Stoiximan

Stoiximan

Άμεσες Πληρωμές! 21+ | MGA

Stoiximan

Πολλές ειδικές αγορές

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαία πλατφόρμα και mobile
 • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών!

Μας άρεσαν

 • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, ebanking και ελληνικές κάρτες

Μας χάλασαν

 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Να μην υπάρχει χρέωση στη 2η ανάληψη με τραπεζική μεταφορά

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

livestreaming

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

mobile / tablet

Stoiximan Info

 • Στοιχηματική: Stoiximan
 • Σελίδα: stoiximan.gr
 • Ιδρύθηκε: 2012
 • Χώρα άδειας: Ελλάδα
 • Εξυπηρέτηση πελατών: ● Live Chat : 24/7 ● Email (support@stoiximan.gr) : 24/7 ● Messenger (GR) : 24/7 ● Viber (https://chats.viber.com/stoiximan) : 24/7 ● WhatsApp (+30 6948874085) : 24/7 ● Call Center (2111983005) : 24/7 ● Call back Service: 10:00 - 22:00
1
5 / 5
TOTAL SCORE

Άμεσες Πληρωμές! 21+ | MGA

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Εισαγωγή

Η Stoiximan λειτουργεί πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι μία από τις ελάχιστες στοιχηματικές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους Έλληνες παίχτες και δεν αποτελούν απλά μεταφρασμένες εκδοχές ιστοσελίδων του εξωτερικού. Τη διαχείριση της Stoiximan έχει αναλάβει η εταιρία GML Interactive Ltd., η οποία εδρεύει στη Μάλτα και έχει αποκτήσει την ελληνική άδεια. Έτσι, η εταιρεία ελέγχεται και από την Ε.Ε.Ε.Π. αλλά και από την MGA. Η ιδιοκτήτρια GML Interactive Ltd. μάλιστα αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΟΠΑΠ, γεγονός που σημαίνει ότι η διαχείριση της Stoiximan ανήκει πλέον στον γνωστό όμιλο.

Η Stoiximan δεν αποτελεί μόνο μια από τις πιο παλιές ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις δημοφιλέστερες. Οι επιδόσεις της βρίσκονται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, η Stoiximan δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ρουμανία και η Πορτογαλία, με διαφορετικά εμπορικά σήματα.

 

Εγγραφή στην Stoiximan

Η είσοδος στον κόσμο του online στοιχήματος και της Stoiximan ξεκινά από μια απλή, αλλά απαραίτητη διαδικασία. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας θα πρέπει να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό, στον οποίο θα διατηρούν τα χρήματά τους που θα χρησιμοποιούν για τα στοιχήματα.

Για να ξεκινήσουν τη διαδικασία εγγραφής, οι παίχτες θα πρέπει να πατήσουν το κατάλληλο κουμπί στην κορυφή της αρχικής σελίδας της Stoiximan, για να εμφανιστεί η φόρμα εγγραφής. Η φόρμα απαιτεί από τους παίχτες να συμπληρώσουν μια σειρά από απαραίτητα στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλικία, διεύθυνση και e-mail. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να είναι αληθινά, γιατί θα ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης, προκειμένου να ενεργοποιηθεί πλήρως ο λογαριασμός. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν όνομα χρήστη και κωδικό, για να συνδέονται κάθε φορά στον λογαριασμό τους.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι παίχτες θα λάβουν ένα e-mail επιβεβαίωσης και θα ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους. Και έτσι θα ξεκινήσει η καριέρα τους στην Stoiximan!

 

Stoiximan Ταυτοποίηση

O ελληνικός νόμος απαιτεί από τους παίχτες που ανοίγουν νέο λογαριασμό σε οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα να ταυτοποιούν τα στοιχεία τους. Έτσι, αποφεύγονται φαινόμενα στοιχηματισμού από ανήλικους, αλλά και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η διαδικασία είναι βαρετή, αλλά απαραίτητη, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας, να τοποθετήσετε στοιχήματα και να εισπράξετε τα κέρδη σας.

H Stoiximan δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να ανεβάσουν σε ασφαλή σελίδα τα απαραίτητα έγγραφα (ταυτότητα, λογαριασμοί ΔΕΚΟ κτλ.) ή να τα στείλουν με e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Stoiximan γκανιότα και αποδόσεις

Η Stoiximan προσφέρει σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Αν και δεν ξεχωρίζει κάποιο συγκεκριμένοι πρωτάθλημα ή αποδόσεις που να προσφέρονται με κορυφαίες αποδόσεις, οι παίχτες θα βρουν αρκετές ανταγωνιστικές αποδόσεις που κάποιες φορές είναι καλύτερες από εκείνες του ανταγωνισμού, ειδικά σε πρωταθλήματα όπως η Bundesliga.

Η γκανιότα που διατηρεί η Stoiximan είναι η προμήθεια που απαιτείται για να εξασφαλίζει κέρδη σε κάθε στοίχημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στην περίπτωση του Stoiximan, η γκανιότα κινείται περίπου στον μέσο όρο (5-7%), με ορισμένες διοργανώσεις να ξεχωρίζουν, αφού προσφέρονται συνήθως με χαμηλότερη γκανιότα. Τέτοιες διοργανώσεις είναι η ελληνική Super League, η γερμανική Bundesliga και άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Τέλος, μία από τις προσφορές* της Stoiximan εξανεμίζει τη γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου! Η 0% γκανιότα** είναι μια προσφορά* που ισχύει στα στοιχήματα του 1Χ2 επιλεγμένων αγώνων και προσφέρεται καθημερινά, αυξάνοντας τις αποδόσεις πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και μοιράζοντας περισσότερα κέρδη.

1
5 / 5
TOTAL SCORE

Άμεσες Πληρωμές! 21+ | MGA

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Αγορές στην Stoiximan

H ποικιλία επιλογών στο online στοίχημα είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας και η Stoiximan το γνωρίζει καλά αυτό. Άλλωστε, προσφέρει πιθανότατα τη μεγαλύτερη ποικιλία αθλημάτων, διοργανώσεων και αγορών στην ελληνική αγορά. Η τεράστια λίστα επιλογών του ξεκινά από τα αθλήματα, όπου συναντάμε τα δημοφιλέστερα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις), τα συνηθισμένα (αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, σνούκερ) και τα ασυνήθιστα (ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, πάλη). Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και δεν τελειώνουν με τα αθλήματα, αφού η Stoiximan προσφέρει και στοιχήματα στη διασκέδαση και στην πολιτική, με μία από τις μεγαλύτερες γκάμες επιλογών.

Και στις διοργανώσεις, η Stoiximan δεν προσφέρει μόνο τις βασικές κάθε αθλήματος, αλλά και κάποιες μικρότερες, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Αλλά η μεγαλύτερη ποικιλία βρίσκεται στον τομέα των αγορών, όπου οι παίχτες θα συναντήσουν πάρα πολλές επιλογές. Μπορούν να στοιχηματίζουν άλλωστε στο τελικό αποτέλεσμα, στο σκορ, στο ημίχρονο, στους σκόρερ, στον αριθμό των γκολ, των κόρνερ και των καρτών, στα λεπτά του αγώνα, στα ειδικά και στο ασιατικό χάντικαπ.

Η Stoiximan τέλος είναι μία από τις ελάχιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα που προσφέρουν τη δυνατότητα συνδυασμού στοιχημάτων διαφορετικών αγορών από τους ίδιους αγώνες. Η σχετική υπηρεσία ονομάζεται Matchcombo και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε παρολί με στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα, αρκεί να μην είναι αντικρουόμενα.

 

Stoiximan live betting

Το live στοίχημα είναι η πεμπτουσία του στοιχήματος, αφού οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε έναν αγώνα και να βρίσκουν ευκαιρίες που μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως ένα στοίχημα που συμφέρει και να περιμένουν να διευθετηθεί ως κερδισμένο!

Το live στοίχημα είναι διαθέσιμο και στην Stoiximan και οι παίχτες που θα ανοίξουν την ειδική πλατφόρμα θα συναντήσουν πάρα πολλές επιλογές, σχεδόν όσες είναι διαθέσιμες και στην κανονική σελίδα του στοιχήματος. Αν ο αγώνας έχει ξεκινήσει μπορούν απλά να τον επιλέξουν, να δουν σε τι φάση βρίσκεται και να επιλέξουν τα στοιχήματα και τις αποδόσεις που τους βολεύουν.

Το live στοίχημα όμως είναι και μια ευαίσθητη υπηρεσία, η οποία απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια και τρομερά έγκυρη πληροφόρηση. Και η Stoiximan τα προσφέρει όλα αυτά σε μια πλατφόρμα που χαρακτηρίζεται από τις πολλές επιλογές, την ταχύτητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα και στην ανακοίνωση αποδόσεων. Και σε όλους τους αγώνες του live στοιχήματος είναι διαθέσιμες οι περισσότερες υπηρεσίες και προσφορές* της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

To live streaming* στην Stoiximan

Κάθε παίχτης που στοιχηματίζει live θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στο γήπεδο του αγώνα που τον ενδιαφέρει. Η Stoiximan προσφέρει πολλές τέτοιες πληροφορίες σε κάθε αγώνα, αλλά οι περισσότερες βρίσκονται στην υπηρεσία live streaming*. Μέσω αυτής, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθήσουν κορυφαίους αγώνες του live στοιχήματος σε ζωντανή σύνδεση και να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα των αναμετρήσεων, πριν στοιχηματίσουν. Εναλλακτικά, μπορούν απλά να παρακολουθήσουν έναν αγώνα, είτε έχουν στοιχηματίσει σε αυτόν είτε όχι.

Η υπηρεσία live streaming* της Stoiximan καλύπτει μια τεράστια γκάμα επιλογών, ειδικά στα κορυφαία αθλήματα (από το Champions League έως το NBA) και είναι διαθέσιμη* στα μέλη του, τα οποία μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

 

Cash Out* στην Stoiximan

Η υπηρεσία cash out* έχει αναδειχθεί σε αγαπημένη δυνατότητα των παιχτών του στοιχήματος από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και πλέον όλοι απαιτούν από την ιστοσελίδα που έχουν ανοίξει λογαριασμό να τους την προσφέρει. H Stoiximan προσφέρει cash out* σε μεγάλο αριθμό στοιχημάτων, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση ή το άθλημα.

Χάρη στο cash out*, οι παίχτες μπορούν να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να παίρνουν μειωμένα κέρδη (εξαλείφοντας το ρίσκο) ή να περιορίζουν τις απώλειές τους. Στη Stoiximan, η διαδικασία γίνεται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και ολοκληρώνεται ταχύτατα και άμεσα, περιορίζοντας έτσι το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα.

Οι παίχτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το cash out* πάντως θα κάνουν καλά να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας, γιατί δεν ισχύει συνέχεια και σε όλα τα στοιχήματα.

1
5 / 5
TOTAL SCORE

Άμεσες Πληρωμές! 21+ | MGA

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Stoiximan mobile betting

Το online στοίχημα αποτέλεσε επανάσταση, γιατί σήμαινε ότι οι παίχτες δε χρειαζόταν να επισκεφτούν κάποιο πρακτορείο και να στοιχηματίσουν μπροστά στον υπολογιστή τους. Η επόμενη επανάσταση όμως ήταν ακόμα μεγαλύτερη και το mobile betting σημαίνει ότι οι παίχτες δεν είναι καν αναγκασμένοι να μείνουν σπίτι τους μπροστά στον υπολογιστή για να στοιχηματίσουν ή να παρακολουθήσουν έναν αγώνα!

Η Stoiximan προσφέρει φυσικά και mobile betting και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω κινητού ή τάμπλετ σε όλους τους διαθέσιμους αγώνες. Όσοι δεν έχουν χρόνο ή όρεξη να κάτσουν μπροστά στον υπολογιστή τους μπορούν απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Stoiximan μέσω του κινητού τους ή να κατεβάσουν το app για Android ή iOS κινητό. Η δεύτερη επιλογή είναι καλύτερη, αφού προσφέρει πολλές περισσότερες υπηρεσίες, όπως και το αποκλειστικό φωνητικό στοίχημα!

Όπως και η ιστοσελίδα, το app είναι απόλυτα ασφαλές και προσφέρει στους παίχτες όλες τις υπηρεσίες και δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στην Stoiximan, μεταξύ των οποίων το Matchcombo, το cash out, το live streaming και η 0% γκανιότα.

 

Stoiximan Casino & Live Casino

Εκτός από τη σελίδα του στοιχήματος, η Stoiximan προσφέρει και 4 ιντερνετικά καζίνο, με παιχνίδια που διεξάγονται αυτόματα ή από πραγματικούς ντίλερ. Σε κάθε καζίνο κυριαρχούν παιχνίδια διαφορετικών εταιριών λογισμικού, αλλά όλα τους φέρουν την υπογραφή κορυφαίων σχεδιαστών, όπως οι Playtech, NetEnt και Evolution Gaming.

Η ποικιλία σε όλα τα καζίνο είναι τεράστια και περιλαμβάνει φρουτάκια, επιτραπέζια, βίντεο πόκερ και άλλα παιχνίδια. Ειδικά στα live καζίνο (Live και Live Vegas), οι παίχτες δε θα συναντήσουν μόνο τα κλασικά παιχνίδια (ρουλέτα, μπλακτζάκ και άλλα), αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια που θυμίζουν τηλεπαιχνίδι, όπως τα Monopoly, Dream Catcher, Crazy Time και Deal Or No Deal.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Συναλλαγές στην Stoiximan

Κάθε στοίχημα που τοποθετούν τα μέλη της Stoiximan έχουν μια βασική αποστολή: να φέρνουν κέρδη. Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο να υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στα στοιχήματα και ανάληψης των κερδών που θα αποφέρουν. H Stoiximan έχει δώσει μεγάλη βάση σε αυτές τις δύο δυνατότητες και προσφέρει τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση

 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική πληρωμή
 • IRIS
 • Viva Spot
 • Viva Wallet
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Paysafe

Ανάληψη

 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική πληρωμή
 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Paysafe
 • Skrill
 • Neteller
 • Viva Wallet

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο και η Stoiximan εγγυάται την ασφάλεια των χρημάτων σας. Επιπλέον, ενώ οι περισσότεροι μέθοδοι ανάληψης συνοδεύονται από χρεώσεις (προμήθειες των μεσαζόντων), η Stoiximan υπόσχεται να πραγματοποιεί δωρεάν τις 8 πρώτες αναλήψεις κάθε μήνα.

 

Stoiximan εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός τομέας στο online στοίχημα, όπου οι παίχτες δε μπορούν να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον υπάλληλο για να ρωτήσουν αυτό που θέλουν. Η Stoiximan φροντίζει για την εξαιρετική ποιότητα της επικοινωνίας, προσφέροντας δυνατότητα συνομιλίας ολόκληρο το 24ωρο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους:

 • E-mail
 • Live Chat
 • Tηλέφωνο
 • Viber
 • Whatsapp

 

Υπεύθυνο στοίχημα στην Stoiximan

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που το στοίχημα παύει να είναι διασκεδαστικό και μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Οι παίχτες που πιστεύουν ότι το έχουν παρακάνει και πως αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να προφυλαχθούν, χάρη στις υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού της Stoiximan. Αναλυτικότερα, η Stoiximan προσφέρει links σε φορείς που μπορούν να βοηθήσουν άτομα που ήδη αντιμετωπίζουν εθισμό στον τζόγο, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα ελέγχου κάθε προβλήματος, μέσω διαφορετικών τρόπων. Τέτοιοι τρόποι είναι η θέσπιση ορίων κατάθεσης, η αίτηση προσωρινής ή μόνιμης διακοπής (μέσω εθελοντικού αποκλεισμού) και μια σειρά από οδηγούς που ενημερώνουν τους παίχτες.

 

Προσφορές* και λοιπές υπηρεσίες

Από τη στιγμή που ο νόμος δεν επιτρέπει την ολοκληρωτική προώθηση προσφορών* των στοιχηματικών ιστοσελίδων, θα πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας το πλούσιο πρόγραμμα ανταμοιβών* της Stoiximan. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας θα μπορέσετε να δείτε το σύνολο των προσφορών* που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στην Stoiximan, προκειμένου να διεκδικήσετε αυξημένα κέρδη, να μειώσετε το ρίσκο σας ή να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια έπαθλα*. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε προσφοράς*.

1
5 / 5
TOTAL SCORE

Άμεσες Πληρωμές! 21+ | MGA

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Γιατί να παίξετε στην Stoiximan

Η Stoiximan είναι τόσο δημοφιλής στην ελληνική αγορά γιατί σας δίνει πολλούς λόγους για να την προτιμήσετε. Παραπάνω αναλύσαμε τα σημεία-κλειδιά για κάθε παίχτη του στοιχήματος και τα δυνατά χαρτιά της Stoiximan και σας παρουσιάσαμε τους περισσότερους από αυτούς τους λόγους. Συνοπτικά, οι βασικότεροι από αυτούς είναι οι παρακάτω:

 • Τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών
 • Ικανότατη πλατφόρμα live στοιχήματος
 • Κορυφαίο app με αποκλειστικές λειτουργίες
 • Πλούσιο πρόγραμμα προσφορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Live streaming
 • Υπηρεσίες που δε θα συναντήσετε αλλού
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Μεγάλη ποικιλία τρόπων κατάθεσης/ανάληψης
 • Επικοινωνία 24/7 με πολλούς τρόπους
 • Περισσότερα παιχνίδια καζίνο από όσα προλαβαίνετε να παίξετε

Συχνές ερωτήσεις για τη Stoiximan

Ειδικά οι πιο άπειροι παίχτες μπορούν να έχουν αρκετές απορίες σχετικά με τον στοιχηματισμό και τις υπηρεσίες στην Stoiximan και, με βάση τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

 • Πώς ανοίγω λογαριασμό στην Stoiximan;

  Η διαδικασία εγγραφής και δημιουργίας νέου λογαριασμού στην Stoiximan δε διαφέρει σε σχέση με άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

  Στην κορυφή της ιστοσελίδας θα δείτε το κόκκινο κουμπί της εγγραφής και πατώντας το θα εμφανιστεί η ειδική φόρμα. Εκεί θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλικία, διεύθυνση, e-mail και όνομα χρήστη / κωδικό). Μόλις συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία θα σας σταλεί ένα e-mail για να επιβεβαιώσετε το άνοιγμα του λογαριασμού σας.

 • Πώς κάνω ταυτοποίηση στοιχείων στην Stoiximan;

  Ο νόμος απαιτεί να πραγματοποιήσετε ταυτοποίηση στοιχείων σε οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα και στη Stoiximan μπορείτε να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα μέσω της ιστοσελίδας (upload) ή e-mail.

  Θα χρειαστεί να στείλετε ένα αντίγραφο εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) και έναν λογαριασμό στο όνομά σας που να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας. Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να στείλετε μια βεβαίωση από το ΚΕΠ.

 • Πώς κάνω κατάθεση χρημάτων στην Stoiximan;

  Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στην Stoiximan θα πρέπει πρώτα να καταθέσετε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας, μέσω των διαθέσιμων μεθόδων (Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, Τραπεζική πληρωμή, IRIS, Viva Spot, Viva Wallet, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Paysafe).

  Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας θα δείτε το κουμπί της κατάθεσης. Αυτό σας οδηγεί στις συναλλαγές, όπου θα επιλέξετε τον τρόπο κατάθεσης και το ποσό που θα μεταφέρετε. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια διαφορετική διαδικασία και να περιμένετε διαφορετικό χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

 • Πώς κάνω ανάληψη χρημάτων στην Stoiximan;

  Στον λογαριασμό σας υπάρχει η επιλογή «Κινήσεις» από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την ανάληψη και να μεταφέρετε τυχόν κέρδη σας.

  Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη όμως είναι απαραίτητο να έχετε ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σας. Στον συγκεκριμένο τομέα, όπως και στις καταθέσεις, θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους (εμφανίζονται μόνο οι τρόποι που έχετε χρησιμοποιήσει για κατάθεση) και το ποσό της ανάληψης.

  Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί και πάλι σε διάστημα που εξαρτάται από τον τρόπο που θα επιλέξετε.

 • Πώς στοιχηματίζω μέσω κινητού στην Stoiximan;

  Η Stoiximan σας επιτρέπει να τοποθετείτε στοιχήματα και να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία και μέσω του κινητού σας. Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφτείτε τη Stoiximan μέσω κινητού και να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε μέσω του browser σας ή θα κατεβάσετε το κατάλληλα σχεδιασμένο app.

  Το app βρίσκεται και στα App Store (iPhone) και Google Play (Android) και στη σελίδα της Stoiximan και μπορείτε να το κατεβάσετε και να συνδέεστε μέσω αυτού στον λογαριασμό σας.

 • Πώς χρησιμοποιώ το cash out* της Stoiximan;

  Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Stoiximan cash out* που είναι διαθέσιμη στην Stoiximan θα πρέπει να έχετε ανοιχτό κάποιο στοίχημα που να προσφέρεται για cash out*.

  Στο δελτίο του ανοιχτου στοιχήματος θα εμφανίζεται ένα κουμπί που γράφει cash out* και κάτω από αυτό θα εμφανίζεται το ποσό που θα σας αποφέρει αν το κλείσετε πρόωρα. Εφόσον το cash out* είναι ενεργό και πατήσετε το κουμπί, θα κλείσει το στοίχημα και τα κέρδη θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας.

 • Πώς χρησιμοποιώ το MatchCombo της Stoiximan;

  Η υπηρεσία MatchCombo της Stoiximan σας επιτρέπει να συνδυάσετε στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα σε ένα στοίχημα.

  Για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να την επιλέξετε στο δελτίο στο δεξί μέρος της οθόνης και έπειτα να προσθέσετε τα στοιχήματά σας από τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Μόλις προσθέσετε τα στοιχήματα, θα υπολογιστεί αυτόματα η απόδοση και θα πρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημά σας, όπως θα κάνατε και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

 • Πώς παρακολουθώ ζωντανά* αγώνες μέσω της Stoiximan;

  Εφόσον διατηρείτε ενεργό λογαριασμό στην Stoiximan, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά* όλους τους αγώνες που μεταδίδει ζωντανά, είτε έχετε στοιχηματίσει σε αυτούς είτε όχι αρκεί να διαθετετε χρηματικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας.

  Αρχικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και έπειτα να μεταφερθείτε στο live στοίχημα. Μόλις επιλέξετε έναν αγώνα που είναι σε εξέλιξη και συνοδεύεται από το σήμα του live streaming*, η μετάδοση θα ξεκινήσει αυτόματα.

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω με την Stoiximan;

  Η Stoiximan σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω e-mail, live chat, τηλεφώνου, Viber και Whatsapp.

  Όλοι οι τρόποι είναι διαθέσιμοι ολόκληρο το 24ωρο και μπορείτε να επικοινωνήσετε επιλέγοντας την επικοινωνία στην κορυφή της ιστοσελίδας.

 • Πώς βάζω όρια στην Stoiximan;

  Η Stoiximan προσφέρει και αρκετές επιλογές υπεύθυνου στοιχηματισμού, εκ των οποίων μία από τις πολυτιμότερες είναι η θέσπιση ορίων απωλειών.

  Για να θέσετε τα δικά σας όρια, θα πρέπει να επιλέξετε τις ρυθμίσεις του προφίλ του λογαριασμού σας και να επιλέξετε τα ανώτατα ποσά που επιθυμείτε να χάνετε ανά εβδομάδα, μήνα ή χρόνο. Τα όρια αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και να μειωθούν, αλλά όχι και να αυξηθούν.

Η Ελληνική Στοιχηματική πλατφόρμα

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαία πλατφόρμα και mobile
 • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA
ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες