Αναλύσεις Αγώνων

03/06/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Εσθονία | Hiiu kunstmurustaadion

ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ
ΝΗΝ
23/05/202016:00
ΤΑΛΙΝΑ ΛΕΓΚΙΟΝ
ΗΗΝ

Η Νόμε Κάλιου έχει 3 σερί εντός έδρας ήττες.

Η Ταλίνα ηττήθηκε εκτός έδρας στους 5 τελευταίους αγώνες της.

Η Νόμε Κάλιου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Κουρεσάρε με 0-2. Έτσι συνέχιζε την αήττητη πορεία με δύο διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία τώρα είναι στη 2η θέση της κατάταξης. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να μην υποτιμήσει τη Ταλίνα και να φτάσει στη νίκη, όπου θα συνδιαστεί με ωραίο ποδόσφαιρο και θα παραμείνει πιστά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ταλίνα είναι σε πολύ χάλια κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε σε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας 0-2 από τη Λεβάντια Ταλίν. Έτσι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές παρέμεινε στη τελευταία θέση. Στη βαθμολογία είναι στη 10η θέση της κατάταξης. Στο σημερινό αγώνα, θέλει να παίξει αμυντικά και να προσπαθήσει μέσω των αντεπιθέσεων να πετύχει κάποιο τέρμα, ώστε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από αυτή την έδρα και ανέβει η ψυχολογία τους στα ύψη.

Είναι ένα παιχνίδι με τη Νόμε Κάλιου να θέλει να φτάσει στους τρεις εύκολους βαθμούς και συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών. Πιστεύουμε δεν θα αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα οι γηπεδούχοι και έτσι θα φτάσουν στους τρεις βαθμούς. Για αυτό το λόγο θα πάμε με το 1/1 που είναι σε απόδοση 1.90

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-05-23 16:00Εσθονία ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ - ΤΑΛΙΝΑ ΛΕΓΚΙΟΝ
2020-05-23 16:00
1/1

1.90
1.90 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Interwetten