bwin

bwin

Αξεπέραστο Ζωντανό Στοίχημα! 21+ | UKGC

bwin

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ
21+ | UKGC

 • Μοντέρνα και φιλική στον χρήστη σελίδα
 • Πολύ καλές εφαρμογές για iOS και Android με alerts
 • Γρήγορες αναλήψεις

Μας άρεσαν

 • Πλούσιο σε επιλογές και στοιχήματα Live Betting
 • Live Streaming* στις μεγαλύτερες λίγκες
 • Δυνατότητα Cash Out*

Μας χάλασαν

 • Απουσία ασιατικών χάντικαπ
 • Δεν υποστηρίζονται συναλλαγές με Moneysafe

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

livestreaming

τρόποι κατάθεσης

mobile / tablet

ταχύτητα αναλήψεων

bwin Info

 • Στοιχηματική: bwin
 • Σελίδα: bwin.gr
 • Ιδρύθηκε: 1999
 • Χώρα άδειας: Ηνωμένο Βασίλειο (UK Gambling Commission)
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Email, τηλέφωνο, live chat
1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Εισαγωγή

H Bwin λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες στη χώρα μας. Άλλωστε, είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, χάρη στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει. Ανήκει στην εταιρία Sporting Odds Ltd., θυγατρική της GVC Holdings, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και ελέγχεται από την αγγλική επιτροπή παιχνιδιών (UKGC). Φυσικά έχει αποκτήσει και την άδεια νόμιμης δραστηριότητας για την ελληνική αγορά και προσφέρει ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες στους παίχτες από την Ελλάδα.

Η αισθητική της ιστοσελίδας της είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στον κόσμο και οι παίχτες θα βρουν σε αυτή χιλιάδες επιλογές, πρωτότυπες υπηρεσίες και πολλές προσφορές*. Επιπλέον, η Bwin προσφέρει και παιχνίδια του καζίνο, εικονικά αθλήματα και πόκερ. Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν προορισμό που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των Ελλήνων παιχτών, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν χρήματα με διαφορετικούς τρόπους και να εκμεταλλευτούν τις πλήρεις και αξιόπιστες υπηρεσίες της Bwin.

 

Εγγραφή στην Bwin

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και τα επίδοξα μέλη της Bwin θα πρέπει να ξεκινήσουν δημιουργώντας ένα νέο λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Μέσω αυτού του λογαριασμού θα μπορούν να συνδέονται στη Bwin, να χρησιμοποιούν τα χρήματα που καταθέτουν, να τοποθετούν στοιχήματα, να βλέπουν το ιστορικό τους και φυσικά να εισπράττουν τα κέρδη τους.

Η διαδικασία είναι απλή. Οι παίχτες θα πρέπει να πατήσουν το κίτρινο κουμπί στην κορυφή της σελίδας της Bwin για να εμφανιστεί η φόρμα εγγραφής. Αυτή ζητά αρκετά στοιχεία, αλλά οι παίχτες θα πρέπει να τα συμπληρώσουν όλα και σωστά. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση, το e-mail και άλλα προσωπικά στοιχεία (όπως η ηλικία), προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις του νόμου. Επιπλέον, θα πρέπει να διαλέξουν ένα όνομα χρήστη και ένα ασφαλές password για να μπορούν να συνδέονται κάθε φορά στη Bwin.

Μόλις συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, η διαδικασία εγγραφής θα ολοκληρωθεί και θα λάβουν ένα e-mail που θα ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Bwin Ταυτοποίηση

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, το επόμενο βήμα μετά το άνοιγμα λογαριασμού σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων. Οι παίχτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία τους (και ότι δεν είναι ανήλικοι), στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στη Bwin. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουν οπωσδήποτε ένα ψηφιακό αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και έναν λογαριασμό που να πιστοποιεί την διεύθυνσή τους. Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της σελίδας της Bwin είτε μέσω e-mail. Και μόλις εγκριθούν τα έγγραφα, οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως τον λογαριασμό που άνοιξαν.

 

Bwin γκανιότα και αποδόσεις

Η Bwin ανακοινώνει σε γενικές γραμμές αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, η Bwin καταφέρνει να ξεχωρίσει σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά όχι και στο ελληνικό. Οι αποδόσεις της σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται στις υψηλότερες της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι διατηρεί χαμηλή γκανιότα κατά μέσο όρο.

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα, ώστε να εξασφαλίζει κέρδη σε κάθε στοίχημα που τοποθετούν οι παίχτες. Και όσο χαμηλότερη είναι τόσο υψηλότερες είναι οι αποδόσεις. Στην περίπτωση της Bwin, η γκανιότα κυμαίνεται στο 5-7% (στον μέσο όρο της αγοράς), αλλά σε πολλές περιπτώσεις, όπως τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (το γαλλικό, το αγγλικό και άλλα), βρίσκεται λίγο κάτω από το 5%. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις της Bwin, ειδικά σε δημοφιλείς αγορές όπως του 1Χ2, να είναι άκρως ανταγωνιστικές.

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Αγορές στην Bwin

Η λίστα αθλημάτων που προσφέρονται για στοιχηματισμό στην Bwin είναι τεράστια και περιέχει περισσότερα από 40 σπορ που διεξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Bwin οι παίχτες δε θα βρουν μόνο τα δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, η Φόρμουλα 1, το μπέιζμπολ και άλλα, αλλά και πολλά εξωτικά αθλήματα, όπως το σνούκερ, το Nascar, το πινγκ πονγκ, το ΜΜΑ, το τρίαθλο, το μπάντι και πολλά ακόμα. Επιπλέον, η Bwin προσφέρει και κατηγορίες στοιχημάτων εκτός των γηπέδων, όπως στην πολιτική.

Κάθε άθλημα καλύπτεται πλήρως, με τις δημοφιλέστερες (και τις όχι ιδιαίτερα δημοφιλείς) διοργανώσεις να είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό. Επιπλέον, σε κάθε αγώνα, η Bwin προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές αγορές. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στις πιο απλές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, η διπλή ευκαιρία και άλλες, αλλά και σε πιο πρωτότυπες αγορές, που επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίζουν ακόμα και στα επόμενα γεγονότα ενός αγώνα.

Τέλος, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία Build A Bet, η οποία τους επιτρέπει να συνδυάζουν στοιχήματα από διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα μόνο δελτίο. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει πάρα πολλούς στοιχηματικούς συνδυασμούς στους παίχτες.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Bwin live betting

Σε αντίθεση με ένα απλό στοίχημα, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μετά από ανάλυση και χωρίς βιασύνη, το live στοίχημα απαιτεί άμεσες αποκρίσεις, ξεκάθαρες αποφάσεις και γρήγορες κινήσεις. Και η πλατφόρμα live στοιχήματος μπορεί να τα προσφέρει αυτά στους παίχτες. Η ιστοσελίδα του live στοιχήματος είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει γρήγορες κινήσεις, ενώ οι live αποδόσεις στα χιλιάδες διαθέσιμα σημεία αλλάζουν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, ο απλός σχεδιασμός της ιστοσελίδας επιτρέπει στους παίχτες να εντοπίζουν άμεσα όσα τους ενδιαφέρουν.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τις εξελίξεις, μέσω γραφικών που παρουσιάζουν τα σημαντικότερα σημεία του αγώνα (χρόνος, σκορ, στατιστικά και άλλα), οποιοδήποτε άθλημα και οποιονδήποτε αγώνα και αν επιλέξουν. Η Bwin άλλωστε προσφέρει καθημερινά εκατοντάδες αγώνες στο live στοίχημα, στα δημοφιλή και μη αθλήματα, και το πιο δύσκολο στην περίπτωση του live στοιχήματος είναι να διαλέξεις σε ποιον αγώνα θα στοιχηματίσεις και σε ποιες αγορές θα έχεις το νου σου για περισσότερες ευκαιρίες.

 

To live streaming* στην Bwin

Καλά και χρήσιμα τα γραφικά και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Bwin, αλλά η επιτυχία του live στοιχήματος βρίσκεται στην ολοκληρωμένη εικόνα ενός αγώνα. Για αυτό το λόγο, οι παίχτες που στοιχηματίζουν live θα πρέπει να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, ώστε να αποκτούν μια πλήρη εικόνα για τη δυναμική των δύο αντιπάλων και να μπορούν να εντοπίζουν αποτελεσματικότερα τις ευκαιρίες που κρύβονται σε μια αναμέτρηση.

Για αυτό το λόγο, η Bwin προσφέρει στα μέλη της και την υπηρεσία του live streaming*. Μέσω αυτής, η Bwin μεταδίδει ζωντανά* επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων. Το πρόγραμμα μεταδόσεων είναι μεγάλο και ανά πάσα στιγμή μεταδίδονται αρκετοί αγώνες στην ιστοσελίδα της Bwin. Η μετάδοση μάλιστα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και οι καθυστερήσεις είναι μικρές. Οι παίχτες που διαθέτουν και καλή σύνδεση στο ίντερνετ μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά* τους αγώνες, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις, και να βλέπουν τις εξελίξεις ζωντανά, ώστε να αποφασίζουν πού βρίσκονται οι καλύτερες ευκαιρίες και να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η υπηρεσία τέλος προσφέρεται σε όσους έχουν λογαριασμό και έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση στην Bwin.

 

Cash Out* στην Bwin

To cash out* είναι μία από τις δημοφιλέστερες και πιο χρήσιμες υπηρεσίες για τους παίχτες του online στοιχήματος, αφού τους δίνει τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους και τους επιτρέπει να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, πριν ανατραπεί ένα θετικό αποτέλεσμα ή πριν χάσουν όλα τα χρήματά τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Bwin, όπου οι παίχτες έχουν δύο επιλογές στη διάθεσή τους.

Cash out*: Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο στα περισσότερα αθλήματα και σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονά ή παρολί στοιχήματα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όταν οι παίχτες τοποθετήσουν ένα στοίχημα θα βλέπουν όσο είναι ανοιχτό το κουμπί του cash out* και την τρέχουσα αξία του. Αν πατήσουν το κουμπί, το στοίχημά τους θα κλείσει και θα εισπράξουν το αναγραφόμενο ποσό.

Αυτόματο cash out*: Ισχύουν οι ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις με το απλού cash out*, με μία μόνο διαφορά. Οι παίχτες δε χρειάζεται να παρακολουθούν το στοίχημά τους, ώστε να πατήσουν το κουμπί του cash out* την κατάλληλη στιγμή. Χάρη στην αυτοματοποιημένη λειτουργία του μπορούν να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο ποσό και μόλις το στοίχημα φτάσει σε αυτό, θα κλείσει αυτόματα και θα μεταφέρει τα χρήματα στον λογαριασμό του παίχτη.

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Bwin mobile betting

Οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος προτιμούν τώρα πια να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού ή του τάμπλετ τους. Το mobile betting είναι ακόμα πιο πρακτικό από το online, αφού οι παίχτες δε χρειάζεται να είναι στο σπίτι ή στο γραφείο τους, για να αναζητήσουν ένα στοίχημα, να το τοποθετήσουν ή να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα.

Το mobile betting είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Bwin και οι παίχτες έχουν τρεις επιλογές, για να τοποθετούν στοιχήματα μέσω κινητού. Η πρώτη είναι να επισκεφτούν τη mobile ιστοσελίδα από το κινητό τους, η δεύτερη να κατεβάσουν το app για Android κινητό και η τρίτη για iOS. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πάντα μέσω κινητού τους. Θα μπορούν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή στο live, να καταθέτουν χρήματα ή να μεταφέρουν κέρδη, να κάνουν cash out, να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να βλέπουν στατιστικά ή ζωντανά αποτελέσματα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

 

Bwin Casino & Live Casino

Το στοίχημα δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της Bwin. Η ιστοσελίδα διατηρεί και δύο καζίνο, ένα με παιχνίδια που διεξάγονται αυτόματα, όπως φρουτάκια επιτραπέζια και άλλα, και ένα με παιχνίδια που διεξάγονται από ζωντανούς ντίλερ. Η ποικιλία παιχνιδιών και στα δύο καζίνο είναι τεράστια, αφού οι επιλογές των παιχτών ξεπερνούν τις 2400 και καλύπτουν όλα τα γούστα: φρουτάκια, επιτραπέζια, άμεσης νίκης, πόκερ και άλλα. Ειδικά στα φρουτάκια βρίσκονται οι περισσότερες επιλογές, αφού οι εκατοντάδες τίτλοι περιέχουν παιχνίδια με διαφορετικές θεματολογίες (από ταινίες έως την αρχαία Ελλάδα), διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού, μικρά ή μεγάλα τζακπότ και πολλές ακόμα διαφορές.

Όσο για τα λογισμικά που χρησιμοποιεί η Bwin για το καζίνο της είναι πολλά. Η Bwin συνεργάζεται με πολλές εταιρίες λογισμικού, όπως η Playtech, η Microgamimg, η IGT, η Playson, η Play N’Go και αρκετές ακόμα. Από την άλλη, στο live καζίνο συνδυάζονται δύο κορυφαία λογισμικά: της Evolution Gaming και της Playtech.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Συναλλαγές στην Bwin

Οι παίχτες που θέλουν να μεταφέρουν χρήματα προς και από τον λογαριασμό που διατηρούν στην Bwin δεν έχουν παρά να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να επιλέξουν τη μέθοδο που τους εξυπηρετεί περισσότερο. Η Bwin προσφέρει πολλές μεθόδους και μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε παίχτη στον συγκεκριμένο τομέα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις μεθόδους που υποστηρίζει η Bwin.

 

Κατάθεση

 • Viva Wallet
 • Paysafe Card
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Skrill 1-Tap
 • Fast Bank Transfer
 • Promo Code

 

Ανάληψη

 • Viva Wallet
 • Paysafe Card
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Fast Bank Transfer

 

Bwin εξυπηρέτηση πελατών

H Bwin έχει δημιουργήσει έναν υπεραναλυτικό οδηγό που επιτρέπει στους παίχτες να λύσουν κάθε απορία που μπορεί να έχουν όσο στοιχηματίζουν ή παίζουν στα παιχνίδια του καζίνο. Ο οδηγός καλύπτει τα στοιχήματα, τις συναλλαγές, τη δημιουργία λογαριασμού και πολλά ακόμα και έχει απαντήσεις για κάθε απορία ή πρόβλημα. Όσοι δε βρουν την απάντηση που ψάχνουν όμως μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bwin μέσω e-mail και να λύνουν οτιδήποτε προκύψει.

 

Υπεύθυνο στοίχημα στην Bwin

Ακόμη και οι παίχτες που ενδεχομένως παρασυρθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους έχουν την Bwin στο πλευρό τους. Η ιστοσελίδα προσφέρει υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού και οι παίχτες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από τους ειδικούς. Η Bwin συνεργάζεται με το Τμήμα Εθισμού του Cambridge Health Alliance, εκπαιδευτικό εταίρο του Harvard Medical School, και η ομάδα της εργάζεται παρέχοντας συστάσεις στους παίχτες για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Αν μάλιστα εντοπιστεί παίχτης που αντιμετωπίζει εθισμό στον τζόγο, η πρόσβασή του στα παιχνίδια θα διακοπεί και θα παραπεμφθεί σε φορείς που μπορούν να τον βοηθήσουν από κοντά.

 

Προσφορές* και λοιπές υπηρεσίες

Το πρόγραμμα προσφορών* της Bwin είναι πλούσιο και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν καθημερινά επιβραβεύσεις*. Πολλές προσφορές* είναι διαθέσιμες και στο καζίνο, ενώ δε λείπουν ούτε οι διαγωνισμοί που μοιράζουν σχεδόν καθημερινά πλούσια έπαθλα*. Για περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε προσφορά* όμως θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Bwin. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας θα μπορέσετε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Εκτός από προσφορές* όμως η Bwin προσφέρει και κάποιες υπηρεσίες, όπως το Build A Bet και το Edit My Bet, που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα ανοιχτά στοιχήματα.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Γιατί να παίξετε στην Bwin

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε τη Bwin και μια συνοπτική παράθεσή τους βρίσκεται παρακάτω:

 • Μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Απλό και αυτόματο cash out
 • Πρωτότυπες υπηρεσίες
 • Μεγάλη γκάμα συναλλαγών
 • Λειτουργική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία διεθνούς επιπέδου
 • Live betting και live streaming
 • Πλούσιες προσφορές*
1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+ | UKGC

21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

Συχνές ερωτήσεις για τη Bwin

Ειδικά οι πιο άπειροι παίχτες μπορούν να έχουν αρκετές απορίες σχετικά με τον στοιχηματισμό και τις υπηρεσίες στην Bwin και, με βάση τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

 • Πώς ανοίγω λογαριασμό στην Bwin;

  Στην κορυφή της κεντρικής σελίδας της Bwin βρίσκεται το κουμπί της εγγραφής, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού.

  Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που ζητά η Bwin, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, ηλικία και διεύθυνση, μεταξύ άλλων. Στο δεύτερο στάδιο θα πρέπει να επιλέξετε και τους κωδικούς ασφαλείας του λογαριασμού σας, ώστε να συνδέεστε κάθε φορά.

  Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων, θα λάβετε ένα e-mail που θα τον ενεργοποιήσει.

 • Πώς κάνω ταυτοποίηση στοιχείων στην Bwin;

  Η ταυτοποίηση στοιχείων είναι μια ακόμη υποχρεωτική διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται με ευκολία στην ιστοσελίδα της Bwin.

  Είτε μετά το τέλος της εγγραφής είτε σε οποιαδήποτε στιγμή πριν την πρώτη σας ανάληψη, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον τομέα της ταυτοποίησης στοιχείων του λογαριασμού σας και να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα (ταυτότητα ή διαβατήριο και βεβαίωση κατοικίας, όπως για παράδειγμα λογαριασμό).

  Τα έγγραφα αυτά μπορείτε να τα ανεβάσετε στον server της Bwin ή να τα στείλετε μέσω e-mail στο κατάλληλο τμήμα του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. Μόλις εγκριθούν, ο λογαριασμός σας θα λειτουργεί 100% νόμιμα.

 • Πώς κάνω κατάθεση χρημάτων στην Bwin;

  Κάθε φορά που συνδέεστε στον λογαριασμό σας bwin, το κίτρινο κουμπί της κατάθεσης θα βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Πατώντας το, θα εμφανιστούν οι τρόποι που υποστηρίζει η Bwin: Viva Wallet, Paysafe Card, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Skrill 1-Tap, Fast Bank Transfer, Promo Code.

  Κάθε τρόπος απαιτεί ελαφρώς διαφορετική διαδικασία κατάθεσης και χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή, αν και οι περισσότεροι την ολοκληρώνουν άμεσα.

 • Πώς κάνω ανάληψη χρημάτων στην Bwin;

  Στην ενότητα του λογαριασμού σας της bwin βρίσκεται και η επιλογή ανάληψης των κερδών σας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση χρημάτων και έχετε ταυτοποιήσει τα στοιχεία σας.

  Επιλέγοντας την ανάληψη, θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους: Viva Wallet, Paysafe Card, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Fast Bank Transfer. Όπως και στις αναλήψεις, κάθε τρόπος απαιτεί διαφορετικές διαδικασίες και ολοκληρώνεται σε διαφορετικό χρονικό διάστημα.

 • Πώς στοιχηματίζω μέσω κινητού στην Bwin;

  Για να μεταφερθείτε απλά στην bwin mobile σελίδα στοιχήματος μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση στον browser του κινητού σας.

  Εκεί θα βρείτε και τα δύο apps που έχει σχεδιάσει η Bwin και είναι κατάλληλα για Android και iOS κινητό. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε τα apps από το Google Play ή το App Store και να τα εγκαταστήσετε στο κινητό σας.

 • Πώς χρησιμοποιώ το cash out* της Bwin;

  Η Bwin προσφέρει δύο τρόπους για να κάνετε cash out* στα στοιχήματά σας.

  Ο πρώτος είναι ο συνηθισμένος: όταν το στοίχημά σας είναι ανοιχτό, θα βλέπετε ένα κουμπί και το ποσό επιστροφής, το οποίο θα λάβετε αν πατήσετε το κουμπί του cash out* και κλείσετε το στοίχημά σας.

  Ο δεύτερος είναι το αυτόματο cash out*: σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε το ανοιχτό στοίχημα και τις ρυθμίσεις cash out*, όπου θα επιλέξετε το ποσό cash out*. Με αυτόν τον τρόπο, το στοίχημά σας θα κλείσει αυτόματα, χωρίς να απαιτείται το πάτημα του κουμπιού του cash out*.

 • Πώς χρησιμοποιώ το Build A Bet της Bwin;

  Το Build A Bet της Bwin σας επιτρέπει να συνδυάσετε στοιχήματα σε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα.

  Για να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που να έχει το σήμα Build A Bet και έπειτα να επιλέξετε την υπηρεσία από τη λίστα των κατηγοριών στοιχηματισμού του αγώνα. Σε αυτό το σημείο θα παρουσιαστούν οι επιλογές σας και δεν έχετε παρά να τις προσθέσετε στο κουπόνι σας.

 • Πώς χρησιμοποιώ το Edit My Bet της Bwin;

  Χάρη στο Edit My Bet της Bwin μπορείτε να επεξεργαστείτε ανοιχτά στοιχήματα και να αλλάξετε το ποσό, τις επιλογές ή άλλα χαρακτηριστικά του.

  Για να επεξεργαστείτε ένα ανοιχτό στοίχημα, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα των ανοιχτών στοιχημάτων σας και να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Έπειτα, θα μπορείτε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του, να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές και να περιμένετε να διευθετηθεί.

 • Πώς παρακολουθώ ζωντανά* αγώνες μέσω της Bwin;

  Η υπηρεσία Bwin live streaming* βρίσκεται στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος. Οι αγώνες που είναι διαθέσιμοι σε ζωντανή μετάδοση* συνοδεύονται από το σχετικό σηματάκι. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τους ανοίξουν και να επιλέξουν το live streaming* στην ενότητα media.

  Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει*, χωρίς να χρειάζεται η τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος αρκεί ο λογαριασμός να διαθέτει διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο.

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω με την Bwin;

  Η Bwin προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω e-mail. Oι παίχτες μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ή να στείλουν ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ολόκληρο το 24ωρο, απλά επιλέγοντας τον τομέα της βοήθειας.

 • Πώς βάζω όρια στην Bwin;

  Στην ενότητα του λογαριασμού σας στη Bwin βρίσκονται οι ρυθμίσεις και εκεί μπορείτε μεταξύ άλλων να βάλετε όρια στις καταθέσεις και στον χρόνο παιχνιδιού σας. Επιπλέον μπορείτε να ζητήσετε προσωρινή διακοπή του λογαριασμού σας. Η διαδικασία είναι απλή και θα βρείτε όλες τις επιλογές υπεύθυνου στοιχηματισμού στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, στην ενότητα του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Με αξεπέραστο Ζωντανό Στοίχημα!

 • Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό
 • Υψηλές αποδόσεις
 • Live alerts μέσω της εφαρμογής Bwin Sports*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777.Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.Υπεύθυνο Παιχνίδι.