Αναλύσεις Αγώνων

13/11/2019

betshop

betshop

100% ανανεωμένη

betshop

100% ανανεωμένη

 • Επιβράβευση και συνεχείς προσφορές*
 • Πολλές επιλογές στο live στοίχημα
 • Πληρωμές εντός ολίγων ωρών

Μας άρεσαν

 • Υψηλές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα
 • Live Chat Ελληνική Εξυπηρέτηση
 • 100% προσφορές*

Μας χάλασαν

 • Έλλειψη ποικιλίας ειδικών στοιχημάτων σε μπάσκετ και τένις

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

mobile / tablet

betshop Info

 • Στοιχηματική: betshop
 • Σελίδα: betshop.gr
 • Ιδρύθηκε: 1996
 • Χώρα άδειας: Malta

Betshop

Το σύνθημα που δίνει στα μέλη της η Betshop είναι το «γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα» και η εταιρία δε μένει μόνο στα λόγια. Από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα, η Betshop συνεχώς προσθέτει νέα αθλήματα, νέα στοιχήματα και νέες υπηρεσίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα της μπορεί να συναντήσει κανείς αγορές και υπηρεσίες που σπάνια βρίσκονται αλλού.

Παράλληλα, η Betshop έχει ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα προσφορών*, ενώ η ιστοσελίδα της για τα κινητά είναι κατάλληλα σχεδιασμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Ιστοσελίδα/Υπηρεσίες

Παρά τη μεγάλη ποικιλία επιλογών, η ιστοσελίδα της Betshop δεν είναι φορτωμένη και οι παίχτες μπορούν εύκολα να βρουν τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν, είτε από το μενού αθλημάτων είτε από τους πίνακες με τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας.

Στον τομέα των υπηρεσιών, από την άλλη, η Betshop διαπρέπει. Οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν cash out στο live στοίχημα, να φιλτράρουν αγώνες, σύμφωνα με τις αποδόσεις, να πραγματοποιήσουν αναλήψεις με χαμηλότερα όρια και να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία BOT, που τους στέλνει έτοιμα παρολί που έχουν προτιμήσει άλλοι παίχτες.

Ποικιλία επιλογών

Η Betshop καλύπτει τα δημοφιλέστερα αθλήματα και ακόμη περισσότερα. Οι επιλογές σε αθλήματα είναι σχεδόν 30, ενώ καλύπτονται κάθε είδους διοργανώσεις. Επιπλέον, στον τομέα των αγορών, οι παίχτες δε θα βρουν μόνο τις πιο συνηθισμένες, αλλά και πιο σπάνιες, όπως το ασιατικό χάντικαπ. Πρόκειται μια αγορά που δε συναντάμε συχνά στις ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Live Στοίχημα

Οι επιλογές είναι πολλές και στην κατηγορία του live στοιχήματα. Πέρα από τις συνηθισμένες επιλογές (βλέπε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις), η Betshop προσφέρει στοιχήματα και σε άλλα, λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Και σε αυτά μάλιστα οι επιλογές σε αγορές στοιχηματισμού είναι πολλές και δεν αφήνουν περιθώρια για παράπονα.

Live Streaming

Η Betshop διαθέτει την υπηρεσία live streaming και οι παίχτες μπορούν όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις σε έναν αγώνα μέσω των γραφημάτων αλλά και μέσω live βίντεο.

Στοίχημα από κινητό/tablet

Η Betshop έχει σχεδιάσει και μια ιστοσελίδα ειδικά για στοίχημα από το κινητό. Και σε αυτή, οι επιλογές είναι πολλές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται χρήσιμες. Το μόνο που έχουν να κάνουν ο παίχτες είναι να ανοίξουν τον browser του κινητού τους και να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση.

Προσφορές*

Οι προσφορές* δε λείπουν από την ιστοσελίδα στοιχήματος της Betshop. Οι παίχτες θα βρουν την πρώτη τους ανταμοιβή μόλις ανοίξουν νέο λογαριασμό και μεταφέρουν χρήματα σε αυτόν, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Σε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, αλλά και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Επίσης σημαντικό να αναφέρουμε τους πρωτότυπους διαγωνισμούς betshop bomb που διοργανώνει η betshop κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και προσφέρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα εγγεγραμμένα μέλη της!

Αθλήματα

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Μηχανοκίνητα, Moto GP, Γκολφ, Πυγμαχία, Χόκεϊ Επί Πάγου, Εκλογές, Ράγκμπι, Κρίκετ, Ιστιοπλοΐα, Χάντμπολ, Μπιτς Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο Σάλας, Βραβεία, Μικτές Πολεμικές Τέχνες, Floorball, Aussie Rules, Bandy, Μινγκ-Πονγκ, Χειμερινά Αθλήματα, Τηλεόραση, E-Sports, Νέτμπολ, Surf, Σκάκι

100% ανανεωμένη

 • Επιβράβευση και συνεχείς προσφορές*
 • Πολλές επιλογές στο live στοίχημα
 • Πληρωμές εντός ολίγων ωρών

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις