Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Πορτογαλία | Σε ουδέτερο

ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΝΝΝ
01/08/202022:45
ΠΟΡΤΟ
ΗΝΝ

Η Πόρτο έβγαλε OVER 2.5 στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Μπενφίκα  έχει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Μπενφίκα στη τελευταία «στροφή» για το πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας 2-0 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι τελείωσε με ένα μεγάλο νικηφόρο αποτέλεσμα, που της έδωσε μεγάλη ψυχολογική τόνωση για αυτό το μεγάλο Τελικό επί της Πόρτο. Στη βαθμολογία τερμάτισε στη 2η θέση με 77 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα, θέλει βγάλει όλο της το πάθος, να τα δώσει όλα, ώστε να φτάσει σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία και να κατακτήσει αυτό το Τρόπαιο και να τελειώσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στις Εγχώριες διοργανώσεις.

Η Πόρτο στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από τη Μπράγκα. Έτσι επανήλθε στις αποτυχίες, μετά από ένα σερί με 8 παιχνίδια χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Στη βαθμολογία τελείωσε στη 1η θέση με 82 βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα τώρα, θέλει να φτάσει σε αυτή τη σπουδαία νίκη, ώστε να φτάσει στο Κύπελλο και να το συνδυάσει με το Ντάμπλ και να τελειώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας και σήμερα είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα και να φτάσουν σε αυτό το τρόπαιο. Περιμένουμε τους δύο μονομάχους να φανούν προσεκτικοί, κυρίως στο πρώτο μέρος. Έτσι θα καταλήξουμε στο Χ ημίχρονο που είναι 2.05

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-08-01 22:45Πορτογαλία ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ
2020-08-01 22:45
Χ ημίχρονο

2.05
2.05 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Stoiximan