθως από Μάλτα ή Ηνωμένο Βασίλειο) και παράλληλα έχουν εγκριθεί και από τις ελληνικές Αρχές. Οι 24 εταιρίες που έχουν αποκτήσει την άδεια για να λειτουργήσουν νόμιμα στην Ελλάδα είναι οι εξής:

 

 1. Sporting Odds Limited
 2. Rebels Gaming LTD
 3. Gambling Malta Limited
 4. B2B Gaming Services LTD
 5. Logflex LTD
 6. GLB GmbH
 7. Lucky Stream Limited
 8. Online Amusement Solutions Limited
 9. Diamond Link Limited
 10. Meridianbet Gaming Limited
 11. Magic Services Limited
 12. Love2Celebrate
 13. Cash Point Limited
 14. Paddy Power P.I.C.
 15. Kingmaker Limited
 16. Silver Link Limited
 17. Personal Exchange International Limited
 18. YEZ Gaming LTD
 19. AS IMD Kasiinod
 20. STS Sportwetten GmbH
 21. Eldorado Sportwetten GmbH
 22. Online Amusement Solution NV
 23. DOMS CARS LTD
 24. DOMS Holdings LTD

 

 

Μέθοδοι συναλλαγών

Ένας ακόμη σημαντικός τομέας, στον οποίο όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος δίνουν μεγάλη έμφαση, είναι οι συναλλαγές. Οι συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις) είναι απαραίτητες για κάθε παίχτη, προκειμένου να μεταφέρει χρήματα για στοιχηματισμό στον λογαριασμό του και να προχωρήσει σε ανάληψη των κερδών του. Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο οι συναλλαγές να γίνονται άμεσα, με ασφάλεια και με πολλές διαφορετικές μεθόδους. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα προσφέρουν όλους τους δημοφιλείς τρόπους, όπως προπληρωμένες, χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα και e-wallets.

Τέλος όλες προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια στον τομέα των συναλλαγών, συνεργαζόμενες με κορυφαίες εταιρίες ασφαλείας.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο τελευταίος σημαντικός τομέας, αφού αναπόφευκτα θα έρθει μια στιγμή που ακόμα και ο πιο έμπειρος παίχτης θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ή θα έχει μια απορία που δε θα μπορεί να λύσει μόνος του. Για αυτό το λόγο, η επικοινωνία με κάποιον υπεύθυνο είναι σημαντική και θα πρέπει να γίνεται εύκολα και, αν είναι δυνατόν, οποιαδήποτε στιγμή. Κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος, όπως οι Bet365, Goalbet και Betshop, προσφέρουν επικοινωνία 24/7, ενώ όλες υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα.

Τέλος, σημαντική είναι και η ποικιλία εναλλακτικών επικοινωνίας. Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν την επικοινωνία μέσω e-mail, live chat και τηλεφώνου, ενώ κάποιες προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές, όπως Skype, Viber και Whatsapp.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.