Vistabet

Vistabet

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 21+ | UKGC

Vistabet

Κορυφαία Στοιχηματική
21+ | UKGC

 • Online Στοίχημα με προσφορά ημέρας* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
 • Paysafe Συναλλαγές
 • live streaming* τους Αγώνες Στοιχήματος (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Μας άρεσαν

 • πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
 • Εφαρμογή για iphone
 • 24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά

Μας χάλασαν

 • Δεν έχει ασιατικά χάντικαπ (ah)
 • Γρηγορότερες αναλήψεις

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

livestreaming

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

mobile / tablet

Vistabet Info

 • Στοιχηματική: Vistabet
 • Σελίδα: Vistabet.gr
 • Ιδρύθηκε: 2005
 • Χώρα άδειας: Malta - UK
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Email, call me back, live chat
1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Εισαγωγή

H Vistabet συγκαταλέγεται στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική αγορά και έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μια πιστή βάση πελατών. Η Vistabet καταφέρνει άλλωστε να προσεγγίζει μέλη, χάρη στην τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρει σε αθλήματα κάθε είδους. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν ακόμα και πρωτότυπα συνδυαστικά στοιχήματα, αλλά και να εκμεταλλεύονται υπηρεσίες που δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού. Τέλος, τα μέλη της Vistabet έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα προσφορών*, οι οποίες υπόσχονται να δίνουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά τους.

Όσο για την παρουσία της στην ελληνική αγορά, η Vistabet έχει αποκτήσει την απαραίτητη άδεια μέσω της εταιρίας Sporting Odds Limited, στην οποία ανήκει και η Sportingbet μεταξύ άλλων. Η Sporting Odds Limited εδρεύει στην Αγγλία και ρυθμίζεται από την UKGC. Παράλληλα, στην Ελλάδα, υπεύθυνη για τη ρύθμισή της είναι η ΕΕΕΠ, σύμφωνα με το σχετικό νόμο.

 

Εγγραφή στην Vistabet

Το online στοίχημα έχει τις δικές του διαδικασίες και οι παίχτες που θέλουν να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους θα πρέπει να ανοίξουν έναν λογαριασμό, ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα στοιχήματος που θα διαλέξουν. Έτσι, όσοι διαλέξουν και την Vistabet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν, ολοκληρώνοντας μια απλή διαδικασία.

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί της εγγραφής στην κεντρική σελίδα και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη τους. Τέτοια στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, η διεύθυνση, το e-mail και άλλα. Παράλληλα, είναι απαραίτητο να επιλέξουν και ένα όνομα χρήστη, αλλά και έναν κωδικό, για να συνδέονται με ασφάλεια στον λογαριασμό τους. Είναι σημαντικό τέλος να συμπληρώσουν τα πραγματικά τους στοιχεία για να μπορέσουν να ανοίξουν λογαριασμό.

Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, οι παίχτες θα λάβουν ένα e-mail ενεργοποίησης του λογαριασμού τους και θα πρέπει να ακολουθήσουν το σχετικό link.

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Vistabet Ταυτοποίηση

Μια ακόμη διαδικασία του online στοιχήματος που έχει γίνει υποχρεωτική μέσω νόμου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του λογαριασμού (για αυτό είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα σωστά προσωπικά στοιχεία. Στην Vistabet, οι παίχτες θα πρέπει να ανεβάσουν στον ασφαλή server τα απαραίτητα έγγραφα: ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και ένα αντίγραφο λογαριασμού ή βεβαίωσης διεύθυνσης κατοικίας, που να πιστοποιεί το πού μένουν. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα και μόλις δοθεί έγκριση από την Vistabet, οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε υπηρεσία της ιστοσελίδας, ανάμεσα στις οποίες και η ανάληψη χρημάτων.

 

Vistabet γκανιότα και αποδόσεις

Η γκανιότα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία του στοιχήματος (επίγειου και online) αφού αντιπροσωπεύει την προμήθεια που διατηρεί κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα και επηρεάζει σημαντικά τα πιθανά κέρδη από κάθε στοίχημα. Η προμήθεια μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας διατηρείται μέσω της γκανιότας, η οποία μειώνει κάθε απόδοση. Έτσι, αν μια ιστοσελίδα έχει μεγάλη γκανιότα, οι αποδόσεις της είναι χαμηλές, ενώ αν έχει μικρή γκανιότα, οι αποδόσεις είναι υψηλές.

Η Vistabet βρίσκεται περίπου στη μέση του εύρους της γκανιότας που διατηρούν οι ελληνικές ιστοσελίδες. Ο μέσος όρος βρίσκεται στο 5-7% και η γκανιότα που διατηρεί συνήθως η Vistabet κυμαίνεται από το 6% και άνω. Αυτό όμως συμβαίνει κατά κύριο λόγο σε δημοφιλή αθλήματα και δημοφιλείς διοργανώσεις (όπως το ποδόσφαιρο και η Super League για παράδειγμα). Σε λιγότερο δημοφιλή γεγονότα, η Vistabet κυμαίνεται σε πιο χαμηλά επίπεδα του μέσου όρου.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στη Vistabet μπορούν να εκμεταλλευτούν τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, χάρη σε προσφορές* όπως οι ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Αγορές στην Vistabet

Το ύψος των αποδόσεων σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την ποικιλία επιλογών που προσφέρει σε στοιχήματα. Η ποικιλία που προσφέρει η Vistabet αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της, αφού οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Οι παίχτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αθλήματα, όχι μόνο τα πιο γνωστά και δημοφιλή (όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ), αλλά και πιο ασυνήθιστα (όπως τα βελάκια, το πινγκ πονγκ, η Φόρμουλα 1 και τα μαχητικά αθλήματα). Σε καθένα από αυτά τα αθλήματα, οι διοργανώσεις που καλύπτει η Vistabet είναι πάρα πολλές.

Πάρα πολλές είναι και οι αγορές που προσφέρονται στη Vistabet. Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα βρουν όλες τις συνηθισμένες αγορές στα δημοφιλή αθλήματα. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο είναι διαθέσιμες όλες, από το 1Χ2 και τους σκόρερ έως τη διπλή ευκαιρία και το ασιατικό χάντικαπ. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν συνδυαστικές αγορές, αλλά και κάποια ιδιαίτερα πρωτότυπα στοιχήματα, όπως αυτά που ζητούν προβλέψεις ανά 15λεπτο του αγώνα και εκείνα που αφορούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Τέλος, η Vistabet προσφέρει και πολλά μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα στους παίχτες.

 

Vistabet live betting

Κανείς παίχτης δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά μια στοιχηματική ιστοσελίδα που δεν προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα του live στοιχήματος. Το live στοίχημα άλλωστε κοντεύει να γίνει δημοφιλέστερο από αυτό πριν την έναρξη ενός αγώνα και είναι πολλοί οι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει σε αυτόν τον τομέα η Vistabet είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Οι παίχτες που θα ανοίξουν την ιστοσελίδα του live στοιχήματος θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αναμετρήσεις ανά πάσα στιγμή, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και σε άλλα αθλήματα. Σε κάθε αγώνα βρίσκονται επίσης όλες οι στοιχηματικές επιλογές, που καλύπτουν ενδεχόμενα και εξελίξεις, καθώς και οι αποδόσεις που τις συνοδεύουν. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να πληροφορούνται για τις εξελίξεις στον αγώνα, μέσω στατιστικών, σκορ και άλλων πληροφοριών.

 

To live streaming* στην Vistabet

Το live streaming* είναι μια υπηρεσία απαραίτητη για όσους στοιχηματίζουν live. Τα μέλη της Vistabet μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες στους οποίους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν και να αποφασίζουν πιο αποτελεσματικά για το ποιο σημείο θα επιλέξουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν έναν αγώνα που μεταδίδεται μέσω live streaming* (μπορούν ακόμα και να εμφανίσουν στο πρόγραμμα μόνο τους αγώνες που υποστηρίζουν το live streaming*) και να ξεκινήσουν να παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοση* μέσω βίντεο. Η ποιότητα του βίντεο είναι καλή και σταθερή και η υπηρεσία προσφέρεται σε όσους παίχτες διατηρούν ενεργό λογαριασμό.

Βέβαια δεν είναι απαραίτητο να στοιχηματίσει κανείς live σε έναν αγώνα για να τον παρακολουθήσει. Μπορεί να στοιχηματίσει και πριν την έναρξή του ή και καθόλου και απλά να τον παρακολουθήσει.

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Cash Out* στην Vistabet

Η Vistabet προσφέρει μία από τις πιο χρήσιμες και δημοφιλείς υπηρεσίες στα μέλη της: το cash out*. Χάρη σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους και να τα κλείσουν οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να εισπράξουν μειωμένα (αλλά σίγουρα) κέρδη. Το cash out* στη Vistabet μάλιστα συναντιέται σε τρεις μορφές.

Απλό cash out*

Ένας παίχτης που έχει ανοιχτό στοίχημα που υποστηρίζει το cash out* μπορεί απλά να πατήσει το κουμπί του κλεισίματος και να διευθετήσει πρόωρα το στοίχημά του. Σε αυτή την περίπτωση θα εισπράξει το ποσό που αναφέρεται δίπλα στο cash out* τη στιγμή του κλεισίματος, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί αργότερα στον αγώνα.

Αυτόματο cash out*

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και οι παίχτες θα εισπράξουν το ποσό του cash out*, κλείνοντας πρόωρα το στοίχημά τους. Στο αυτόματο cash out* όμως, ο παίχτης μπορεί απλά να ορίσει ένα ποσό, στο οποίο το στοίχημα θα κλείσει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει κάποιο κουμπί.

Ειδοποίηση cash out*

Αν κάποιος επιλέξει τη υπηρεσία ειδοποίησης cash out* μέσω του mobile app της Vistabet θα πρέπει και πάλι να επιλέξει ένα ποσό cash out*. Όταν το ανοιχτό στοίχημα φτάσει σε αυτό το ποσό, θα λάβει μια ειδοποίηση και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα το κρατήσει ανοιχτό ή αν θα το κλείσει με το πάτημα του κουμπιού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Vistabet mobile betting

Ένας ακόμη τρόπος στοιχηματισμού που είναι εξαιρετικά δημοφιλής και κοντεύει να ξεπεράσει το κλασικό online στοίχημα είναι το mobile betting. Τα μέλη της Vistabet μπορούν να στοιχηματίζουν και από το κινητό ή το τάμπλετ τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται: στο δρόμο, στη στάση του λεωφορείου, στο αυτοκίνητο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση της Vistabet από το κινητό τους και να συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

Υπάρχει όμως και ένας εναλλακτικός τρόπος, ο οποίος προσφέρει στους παίχτες και αρκετές αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως η ειδοποίηση cash out. Οι παίχτες μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το app της Vistabet, να το έχουν στο κινητό τους και να συνδέονται κάθε φορά, απλά ανοίγοντας την εφαρμογή.

 

Vistabet Casino & Live Casino

 Εκτός από την ιστοσελίδα του στοιχήματος, η Vistabet διατηρεί και σελίδες με άλλα παιχνίδια. Δύο τέτοιες είναι το online και το live καζίνο. Εκεί οι παίχτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε παιχνίδια του καζίνο, όπως ρουλέτα, φρουτάκια, μπλακτζάκ και πόκερ, αλλά και σε παιχνίδια άμεσης νίκης με πρωτότυπη θεματολογία. Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια βέβαια είναι τα φρουτάκια, τα οποία είναι και τα περισσότερα στο καζίνο της Vistabet και καλύπτουν κάθε γούστο (επίσης πολλά από αυτά διαθέτουν και τζακπότ). Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα ανήκουν σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου, όπως οι Microgaming, Netent, Betsoft και άλλες.

Παράλληλα, στο live καζίνο της Vistabet, τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν διαξέγονται αυτόματα, αλλά από πραγματικούς ντίλερ. Και σε αυτή την περίπτωση, συναντάμε πολλά και πρωτότυπα παιχνίδια (ακόμα και τηλεπαιχνίδια τύπου Deal Or No Deal), τα οποία έχουν σχεδιαστεί από δύο κορυφαίες εταιρίες: την Evolution Gaming και την Playtech.

 

Συναλλαγές στην Vistabet

Τα μέλη της Vistabet που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη δε χρειάζονται μόνο ικανότητες και τύχη, αλλά και χρήματα. Μέσω αυτών των χρημάτων θα τοποθετήσουν τα στοιχήματα και τα πονταρίσματά τους, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη. Η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό είναι απαραίτητη και η Vistabet προσφέρει στα μέλη της πολλές εναλλακτικές. Και το ίδιο συμβαίνει και για όσους θέλουν να μεταφέρουν τα κέρδη τους από τον λογαριασμό τους.

Κατάθεση

 • Visa
 • Mastercard
 • Viva
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Paysafe
 • Fast Bank Transfer
 • PromoCode

Ανάληψη

 • Visa
 • Mastercard
 • Viva
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • Bank Transfer
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Vistabet εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί νευραλγικό τομέα στο online στοίχημα, αφού αποτελεί τον βασικότερο δίαυλο επικοινωνίας κάθε ιστοσελίδας με τα μέλη της. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η διευκόλυνση κάθε παίχτη που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή έχει κάποια απορία. Όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα και δε μπορέσουν να το λύσουν στον αναλυτικότατο οδηγό της Vistabet μπορούν να επικοινωνούν στα ελληνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μέσω τριών διαφορετικών τρόπων: το e-mail (24ωρη επικοινωνία), το live chat (24ωρη επικοινωνία) και το τηλέφωνο (επικοινωνία 09:00 με 22:00).

 

Υπεύθυνο στοίχημα στην Vistabet

Το στοίχημα μπορεί να κρύβει και κινδύνους για όσους δε μπορούν να βάλουν όρια στον εαυτό τους. Για αυτό το λόγο η Vistabet έχει επιστρατέψει μια σειρά από μεθόδους για να στηρίξει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και να προστατέψει τα μέλη της από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο. Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες μπορούν να ενημερωθούν για τους κινδύνους αυτούς ή ακόμα και να μάθουν περισσότερα για το πού μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

Παράλληλα, κάθε παίχτης μπορεί να βάλει όρια στο παιχνίδι του, μέσω μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας. Χάρη σε αυτή, μπορεί να αποφασίσει τα μέγιστα ποσά που θα μπορεί να καταθέτει στον λογαριασμό του ανά ημέρα, ανά εβδομάδα και ανά μήνα, ώστε να μην παρασύρεται και να μην τα ξεπερνά.

 

Προσφορές* και λοιπές υπηρεσίες

Ένας ακόμη τομέας στον οποίο καταφέρνει να ξεχωρίσει η Vistabet είναι αυτός των προσφορών*. Το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει περιέχει πολλές και διαφορετικές προσφορές*, όπως πρόγραμμα ανταμοιβών, στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*, αποζημιώσεις για χαμένα στοιχήματα* και πολλές ακόμα. Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται τουλάχιστον μία προσφορά* κάθε ημέρα και ειδικά στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, έχουν πολλές περισσότερες επιλογές. Για να δει κάποιος παίχτης τις προσφορές* και να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό του.

Επίσης, η Vistabet ξεχωρίζει και για τις υπηρεσίες που έχει ανακοινώσει για τα μέλη της. Εκτός από τις συνηθισμένες είναι διαθέσιμες και άλλες, όπως το Build A Bet* και το Multi Builder*, που επιτρέπουν στους παίχτες να συνδυάζουν στοιχήματα απο τον ίδιο αγώνα.

 

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Νόμιμο στοίχημα! 21+| Αρμ. Ρυθ UKGC| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 2109237777

Γιατί να παίξετε στην Vistabet

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξει ένας παίχτης την ιστοσελίδα της Vistabet. Η στοιχηματική προσφέρει όλα τα απαραίτητα στα μέλη της, αλλά και πολλά περισσότερα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων

 • Εξωτικά αθλήματα
 • Πρωτότυπες αγορές
 • Χρήσιμες υπηρεσίες
 • Πλούσιες προσφορές*
 • Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στο καζίνο
 • Ενισχυμένες αποδόσεις
 • Πολλές επιλογές συναλλαγών
 • 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών
 • Χρήσιμες υπηρεσίες στο κινητό
 • Πολλές αγορές στο live στοίχημα
 • Συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες καζίνο

 

Συχνές ερωτήσεις για τη Vistabet

Ειδικά οι πιο άπειροι παίχτες μπορούν να έχουν αρκετές απορίες σχετικά με τον στοιχηματισμό και τις υπηρεσίες στην Vistabet και, με βάση τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

 

 • Πώς ανοίγω λογαριασμό στην Vistabet;

  Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή στη Vistabet με την παρακάτω διαδικασία.

  Πρώτα θα πατήσετε το κουμπί της εγγραφής και έπειτα θα συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής. Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ.) θα πρέπει να είναι τα πραγματικά.

  Επίσης θα πρέπει να διαλέξετε όνομα χρήστη και κωδικό ασφαλείας. Τέλος, μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης και ενεργοποίησης.

 • Πώς κάνω ταυτοποίηση στοιχείων στην Vistabet;

  Μετά τη δημιουργία λογαριασμού στη Vistabet, επόμενο βήμα είναι να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας, τουλάχιστον πριν την πρώτη σας ανάληψη.

  Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού θα δείτε το σχετικό πεδίο, το οποίο θα πρέπει να ανοίξετε. Εκεί θα μπορείτε να ανεβάσετε τα απαραίτητα έγγραφα: αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωση κατοικίας (ή λογαριασμό). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα.

 • Πώς κάνω κατάθεση χρημάτων στην Vistabet;

  Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κατάθεση χρημάτων στη στοιχηματική Vistabet θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας και να πατήσετε το κουμπί της κατάθεσης.

  Χάρη σε αυτό θα δείτε ένα πεδίο που θα συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε και μια λίστα με τις επιλογές τρόπων κατάθεσης: Visa, Mastercard, Viva, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Paysafe, Fast Bank Transfer, PromoCode. Θα πρέπει να διαλέξετε έναν και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Η συναλλαγή συνήθως ολοκληρώνεται άμεσα, ανάλογα και με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

 • Πώς κάνω ανάληψη χρημάτων στην Vistabet;

  Και στην περίπτωση της ανάληψης στη Vistabet, είναι απαραίτητο να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

  Από εκεί θα επιλέξετε τις συναλλαγές και την ανάληψη, για να εμφανιστούν δύο πεδία: ένα για να συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε και ένα με τη λίστα των διαθέσιμων τρόπων: Visa, Mastercard, Viva, Skrill, Neteller, Paysafe, Bank Transfer. Μόλις επιβεβαιώσετε την ανάληψη, θα περιμένετε για την έγκριση και μόλις έρθει, ο χρόνος ολοκλήρωσης της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που έχετε διαλέξει.

 • Πώς στοιχηματίζω μέσω κινητού στην Vistabet;

  Υπάρχουν δύο τρόποι για να στοιχηματίσετε μέσω του κινητού σας στην Vistabet.

  Αν έχετε Android ή iPhone μπορείτε να κατεβάσετε το ειδικό app που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Vistabet και στα Google Play και App Store. Αν δε θέλετε να εγκαταστήσετε νέα apps στο κινητό σας μπορείτε απλά να πληκτρολογείτε τη διεύθυνση της Vistabet στον browser σας. Αν προτιμήσετε το app πάντως θα έχετε και αποκλειστικές υπηρεσίες στη διάθεσή σας.

 • Πώς χρησιμοποιώ το cash out* της Vistabet;

  Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε cash out* στην Vistabet. Ο πρώτος είναι ο συνηθισμένος.

  Σε ένα ανοιχτό στοίχημα θα δείτε δίπλα το κουμπί του cash out* και την τρέχουσα αξία του. Αν πατήσετε το κουμπί, το στοίχημα θα κλείσει και τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας.

  Ο δεύτερος είναι αυτόματος. Μόλις τοποθετήσετε ένα στοίχημα θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις cash out* και να επιλέξετε ένα ποσό, στο οποίο το στοίχημα θα κλείσει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί του cash out*.

  Ο τρίτος είναι διαθέσιμος μόνο στο app και σας στέλνει μια ειδοποίηση. Και πάλι στις ρυθμίσεις του cash out* μπορείτε να επιλέξετε ένα ποσό, στο οποίο θα σας σταλεί ειδοποίηση. Κι αν θέλετε, πατάτε το κουμπί του cash out* για να το κλείσετε.

 • Πώς χρησιμοποιώ το Multi Builder της Vistabet;

  Η υπηρεσία Multi Builder είναι διαθέσιμη για όσα μέλη της Vistabet συνδεθούν στον λογαριασμό τους και την επιλέξουν στην κορυφή της σελίδας.

  Μόλις την επιλέξουν θα εμφανιστεί το μενού, το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία στοιχήματα στο 1Χ2 και στο over/under. Αφού διαλέξετε τα στοιχήματα που σας ενδιαφέρουν, θα συνδυαστούν στο δελτίο σας και θα πρέπει απλά να συμπληρώσετε το ποσό στοιχηματισμού και να επιβεβαιώσετε.

 • Πώς παρακολουθώ ζωντανά αγώνες* μέσω της Vistabet;

  Το Vistabet live streaming* είναι διαθέσιμο στην σελίδα του live στοιχήματος. Εκεί βρίσκονται όλοι οι αγώνες που προσφέρονται με live streaming* και θα τους αναγνωρίσετε από το σήμα που βρίσκεται στο πλάι.

  Αν θέλετε να δείτε μόνο τους αγώνες που μεταδίδονται ζωντανά*, έχετε αυτή την επιλογή στα φίλτρα του προγράμματος. Τέλος, μόλις επιλέξετε έναν αγώνα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το live streaming* στο δεξί μέρος της οθόνης.

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω με την Vistabet;

  Για να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vistabet θα πρέπει να επιλέξετε τη σελίδα της βοήθειας, για να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους. Αυτοί είναι τρεις: το live chat, το e-mail και το τηλέφωνο. Οι δύο πρώτοι λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο, ενώ ο τρίτος από τις 09:00 ως τις 22:00. Όλοι οι τρόποι τέλος υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα.

 • Πώς βάζω όρια στην Vistabet;

  Για να τοποθετήσετε όρια καταθέσεων στη Vistabet θα πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Έπειτα θα πρέπει να κατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού και στον τομέα των ορίων κατάθεσης.

  Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όριο καταθέσεων που επιθυμείτε και το χρονικό διάστημα (ανά ημέρα, ανά εβδομάδα, ανά μήνα). Μόλις επιβεβαιώσετε αυτά τα όρια δε θα μπορείτε να τα αλλάξετε προς τα πάνω, παρά μόνο προς τα κάτω. Αν θέλετε να τα αυξήσετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

 • Online Στοίχημα με προσφορά ημέρας* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
 • Paysafe Συναλλαγές
 •  live streaming* τους Αγώνες Στοιχήματος (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777.Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.Υπεύθυνο Παιχνίδι.