Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

Vistabet

Vistabet

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Vistabet

Κορυφαία Στοιχηματική εταιρεία

 • Online Στοίχημα με προσφορά ημέρας* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
 • Paysafe Συναλλαγές
 • live streaming* τους Αγώνες Στοιχήματος (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Μας άρεσαν

 • πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
 • Εφαρμογή για iphone
 • 24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά

Μας χάλασαν

 • Δεν έχει ασιατικά χάντικαπ (ah)
 • Γρηγορότερες αναλήψεις

Συνολική Βαθμολογία

Προσφορές*

Live στοίχημα

livestreaming

τρόποι κατάθεσης

ταχύτητα αναλήψεων

mobile / tablet

Vistabet Info

 • Στοιχηματική: Vistabet
 • Σελίδα: Vistabet.gr
 • Ιδρύθηκε: 2005
 • Χώρα άδειας: Malta - UK
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Email, call me back, live chat

Vistabet

H ιστοσελίδα στοιχήματος της Vistabet είναι μία από τις πιο καλοσχεδιασμένες που λειτουργούν με την απαραίτητη άδεια στην Ελλάδα. Οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές για να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, είτε προτιμούν το πάντα δημοφιλές ποδόσφαιρο είτε άλλα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να βρουν το στοίχημα που τους ενδιαφέρει και να διεκδικήσουν κέρδη, συμμετέχοντας συχνά και σε σχετικές προσφορές*.

Ακόμη και όσοι επισκέπτονται πλέον το ίντερνετ μόνο μέσω του κινητού τους μπορούν να στοιχηματίσουν εύκολα στη Vistabet. Άλλες υπηρεσίες που θα βρουν στη Vistabet είναι φυσικά και η επιλογή του cash out*, αλλά και η ζωντανή μετάδοση αγώνων*.

Ιστοσελίδα/Υπηρεσίες

Η ιστοσελίδα της Vistabet είναι καλά οργανωμένη και, παρά το γεγονός ότι διαφέρει στις λεπτομέρειες από αυτές του ανταγωνισμού, είναι πρακτική στη χρήση της και συνηθίζεται εύκολα. Οι παίχτες θα βρουν το μενού των αθλημάτων στην κορυφή της κεντρικής σελίδας, ενώ αριστερά θα δουν τις κορυφαίες διοργανώσεις των δημοφιλέστερων αθλημάτων. Οι σημαντικότεροι αγώνες της ημέρας τέλος, παρουσιάζονται συνοπτικά στην κεντρική σελίδα.

Ποικιλία επιλογών

Στη Vistabet είναι διαθέσιμα περισσότερα από 20 αθλήματα. Ειδικά στα δημοφιλέστερα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ, καλύπτονται όλες οι δημοφιλείς διοργανώσεις και κάποιες λιγότερο σημαντικές. Φυσικά, και οι αγορές είναι πολλές σε κάθε αγώνα, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Εκεί οι παίχτες θα βρουν, εκτός από τις συνηθισμένες και κάποιες πιο ειδικές, όπως το ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, η διπλή ευκαιρία στον αγώνα ή σε κάθε ημίχρονο ξεχωριστά και άλλες.

Live Στοίχημα

To live στοίχημα κατέχει ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των παιχτών, αλλά και στην ιστοσελίδα της Vistabet. Η πλατφόρμα του live στοιχήματος είναι γεμάτη από γεγονότα σε πολλά αθλήματα και μια ματιά στο πρόγραμμα θα ενημερώσει τους παίχτες για τους αγώνες που διεξάγονται εκείνη τη στιγμή ή αργότερα μέσα στη μέρα.

Live Streaming

Όσοι στοιχηματίζουν live στη Vistabet μπορούν ακόμη και να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες που έχουν διαλέξει. Η Vistabet μεταδίδει ζωντανά κάποιες από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις σε δημοφιλή αθλήματα και διοργανώσεις, ειδικά στο ποδόσφαιρο, στο τένις και στο μπάσκετ.

Στοίχημα από κινητό/tablet

Το στοίχημα μέσω κινητού είναι το ίδιο εύκολο (αν όχι ευκολότερο) με αυτό από τον υπολογιστή. Οι κάτοχοι Android δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα από το κινητό τους, ενώ οι κάτοχοι iPhone μπορούν να κατεβάσουν και την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή από το iTunes.

Προσφορές*

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Vistabet* είναι πλούσιο ειδικότερα οι σημαντικότεροι αγώνες της ημέρας συμμετέχουν πάντα σε προσφορές*. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να συγκεντρώσουν πόντους με τα στοιχήματά τους και να ανταμειφθούν κατάλληλα.

Αθλήματα

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Ιπποδρομίες, Βόλεϊ, Μπέιζμπολ, Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, Βελάκια, Μποξ, Virtual Sports, Βελάκια, Κυνοδρομίες, Φόρμουλα 1, Κρίκετ, Πολιτική, Μηχανοκίνητα, Γκολφ, Χάντμπολ, Ράγκμπι, Χόκεϊ Επί Πάγου, Χειμερινά Σπορ

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

 • Online Στοίχημα με προσφορά ημέρας* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
 • Paysafe Συναλλαγές
 •  live streaming* τους Αγώνες Στοιχήματος (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις